Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
cumaya kadar kesin haber çıkar inş.

okuldan geldim sizden bir haber alırım belki diye ama yine yok arkadaşilar geçen yıl 21-22 tarihlerinde açıklamıştı yine aynı olabilir o yüzden geçen gün ben en geç 23-23 tarihlerinde açıklanır diyorum bu benim tahminin geç olsun ama hepimiz için güç olmasın değilmi

aileyiz hocam bizim bölümden alım olup olmayacağı ile ilgili bişey dediler mi?

22-23 demek istemiştim yazı yazmayı bile şaşırdık artık kusura bakmayın

mrb arkadaşlar bugün ilk defa bende aradım personeli bir bey çıktı kasım atamasını sorucaktım deyince maliyeden haber bekliyoruz dediler peki ne kadar öğr.atanacak dedim tüm bu sorularınızın cvp maliyeden yazı geldikten sonra cevap verilecek dedi sonuç bu yani bu gidişle haftaya ancak açıklanıp tercihler başlıcak galiba:77wu[1]:

adamda bilmiyordu ama bi tahmin yürütün sizce olurmu dedim olabilir olması lazım ihtiyaç çok dedi

geçen hafta ümitler bu hafta içindi şimdide gelecek hafta gelecekte bir gün gelecek sabır arkadaşlar bizim yerimizde taş olsa çatlardı eminim ama elimizden birşey gelmiyor diğer sitedeki arkadaşlarda arıyorlar meb aynı cevaplar veriliyor belirsiz yada maliyeden gelmedi haber sabır

kesinlikle sabır . unutmayın sabrın sonu selamettir bunca insan sabredip bekliyo illaki birimizden birinin selameti wardır:)

adamda bilmiyordu ama bi tahmin yürütün sizce olurmu dedim olabilir olması lazım ihtiyaç çok dedi
arkadaşlar bende en çok alım olmamasından korkuyorum inş öle bişey yapmazlar evet açık çok ama 10000 atadık deyip kontenjan vermezlerse ssaassrrre

zaten sabretmekten başka yapabileceğimiz bişey yok sonuç değişmiyo işe gidiyorum ama aklımda hep atama olduğu için kendimi işe bile veremiyorum en azından kontenjan açıklansa ona göre ümitleniriz ama yok işte yok offffffffffff Allah hepimizin dualarını kabul etsin

aslında doğruyu söylemek gerekirse bende ondan çok korkuyorum kasım ataması 10000 nin içindeydi zaten denmesinden :(( hayılısı olsun inş.

duygularına tamamen katılıyorum bende işe git gel ama tamamen kendimi veremiyorum rabbim dualarımızı duyuyor inşallah kabulu de olur hep birlikte gideriz

arkadaşlar bende en çok alım olmamasından korkuyorum inş öle bişey yapmazlar evet açık çok ama 10000 atadık deyip kontenjan vermezlerse ssaassrrre
evet hocam tedirginiz çünkü daha yeni 10000 atama oldu ya oöö alınmıcak denirse

arkadaşlar neden bu kadar karamsarsınız ya iyi düşünün iyi olsun..bence alım olucak çünkü ihtiyaç çok..

10.000 atama olduğunda meb 17.000 istemişti maliyeden olaya bu gerçekçi noktadan bakarsanız eğer meb in sözleşmeli atama isteğinin ne kadar çok olduğunu anlarsınız.

arkadaşlar korkmayın hiç benim öğretmen tanıdıklarımdan duyduğum zaten hep açık vardı öokulöncesinde şimdi de 32 il zorunlu olunca daha da çok oldu bu açık ,geçen yılda eylül atamasından sonra tekrar ek alım yapıldı 10000, bu yıl gene öyle, kasım ayın da da alıcaklar bizden ek atamayla bir ilgisi yok bence

arkadaşlar benım hıç umudum kalmadı ınanın bunları yazmak ıstemıyorum ama malıyeden onay çıkmaması benı tedırgın edıyor.

10.000 atama olduğunda meb 17.000 istemişti maliyeden olaya bu gerçekçi noktadan bakarsanız eğer meb in sözleşmeli atama isteğinin ne kadar çok olduğunu anlarsınız.
meb bütün stoğu amamak istedi çünkü ihtiyacı var eğer maliye 17.000 e tamam deseydi şimdi herkes atanmış olacaktı.demek ki meb kpss puanına falan bakmıyor mezun olupta sınava giren herkesi almak istiyor.

arkadaşlar kasım 2009 baslıklı sayfada konuşalım lutfen bu sayfada dııl

bizde yemek tarifi vermiyoruz herhalde kasım atamasından konuşuyoruz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri