Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bende okuldan gelir gelmez pc nin başına geçtim ama tık yok yine haber yok atamalar yaklaşırken 81 puan lar 72 ler çıkmaya başladı 10 atamada nerdeydiniz arkadaşlar bütmü vardı

sözleşmeli de olsa atanan arkadaşlar boşuna beklemeyin tercih yapamayacaksınız 1 yıl bekleyeceksiniz biliyorsunuz umarım

arkadaşlar nezaman acıklanıcak ya bu kontenjanlar bugünde bitti işte,yarın Allah kerimssaassrrre

ben 23 cuma günü diyorum ama saçma olmuş olabilir her site çıldırmak üzere rabbim yardımcımız olsun herkes meb i arıyor çok yakındır her halde açıklamaları

23 mü?bu bi fikir mi yoksa kesin bi haber mi arkadaşım?mebi arayan varmı bugün?

arkadaşlar konyadan bir öğretmen intiharı daha bu devlet büyükleri ne zaman duyacak sesimizi kendisi tarih öğretmeni imiş ücretli çalışıyormuş daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor

herkes bir şey söylüyorya benim de içimden bu geçti aldırış etme takılma arkadaşım

reyhan arkadaşım konuyu saptırma ve abartma diyorum sana başkada bişiy demiyorum..o haberi bende okudum konyadaki intihar haberini,öğretmen şizofreni hastasıymış,ayrıca ücretli değil sözleşmeliymiş,haberi dikkatli okursan daha dikkatli yorumlar yazabilirsin,kimbilir neydi onu intiihara götüren sebep bizim durumumuzla alakası olmayan şeyleri yazmayın şuraya lütfen milleti bunalıma sokan bu saçma sapan abartılar değilmi zaten,

katılıyorum:((((

hiç bir resmi açıklama yok daha ya:((

=okulönceyiz;584039]reyhan arkadaşım konuyu saptırma ve abartma diyorum sana başkada bişiy demiyorum..o haberi bende okudum konyadaki intihar haberini,öğretmen şizofreni hastasıymış,ayrıca ücretli değil sözleşmeliymiş,haberi dikkatli okursan daha dikkatli yorumlar yazabilirsin,kimbilir neydi onu intiihara götüren sebep bizim durumumuzla alakası olmayan şeyleri yazmayın şuraya lütfen milleti bunalıma sokan bu saçma sapan abartılar değilmi zaten,[/QUOTE]:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4

tamam arkadaşlar zaten hepimiz gerginiz daha fazla gerginlik yaratmanın bi anlamı yok hepimiz ortak sorun için burdayız

gerginlik yaratmaya çalışan yok sadece bi konuyu doğru ve abartılmadan yazılması yorumlanması taraftarıyım bilmem anlatabildim mi??

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum puanım 53 küsür... Bu puanla kadrolu tercih yapabilir miyim? Sözleşmeliye pek sıcak bakmıyorum... Birde bu puanla atanma şansım kadrolu için ve sözleşmeli için nedir? Cevaplarınızı bekliyorum...

hangi başlıktayız elbette atamalar başlığı altında yorumlarımızı paylaşıyoruz,ortak nokta bu,konuyla alakasız haberleri paylaşmanın manası yok milleti germekten başka

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum puanım 53 küsür... Bu puanla kadrolu tercih yapabilir miyim? Sözleşmeliye pek sıcak bakmıyorum... Birde bu puanla atanma şansım kadrolu için ve sözleşmeli için nedir? Cevaplarınızı bekliyorum...
arkadaşım bu forumda herkes atama peşinde siz neyden bahsediyorsunuz zaten atanmışsınız kadro diye msj atıp duruyorsunuz allaha şükür deyip geçeceğinize KADRO istiyorsunuz kusura bakmayın ama çok şey istiyorsunuz

anaokuluteacher arkadaşım.. bu puanla kadrolu tercik tabiki yapabilirsiniz ancak çoooook büyük bi ihtimalle atanamazsınız. kasımda bizden alım fazla olursa istanbul!a atanma şansınız tabiki kuvvetli bi ihtimal olacaktır ama sözleşmeli.))) şansınız bol olsun...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri