Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ya zaten samsun meb,malatya mebde zaten yazıyodu ücretli olarak alınacağı şimdi ne olduda ortalık karışıyo anlamadım .içinizi rahat tutun

bu gün yina sabır zannetmiyorum

genel müdürlüğün faks numarası 4180559 lütfen sizde bu numaraya faks çekinn daha fazla geç olmadan dur diyelim

genel müdürlüğün kaks numarası herkez bu numaraya faks çeksin 4180559

genel müdürlüğün faks numarası 4180559 lütfen sizde bu numaraya faks çekinn daha fazla geç olmadan dur diyelim

az sakin olun...dana altında buzağı arıyorsunuz..yorma kendini..

valla hocam sizin kadar sakin olamam bugün yarın açıklanacak herşey toplantı yapacaklarmış karar verilmeden bişeyler yapalım ben işimi şansa bırakamam puanım 58 ve açıktayım çünkü büte kaldım benden düşük puanlar gitti büyük bir haksızlık oldu şimdide yapılacak bu haksızlığa dayanamam artık

evet arkadaşlar kendinizi bu kadar sıkmayın ne olur henüz resmi bişey yok eğer bir haksızlık olursa omuz omuzayız zaten:congratulationscut4

bende 2003den beri bu anı bekliyorum arkadaşlarım hep atandı özelde çalışmaktan yoruldum ama sabır

seminer 2 gün sonra başlıyor kasım atamalarına yetişecek daha neyi bekliyorsunuz iş olup bittikten sonra hiç bişey yapamassınız

seminer 2 gün sonra başlıyor kasım atamalarına yetişecek daha neyi bekliyorsunuz iş olup bittikten sonra hiç bişey yapamassınız

ssaassrrre
no panik .. no panik.. senin dediğin gibi bi şey yoooooooooookkkkkk...

onlar üüüccccreetttttlllllliiii.

sana kendini boşuna yıpratıyorsun diyorum..

ha bu arada kimi kime şikayet ediyosun anlamadım.. zaten kararı meb vermiş...
bölge idare mahkemesine git derim ben

hocam ya napıcaz artık umutlarımız tükenıyor.her kafadan bı ses cıkıyor.ne olur guzel haberler verınde rahatlayalım az.yalan bıle olsa :D:D

hocam ya napıcaz artık umutlarımız tükenıyor.her kafadan bı ses cıkıyor.ne olur guzel haberler verınde rahatlayalım az.yalan bıle olsa :D:D

o zaman inanın...

HERKES ATANACAĞI İÇİN MECBUREN ÖĞRETMEN ARAMAYA KOYULDULAR...

KASIMDA YARISI ŞUBATTA DA DİĞER YARISI ATANACAK...

altına da imzamı basıyorum

felakett tellalığı yapmaya gerek yok..
yok şöyle yapalım böyle yapalım..valla kusura bakmayın hiç bi şey yapamazsınız...

yarısı derken hüseyin hocam? mesela kaç kişi? 1000 mi 2000 mi sizce?

selam arkadaslar cewrım ıcı oldugunuz ıcın buraya yazdım konu acamıyorum ve actgm konuları goremıorum ne yapmam gerekıo ltfn cok acıl yardım
...........

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri