Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
nimet çubukçunun niyeti bizdeki mezunları kasımda atamaktı fakat müşavirleri buna karşı çıtı çünkü özel eğitimde çalışacak kimse kalmadığı için daha öncesinde bu duruma çözüm getirilmesi için söz verilmişti o yüzden fazla tepki çekileceği için bizden atamaların kasımda çok az yapılmasını istediler bakanda bizleri atayarak boşluğu doldurup doğacak boşluk içn seminer düzenlenmesini istiyordu fakat öyle olmadı bakan yeni olası ve sistemin oturmaması nedeniyle bakandan çok müşavirlerin sözü geçiyordu cuma gününden belli olması gerekirken bugün bile belli olmadı kontenjanlar sırf bu yüzden hatırlarsanız 8 bin alım olacak dedi bakan 5 bine düşürdüler

doğru bir haber ama bakan çubukçunun düşüncesi aynen şu arkadaşlar.
ben şubata kadar okulöncesi öğretmenlerin hepsini atayım şubatta açıkta olan sınıfçıları işe kavuşturayım. ama müşteşarlar arasında rehabilitasyonlar ile ilgilenenler buna karşı çıkıyor. bu nedenle sınıfçılara sadece özelde çalışailmeleri için 45 günlük sertifkika programı açacaklar. bundan sonra rehabilitasyonlar da rahatlayacak ve okulöncesi öğretmenlerin atanmasında hiç bir pürüz kalmayacak.

ayrıca eğer atanamayan okulöncesi öğretmeni çoksa ve atnamazsa sendiklar susacakmı sanki ustaöğreticilik neden kalktı hakkımız yendiği için değilmi şimdide öle böyle konuşulan gibi olmaz önce onlar atanamaz bence

doğru bir haber ama bakan çubukçunun düşüncesi aynen şu arkadaşlar.
ben şubata kadar okulöncesi öğretmenlerin hepsini atayım şubatta açıkta olan sınıfçıları işe kavuşturayım. ama müşteşarlar arasında rehabilitasyonlar ile ilgilenenler buna karşı çıkıyor. bu nedenle sınıfçılara sadece özelde çalışailmeleri için 45 günlük sertifkika programı açacaklar. bundan sonra rehabilitasyonlar da rahatlayacak ve okulöncesi öğretmenlerin atanmasında hiç bir pürüz kalmayacak.
meryam hocam pürüz kalmasın tamamda artık bi haber gelsn rahatlıcaz belki ozaman

Eline sağlık arkadaşım.Ben varım...

ayrıca eğer atanamayan okulöncesi öğretmeni çoksa ve atnamazsa sendiklar susacakmı sanki ustaöğreticilik neden kalktı hakkımız yendiği için değilmi şimdide öle böyle konuşulan gibi olmaz önce onlar atanamaz bence
iyide arkadaşım usta öğreticilik kaç yıl sürdü ben altı yıl yaptım mesela niçin bu yılki açığı böyle kapatmasınlar

hocam benim ve herkesein istediği bu ama malasef açıklama yapana kadar burada daha neler konuşacak. aslında benim korkum domuz gribini bahane ederek atamama yapmalaları :) çok komik ama urası türkiye :D

arkadaslar bu mektubu gönderelim lütfen belkı bişeylerin önüne geceriz

ustaöğreticil kaç yıl sürdü tamam ama nasılda bir günde iptal edildi üstelik başvurular bile yapıldığı halde

hüseyin hocam lütfen bir şey söyleyin burası patlıcak

hüseyin hocam susukun bu hıç ıyı ışaret dııl arkadaşlar korkuyorum

arkadaşlar sakin olalım,kolay değil sakin durmak biliyorum,ben sakin olalım diyorum ama aslında ben de stresliyim şu anda..:77wu[1]:

MERYMYN hocam özel mesajımı aldınızmı ?

Merhaba arkadaşlar! Bir tanıdığım AÖF 3. sınıf öğrencisi Samsun Çarşamba2da merkezi bir okula ücretli olarak görevlendirildi ve kendilerini Milli Eğitim yetkililileri toplantıya aldığını söyledi. Toplantıda da şu güvenceleri Ücretli Öğretmenlere vermişler: Sizin doldurduğunuz yerler atama yapılsa da dolu gözükecek, kimse gelip atanamayacak şeklinde onları rahatlatıcı bir konuşma yapmışlar. Siz ne diyorsunuz bu duruma?

Merhaba arkadaşlar! Bir tanıdığım AÖF 3. sınıf öğrencisi Samsun Çarşamba2da merkezi bir okula ücretli olarak görevlendirildi ve kendilerini Milli Eğitim yetkililileri toplantıya aldığını söyledi. Toplantıda da şu güvenceleri Ücretli Öğretmenlere vermişler: Sizin doldurduğunuz yerler atama yapılsa da dolu gözükecek, kimse gelip atanamayacak şeklinde onları rahatlatıcı bir konuşma yapmışlar. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
pes diyorum ne biçim adalet bu

arkadaşlar şimdi anladınız sanırım açıklar kapattıldı bile saman altından

http://www.zihinengelliler.com/okul-oncesi/anasiniflarina-sinif-ogretmenleri-gorevlendirilecek

yazıyı okudum..ÖZET ŞUDUR : BİZ ATAMA YAPTIK ( yetişmediği yerde öncelikle okul öncesi öğretmeni olmak üzere sonra da önlisans olmak üzere kapatmaya çalış en son noktada da sınıfçıları DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI görevlendir diyor )

remzi inanlı burada durumu gösteren tabloyu söylemiş... yani o kadar açığım var ki demek istiyor...SINIFÇILAR SADECE ÖNLEM...bu arada ben öğretmenim sınıf öğretmenliğinde norm fazlası ben daha görmedim 8.yılım...onlara il memler zaten okul buluyor...kaç sınıf öğretmeni o işi yapar muallak )

ikincisi felakat tellalığı yapmaya gerek yok...adam resmi bir şekilde açıklamasını yapmış..benim kum gibi okul önceciye ihtiyacım var diyor...
bunun atamanın önüne bu şekilde geçileceğini de değilde okul öncecleirn tamamı atanacak olduğu için çıkar yol aradığı anlamını çıkarıyorum

inanmayın geçen sene ücretli anasınıfı öğretmen arkadaşımın yerine yarı yıla gelmeden sözleşmeli atama geldi arkadaş boşta kaldı yemezler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri