Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Merhaba arkadaşlar! Bir tanıdığım AÖF 3. sınıf öğrencisi Samsun Çarşamba2da merkezi bir okula ücretli olarak görevlendirildi ve kendilerini Milli Eğitim yetkililileri toplantıya aldığını söyledi. Toplantıda da şu güvenceleri Ücretli Öğretmenlere vermişler: Sizin doldurduğunuz yerler atama yapılsa da dolu gözükecek, kimse gelip atanamayacak şeklinde onları rahatlatıcı bir konuşma yapmışlar. Siz ne diyorsunuz bu duruma?

:36_11_6::36_11_6::36_11_6:

arkadaşın yalan söylüyor... yada bu işi bilmiyor..daha yeni herhalde

Merhaba arkadaşlar! Bir tanıdığım AÖF 3. sınıf öğrencisi Samsun Çarşamba2da merkezi bir okula ücretli olarak görevlendirildi ve kendilerini Milli Eğitim yetkililileri toplantıya aldığını söyledi. Toplantıda da şu güvenceleri Ücretli Öğretmenlere vermişler: Sizin doldurduğunuz yerler atama yapılsa da dolu gözükecek, kimse gelip atanamayacak şeklinde onları rahatlatıcı bir konuşma yapmışlar. Siz ne diyorsunuz bu duruma?

ha bu arada iyi avutmuşlar arkadaşını

sağol sosyalci hacam su serptin yüregimize sabah gözümüzü açtık pir açtık ortalık karışmış ALLAH razı olsun senden

http://www.zihinengelliler.com/okul-oncesi/anasiniflarina-sinif-ogretmenleri-gorevlendirilecek

yazıyı okudum..ÖZET ŞUDUR : BİZ ATAMA YAPTIK ( yetişmediği yerde öncelikle okul öncesi öğretmeni olmak üzere sonra da önlisans olmak üzere kapatmaya çalış en son noktada da sınıfçıları DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI görevlendir diyor )

remzi inanlı burada durumu gösteren tabloyu söylemiş... yani o kadar açığım var ki demek istiyor...SINIFÇILAR SADECE ÖNLEM...bu arada ben öğretmenim sınıf öğretmenliğinde norm fazlası ben daha görmedim 8.yılım...onlara il memler zaten okul buluyor...kaç sınıf öğretmeni o işi yapar muallak )

ikincisi felakat tellalığı yapmaya gerek yok...adam resmi bir şekilde açıklamasını yapmış..benim kum gibi okul önceciye ihtiyacım var diyor...
bunun atamanın önüne bu şekilde geçileceğini de değilde okul öncecleirn tamamı atanacak olduğu için çıkar yol aradığı anlamını çıkarıyorum
hocam u anlaşılıyor ama ya uygulama farklı olursa

bende ücretli atndım fakat sonra istifa ettim bize ne böyle bir toplantı yapıldı nede söylendi ama bunların ne yapacağı belli olmaz

arkadaşlar şimdi anladınız sanırım açıklar kapattıldı bile saman altından

bak bu arada ben çarşambada çalıştım... arkadaşının okulunu söyle de bi görüşelim bakalım...
hem onu aldattıklarını söylerim

hocam böyle saçma sapan konuşlara takılmayın....

ücretli demek stepne tekeri gibidir...

sözleşmeli yada kadrolu teker patladığında stepne ( ücretli ) teker iş görür... geçici olarak..

yani abdurahman çelebidir

hocam yin ede sağolun bizimle uğraşıyosunuz bozuk psikolojimizle

arkadaşlar ataması yapılan öğretmen yerini alır ücretliye yol görünür bizede olsa bu böyle herkes yerini alır kim beklemiş bu zamana kadar göstersinler

okul boş kalacak değil ya yetmiyosa adam sınıfçıyı da alır , edebiyatçıyı da alır... olmadı köydeki imamı bile alır..

nereye kadar oraya sözleşmeli-kadrolu gelinceye kadar

hocam böyle saçma sapan konuşlara takılmayın....

ücretli demek stepne tekeri gibidir...

sözleşmeli yada kadrolu teker patladığında stepne ( ücretli ) teker iş görür... geçici olarak..

yani abdurahman çelebidir

:77wu[1]::36_11_12::36_11_12:teşekkür ederiz hocam en gerçekkçi yorumu yaptınız

sosyalci hocam bende termeliyim nerde çalıştınız çarşamba da

arkadaşlar rahatladınız mı?

şu an istanbuldayım o başka

Benim arkadaşıma verdiğim yanıt da şöyle oldu: Sizin ikna olmanız, ücretli olarak çalışmaya istekli olmanız için böyle demişlerdir size dedim. Ama içimde yine de "Ya doğruysa" korkusu var. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez.
ha bu arada iyi avutmuşlar arkadaşını

sosyalci hocam bende termeliyim nerde çalıştınız çarşamba da

hocam terme geçmiş ve karacalı da eşim ücretli usta öğretici olarak çalıştı...
ben ömerli galip öztürkte ve alibeyli de çalıştım... sonra tayinle memelekete TARİH branşına geçerek geldim

Benim arkadaşıma verdiğim yanıt da şöyle oldu: Sizin ikna olmanız, ücretli olarak çalışmaya istekli olmanız için böyle demişlerdir size dedim. Ama içimde yine de "Ya doğruysa" korkusu var. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez.

ssaassrrre
ssaassrrre
ssaassrrressaassrrressaassrrressaassrrre

evet anladı karacalı köyünüde iyi bilirim hocam bende evliyim eşi,m polis memuru o yüzden istanbuldayız eğer atanırsam gideriz inşallah yinede karadeniz güzel be hocam mavi yeşil bir arada çarşamba biraz despottur ama ne yapayım itiraf edyim doğru değilmi

uzun lafın kısasını biri açıklasın allah rızası için ne olduğunu anlayamıyorum.......

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri