sevgi hocam tepki alınmaması adına incelik gösterilmiş sadece yoksa niyetleri tekrar bi atama yapmamahayır ya.iyi okurmusunuz.deniliyoki norm fazlalarını okul öncesi olarak atama yapılması
sevgi hocam tepki alınmaması adına incelik gösterilmiş sadece yoksa niyetleri tekrar bi atama yapmamahayır ya.iyi okurmusunuz.deniliyoki norm fazlalarını okul öncesi olarak atama yapılması
hocam herzaman açıklar bi şekilde kapatılmadımı yani ilk değil kiburça hocam nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz ki... neden alım olmasın.....
ben inanmıyorum bizden alım olmayacağına....
almalılar. bu kadar açık varken!!!!
Bence Meb. kasımdan sonraki atamalar için bir önlem alıyor.Haklı da..Çünkü bizden mezun kalmayınca yerleri sınıfçılarla ücretli olarak dolduracak.Seneye oöö.okuyanlar mezun olunca da onlardan alınacak.Endişe etmeyelim lütfen.Resmi yazıları bekleyelim))
hocam inanın çok istiyorm atma olmasını bilmiyorm umudumuz kırılıyor kontenjen haberi geleceğine gelen habere bakmeb.in iş takvimine bir bakın... orada da yazıyor bu ayda açıklar belirlenip sözleşmeli ya da kadrolu alım olacağı...
diğer bölümler buna sebebiyet verdi.gözlerine battı 10 bin atama.şubata sarkıtacaklar bi 500 alıp bence
allah senden razı olsun canımarkadaşlar şimdi ist. il milli eğt. müd. aradım. atama şefiyle görüştüm...
bizden alım olacak mı? açık çok fazla dedim...
kendisi de açık bütün branşlardan çok zaten kapanmaz bu açıklar dedi...
1000-2000 alım olurmu bizden dedim...
öyle bir duyum var dedi...
sınıfçılarla ilgili resmi bir yazı yok bize gelen dedi!!!
arkadaşlar şimdi ist. il milli eğt. müd. aradım. atama şefiyle görüştüm...
bizden alım olacak mı? açık çok fazla dedim...
kendisi de açık bütün branşlardan çok zaten kapanmaz bu açıklar dedi...
1000-2000 alım olurmu bizden dedim...
öyle bir duyum var dedi...
sınıfçılarla ilgili resmi bir yazı yok bize gelen dedi!!!
allah senden razı olsun canım
:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!