Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hayır ya.iyi okurmusunuz.deniliyoki norm fazlalarını okul öncesi olarak atama yapılması
sevgi hocam tepki alınmaması adına incelik gösterilmiş sadece yoksa niyetleri tekrar bi atama yapmama

artık beklemekten başka birşey yok,sürekli nabız değişiyor çünkü...ssaassrrrehakkımızda hayırlısı..

burça hocam nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz ki... neden alım olmasın.....
ben inanmıyorum bizden alım olmayacağına....
almalılar. bu kadar açık varken!!!!
hocam herzaman açıklar bi şekilde kapatılmadımı yani ilk değil ki

Bence Meb. kasımdan sonraki atamalar için bir önlem alıyor.Haklı da..Çünkü bizden mezun kalmayınca yerleri sınıfçılarla ücretli olarak dolduracak.Seneye oöö.okuyanlar mezun olunca da onlardan alınacak.Endişe etmeyelim lütfen.Resmi yazıları bekleyelim:)))

meb.in iş takvimine bir bakın... orada da yazıyor bu ayda açıklar belirlenip sözleşmeli ya da kadrolu alım olacağı...

bekleyelim diorz artık neyapalım hayırlısı

Bence Meb. kasımdan sonraki atamalar için bir önlem alıyor.Haklı da..Çünkü bizden mezun kalmayınca yerleri sınıfçılarla ücretli olarak dolduracak.Seneye oöö.okuyanlar mezun olunca da onlardan alınacak.Endişe etmeyelim lütfen.Resmi yazıları bekleyelim:)))

:congratulationscut4 :congratulationscut4 :congratulationscut4

diğer bölümler buna sebebiyet verdi.gözlerine battı 10 bin atama.şubata sarkıtacaklar bi 500 alıp bence

arkadaşlar ben çok sinirlenmeye başlıyorum kötü şeyler yazmamaya özen gösteriyorum LÜTFEN YAZILARI DİKKATLİ OKUYUNNNN................................

meb.in iş takvimine bir bakın... orada da yazıyor bu ayda açıklar belirlenip sözleşmeli ya da kadrolu alım olacağı...
hocam inanın çok istiyorm atma olmasını bilmiyorm umudumuz kırılıyor kontenjen haberi geleceğine gelen habere bak

haklısın hüşa hocam meb in bütün sayfalarını karıştırdı yeni bir haber yok bence sakinleşip dua edlim

her şey güzel olmalı olamalı neden niçin demekten bıktık biraz sabırlı olalım arkadaşlar bu sabah güne iyi başlamadık sabır inşallah her şey güzel olacak atama olacak olmalı 10 bin atanırken millet nerdeydi şimdi 7 bin mezun var gözlerini bizdemi açtılar bu nasıl kader

diğer bölümler buna sebebiyet verdi.gözlerine battı 10 bin atama.şubata sarkıtacaklar bi 500 alıp bence

oldu arkadaşım koskoca meb diğer bölümlere ayıp oldu bak gözlerine battı olmaz böyle diyerekmi almıcak bizden bu atamada ihtiyaç var ve alımda olucak ama kim neye inanmak isterse inansın arkadaşlar

arkadaşlar şimdi ist. il milli eğt. müd. aradım. atama şefiyle görüştüm...
bizden alım olacak mı? açık çok fazla dedim...
kendisi de açık bütün branşlardan çok zaten kapanmaz bu açıklar dedi...
1000-2000 alım olurmu bizden dedim...
öyle bir duyum var dedi...
sınıfçılarla ilgili resmi bir yazı yok bize gelen dedi!!!

arkadaşlar bence panik yapmayın bunun önüne mutlaka geçilecektir ve ben diyorum ki önümüzdeki eylül ayında sadece yeni mezunlar atanacak bu sene okulöncesi öğretmenlerin hepsi atanacak. rehabilitasyon merkezlerine önlem alınıyor ve deniyor ki sınıfçılar çalışabilecek, özel ana okullarında da usta öğreticler çalışabilecek yani özel de okulöncesi öğretmen ihtiyacını kapatıyorlar bu kararla. bütün bunlar neden alındı çünkü açıta okulöncesi öğretmeni kalmayacak. sonra atamalar onunda da ihtiyaç devam edecek, okulöncesi öğretmeni olmadığı için önce norm fazlalarını devreye sokacaklar o da olmazsa mezun sınıfçıları devreye sokacaklar. bir çok okulda okul öncesi çocukların öğretmeni yok. görünen harita budur.

nimet çubukçunun niyeti bizdeki mezunları kasımda atamaktı fakat müşavirleri buna karşı çıtı çünkü özel eğitimde çalışacak kimse kalmadığı için daha öncesinde bu duruma çözüm getirilmesi için söz verilmişti o yüzden fazla tepki çekileceği için bizden atamaların kasımda çok az yapılmasını istediler bakanda bizleri atayarak boşluğu doldurup doğacak boşluk içn seminer düzenlenmesini istiyordu fakat öyle olmadı bakan yeni olası ve sistemin oturmaması nedeniyle bakandan çok müşavirlerin sözü geçiyordu cuma gününden belli olması gerekirken bugün bile belli olmadı kontenjanlar sırf bu yüzden hatırlarsanız 8 bin alım olacak dedi bakan 5 bine düşürdüler

hüseyin hocam gelmiş hoşgelmiş...
ne olur bizi bir aydınlığa kavuşturun... :110103_aphextwinz_p :36_3_12:

allah senden razı olsun canım

:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri