Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
önceki sayfada var link cıkmamış :))

yeliz hocam bende eskişehir ama kontenjanlar bizim ilde az görünüyor ne yapıcaz bilmiyorum
merhaba papatya senin puanın kaç?esk tercihlerine yazıcaksın sende anladığım kadarıyla evet kontenjanı az veriyo inş bu atamada biraz fazla olur sen esk demisin?

ewet eskteyim puanım 44.850 çok iç açıcı bi puan değil

merhaba papatya senin puanın kaç?esk tercihlerine yazıcaksın sende anladığım kadarıyla evet kontenjanı az veriyo inş bu atamada biraz fazla olur sen esk demisin?

yalizz senin puanın kac ve ne yapmayı düşünüyorsun ben sanırım 21. tercihide işaretlicem ama doğuya çıkarsa oğlumdan nasıl ayrı kalacağımı düşünüyorum tabi bize sıra gelirse

afedersin yeliz olucaktı

ilk tercihm aksaray olacak sonrası ise yakınalrı aksarayı isteyen var mı arkadaşlar

bende atanırmıyım diye düşünüyorum bizim durumumuz ne olacak çabuk karar verselerde bizde rahatlasak .STRES OLDUM HOCAM KESİN BİR CEVAP VERİRMİSİNİZ BEN ATANIRMIYIM 42,353

Ooo herkes gİdİyor bakiyorum İyİ hadİ İnŞallah herkes atanir bellİ olsun hele bİ....

yalizz senin puanın kac ve ne yapmayı düşünüyorsun ben sanırım 21. tercihide işaretlicem ama doğuya çıkarsa oğlumdan nasıl ayrı kalacağımı düşünüyorum tabi bize sıra gelirse
valla arkadaşım 45.765 puanım esk ve yakın illeri yazıp 21 işaretlicem bu şans bi daha geçmez ele eğer olursa ki ben olacağına inanıyorum benimde 3 yaşında kızım var ama herşeyin hayırlısı

cennet hanım bende uşaklıyım inşallah atanırız.

benim puanım daha az 42,353 ama olurmu hala bilmiyorum .İNŞALLAH OLURDA BİZDE RAHATLARIZ.

ilk tercihm aksaray olacak sonrası ise yakınalrı aksarayı isteyen var mı arkadaşlar
ben düşünüyorum arkadaşım ilk sırada elazığ var ben elazığlıyım elazığdayım ikinci olarak aksaray üçüncü olarak urfayı düşünüyorum aksarayda ve urfada arkadaşlarım var o yüzden ama elzığ olsa iyi olur nasip hayırlı olan bir yerolsun iyi insanlarla karşılaşmak nasip olsun...

arkadaşlar bu atamalar hakkında meb ne zaman duyuru yapar acaba? pazartesi yapar mı sizce?fikri olan var mı?

hocam artık beklemeye tahammülümüz kalmadı fakat bir sitede okuduğuma göre 23 Ekim de açıklama yapılacakmış...

evet hayırlısı hocam inşallah bu fırsatı değerlendirebiliriz

arkadaşlar geçen sene kasım ataması hangi tarihte yapılmış hangi tarihte açıklanmış kontenjanlar bilen varmı ben aradım bulamadım belki yol gösteriri bize ona göre bekleriz:))

74 puanım var ve ağrı patnosda sözleşmeli çalışıyorumm inş. kadrolu alım yaparlarrr

hocam siz ilk atama da tercih yatınız mı? ben de muş hasköy de söz. çalışıyorum 75 puanım. geçen ay tercih yatım ama kendi okulumu ve 21 i işaretlemedim. atanamadım. ben de sizin gibi kadrolu atama bekliyorum yani

ben düşünüyorum arkadaşım ilk sırada elazığ var ben elazığlıyım elazığdayım ikinci olarak aksaray üçüncü olarak urfayı düşünüyorum aksarayda ve urfada arkadaşlarım var o yüzden ama elzığ olsa iyi olur nasip hayırlı olan bir yerolsun iyi insanlarla karşılaşmak nasip olsun...
peki hocam hangi okulu isteyeceksiniz?puanınız kaç :congratulationscut4

samsunu yazacak olan yokmu aramızda arkadaşlar :)

arkadaşlar bu sene 32 ilde zorunluyken 15300 kişi atanabiliyosa 81 ildeki atamayı düşünsenize ve büyük ihtimal 2010-2011 yılında tüm illerde zorunlu olabilir.artı okulöncesi mezunları bitmeden sınıfçıları alamazlar.

arkadaşlar bu sene 32 ilde zorunluyken 15300 kişi atanabiliyosa 81 ildeki atamayı düşünsenize ve büyük ihtimal 2010-2011 yılında tüm illerde zorunlu olabilir.artı okulöncesi mezunları bitmeden sınıfçıları alamazlar.

2010-2011 eğitim öğretim yılında Mersin, Antalya, Balıkesir, Aydın, Elazığ, Manisa, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Kocaeli, Denizli, Afyonkarahisar, Yozgat

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri