Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
önceki sayfada var link cıkmamış
)
merhaba papatya senin puanın kaç?esk tercihlerine yazıcaksın sende anladığım kadarıyla evet kontenjanı az veriyo inş bu atamada biraz fazla olur sen esk demisin?yeliz hocam bende eskişehir ama kontenjanlar bizim ilde az görünüyor ne yapıcaz bilmiyorum
merhaba papatya senin puanın kaç?esk tercihlerine yazıcaksın sende anladığım kadarıyla evet kontenjanı az veriyo inş bu atamada biraz fazla olur sen esk demisin?
valla arkadaşım 45.765 puanım esk ve yakın illeri yazıp 21 işaretlicem bu şans bi daha geçmez ele eğer olursa ki ben olacağına inanıyorum benimde 3 yaşında kızım var ama herşeyin hayırlısıyalizz senin puanın kac ve ne yapmayı düşünüyorsun ben sanırım 21. tercihide işaretlicem ama doğuya çıkarsa oğlumdan nasıl ayrı kalacağımı düşünüyorum tabi bize sıra gelirse
ben düşünüyorum arkadaşım ilk sırada elazığ var ben elazığlıyım elazığdayım ikinci olarak aksaray üçüncü olarak urfayı düşünüyorum aksarayda ve urfada arkadaşlarım var o yüzden ama elzığ olsa iyi olur nasip hayırlı olan bir yerolsun iyi insanlarla karşılaşmak nasip olsun...ilk tercihm aksaray olacak sonrası ise yakınalrı aksarayı isteyen var mı arkadaşlar
arkadaşlar bu atamalar hakkında meb ne zaman duyuru yapar acaba? pazartesi yapar mı sizce?fikri olan var mı?
74 puanım var ve ağrı patnosda sözleşmeli çalışıyorumm inş. kadrolu alım yaparlarrr
peki hocam hangi okulu isteyeceksiniz?puanınız kaç :congratulationscut4ben düşünüyorum arkadaşım ilk sırada elazığ var ben elazığlıyım elazığdayım ikinci olarak aksaray üçüncü olarak urfayı düşünüyorum aksarayda ve urfada arkadaşlarım var o yüzden ama elzığ olsa iyi olur nasip hayırlı olan bir yerolsun iyi insanlarla karşılaşmak nasip olsun...
arkadaşlar bu sene 32 ilde zorunluyken 15300 kişi atanabiliyosa 81 ildeki atamayı düşünsenize ve büyük ihtimal 2010-2011 yılında tüm illerde zorunlu olabilir.artı okulöncesi mezunları bitmeden sınıfçıları alamazlar.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!