Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
gece yıldızı rumuzlu arkadaşım özelden msj yazmıştım hatırladınız mı?msj engellemişsiniz sanırım,cevap yazıcaktım gönderilmedi,ısparta dışı düşündüğünüz il varmı,ben mesala ısparta ve çevre ilçeleri ve ısparta yakın illeri düşünüyorum,siz?

gece yıldızı arkadaşım senin puanın kaç

zerdaa arkadaşım hangi ildesin,nerde açık var,benim puanımda 44.719,nereleri yazmayı düşünüyosun?

puanınız kaç ??

mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim 2003 mevzunuyum hala atama bekl. kayseri dışını yazmcam başka kayseri istsyen varm acaba

hüseyin hocam ne dersiniz 44.5 kayseri olma iht. varmı

arkadaşlar kayseri ist. varmı ben kayseri dışını yazmcam 3 yaşında kızım var eşimde gelemiyo puanım 44.564

arkadaşlar merhaba. Size bir hatırlatma yapmak istiyorum.
bu başlığı sosyalcihüseyin hocam açmş ve duyumlarını yazmak için oluşturmuş. Ancak bu alan bizler arasındaki paylaşımlara dönüştü.
bu sebeple bahsettiğimiz konuları açılmış başlıklarda tartışsak hüseyin hocam bilgilerini paylaşmak için bu başlığı kullansa hepimiz için daha faydalı olmaz mı?:36_3_12:

:36_15_4:

ArkadaŞlar bu gÜn radyo haberlerİnde malİyenİn bÜtÇe aÇiklamasi yaptiĞini ve bu bÜtÇenİn bÜyÜk bÖlÜmÜnÜn mİllİ eĞİtİm bakanliĞina verİldİĞİnİ sÖyledİ eĞer bu netleŞtİyse yarin yada en geÇ sali gÜnÜ bekleyİŞİmİz sona erer dİye dÜŞÜnÜyorum.:36_7_8:

slm arkadaşlar benim kafamı karıştıran bi konu var.kesin kasımda atama varmı yoksa şubata kalabilirmi atamalar :(

ArkadaŞlar bu gÜn radyo haberlerİnde malİyenİn bÜtÇe aÇiklamasi yaptiĞini ve bu bÜtÇenİn bÜyÜk bÖlÜmÜnÜn mİllİ eĞİtİm bakanliĞina verİldİĞİnİ sÖyledİ eĞer bu netleŞtİyse yarin yada en geÇ sali gÜnÜ bekleyİŞİmİz sona erer dİye dÜŞÜnÜyorum.:36_7_8:
teşekkürler paylşım için...........

teşekküler hocam hayırlısı artık

hocam bi sorum daha olc.ben sel.üniv.mef ana okulu öğrt. mev. atanmada 1.önelik yazıyo bu ne demek acaba

sosyalci hüseyin hocam nerelerdesiniz?

EN BÜYÜK PAY EĞİTİME

Bakan Şimşek, 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nın en büyük bütçeye sahip bakanlık olma özelliğini sürdüreceğini, Sağlık Bakanlığı’na ayrılan bütçeyi de yüzde 12 oranında artırdıklarını söyledi. Şimşek, gelecek yıl aile hekimliğini 81 ile yaygınlaştıracaklarını bildirdi. Yeni kurulan üniversitelerin öğretim
elemanı ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılayabilmek için, ilave 7 bin adet atama izni verilecek

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/180151-2010-butcesi-krizden-cikisin-anahtari.aspx

inş. hocam şu halimize bakarmısınız en verimli olacağımız zamanda sıkıntılarımız neler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri