Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar birazönce 10binde atanan arkadaşla konuştum dün mebte kulak misafiri olmuş kasımda 17bin alınacaklarını 7binin o.ö.olcağını duymuş paylaşmak istedim ama ben hüseyin hocanın tahminlerine bakınca bu habere sevinemiyorum arkadaşta bana duyduğunu sölüyor doğruluğu hakkında bişey söylemedi
Bakanlık mı, müdürlük mü Yeliz hocam?

Onlarda pek bir şey bilmiyor yeliz hocam. Bildiklerinden konuşmamışlardır yani!!

Teşekkür ederiz, paylaşıma devam edelim.. Fikir yürütürüz en azından..Doğruluk payını ölçeriz bilgilerimiz dahilinde..

hüseyin hocam teşekkür ederim msjımı cvpladığınız için şimdi 45.630 la valizimi hazırlamaya başlayım mı bende:)))))

formu baştan sona okudum arkadaşlar inşallah hepiniz istediğiniz yere atanırsınız benim kendim için ümidim yok puanım 37,940 çok kötü kpssye malesef sağlık soru yaşadığım için çalışamadım.çok şükürki bu sorunu atlattım şimdi kpssye çalışmaya başladım herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum

hüseyin hocam benim puanımda 43,969 sizce kasımda atanmam için ümit var mı
Foruma her baktığım da allak bullak oluyorum...............

hüseyin hocam benim puanımda 43,969 sizce kasımda atanmam için ümit var mı
Foruma her baktığım da allak bullak oluyorum...............
14. sayfaya bakın hocam, hüseyin hocanın istatistikleri orda var. Sorunuzun yanıtını bulabilirsiniz?

neşe hocam kafamız o kadar karışık ki büte kalıp yüksek puan arkadaşlar var allah hepimize atanmayı nasip etsin kaç arkadaş yüksek puan aldı bilmiyoruz ki puanlamaya bakınca ben 517. sıradayım ama 1000 alımda gidermiyim bilmiyorum inşallah 5000 alım olurda herkez gider

arkadaşlar birazönce 10binde atanan arkadaşla konuştum dün mebte kulak misafiri olmuş kasımda 17bin alınacaklarını 7binin o.ö.olcağını duymuş paylaşmak istedim ama ben hüseyin hocanın tahminlerine bakınca bu habere sevinemiyorum arkadaşta bana duyduğunu sölüyor doğruluğu hakkında bişey söylemedi

SINIFÇILARA belkide bizden kimse kalmıyacağı için seminer veriliyordur hazırlıklar bu yüzden olabilir mi ay gerçek olmasa bile yinede çok mutlu oldum bi an:D

Yüksek puan alıpta 4. sınıf tekrarı yapanlar da var begüm hocam. Diploma alamayanlar yani.. Kimin kafası karışık değil ki!! Hüseyin hocaya güvenip, beklemekten başka çare yok.

teşekkür ederim hocam bende dün ağrı patnoso 21.tercihle giden arkadaşımla konuştum o gitmeye son 2 gün içinde karar verdi balıkesir mem müd ile konuşmuş milli eğitim müd ihtiyacın 7000 olduğunu ancak 7000 mezunun bulunmadığını şu anda mezun ve atama bekleyen öğretmen sayısının 3000 den fazla olmadığını söylemiş inşallah şubata kadar herkezin atamasını yaparlar

SINIFÇILARA belkide bizden kimse kalmıyacağı için seminer veriliyordur hazırlıklar bu yüzden olabilir mi ay gerçek olmasa bile yinede çok mutlu oldum bi an:D
Bende öyle düşünüyorum papatya hocam. onlar bizden sonra. 1. öncelik biziz!!!

şubata kalmaz inşallah:(

teşekkür ederim hocam bende dün ağrı patnoso 21.tercihle giden arkadaşımla konuştum o gitmeye son 2 gün içinde karar verdi balıkesir mem müd ile konuşmuş milli eğitim müd ihtiyacın 7000 olduğunu ancak 7000 mezunun bulunmadığını şu anda mezun ve atama bekleyen öğretmen sayısının 3000 den fazla olmadığını söylemiş inşallah şubata kadar herkezin atamasını yaparlar
iptal edilen 17.000 usta öğretici yerine 10.000 sözleşmeliyi atadılar, geride 7000 kaldı tabii... Mezun sayısını da 5000 biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen!!

sosyalci Hüseyin arkadaş, seneye alım olur mu? olursa ne kadar?, ben MEB le görüştüğümde 1000-2000 dedide ama sizin bir görüşmeniz oldu mu?

bende öyle biliyordum ama mem müdürü kpss ye girip mezun olmayan 4. sınıfa geçen bir sene sonraya hazırlık yapan arkadaşlar olduğunuda söylemiş

bı kac gundur foruma gırmıyordum hepsını okudum inş hepımız atanırız benım puanım 57 kusur inş atanırım

2010 atamaları için ne düşünüyorsunuz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri