Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Arkadaşlar bu sene 32 pilot il var, seneye de farklı bir rakamla pilot il seçilecek. Bu 81 ili kapsayana kadar devam edecek. Alımlar bu seneki gibi devam etmek zorunda..

ben 4. sınıfım kpss yok ama hazırlanıyorum seneye umut etmek istiyorum 2000 3000 olsa iyi olur.

İnşallah yerimize sınıfçıları atamazlar

ben 4. sınıfım kpss yok ama hazırlanıyorum seneye umut etmek istiyorum 2000 3000 olsa iyi olur.
Nimet Çubukçu sürecin aksatılmadan devam etmesinden yana. Okulöncesi eğitime önem verilmeye başlandı. Dediğim gibi 81 il tamamlanana kadar atamalar bu şekilde devam eder. Aslında çok şanslıyız!!

ben bu konuda eğitim sene msj yazdım bu gün sesimizi duyurmamız lazım arkadaşlar herkez ail atsın eğitimsene

neşeky sen ne durumdasın benim gibi mi

Bakın Nimet Çubukçu ne demiş;
2013-2014 eğitim öğretim yılının sonunda ise Türkiye, okul öncesi eğitimde okullaşma oranını yüzde 100'e çıkartarak, hedeflerini gerçekleştirmiş bir ülke olarak Avrupa ülkeleri arasındaki yerini alacaktır."

Projeye, 2010-2011 eğitim öğretim yılında Mersin, Antalya, Balıkesir, Aydın, Elazığ, Manisa, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Kocaeli, Denizli, Afyonkarahisar, Yozgat; 2011-2012 eğitim öğretim yılında Iğdır, Erzincan, Tekirdağ, Malatya, Aksaray, Siirt, Tokat, İzmir, Zonguldak, Kayseri, Kastamonu, Ankara; 2012, 2013 eğitim-öğretim yılında Hatay, Çorum, Bursa, Bitlis, Sıvas, Muş, Bingöl, Konya, Adıyaman, Batman, Ordu, Diyarbakır, Adana, Kahramanmaraş; 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Şırnak, Kars, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Mardin, Van, Şanlıurfa, Hakkari ve Ağrı dahil edilmesi öngörülüyor.
Bu illerdeki derslik, öğretmen, donatım ve materyal ihtiyacı eğitim-öğretim yılı başlamadan da ayrıca değerlendirilecek. Değerlendirme sonucunda gerekirse bazı iller daha önce, bazıları da daha sonraki eğitim-öğretim dönemlerinde zorunlu eğitim kapsamına alınabilecek.

Okul öncesi eğitimin zorunlu olması öğretmen ihtiyacını da artacağı için bu doğrultuda istihdam sağlanacak.

bu duruma göre en az 4-5 yıl okul öncesinin ön açık..AMA HİÇ BİR ZAMAN BU KADAR OLMAYACAK

neşe hocam sizce bu atamada baraj koyarlar mı

Bu sene 32 pilot il seçilmişti ve 5300 kadrolu-sözleşmeli öğretmen alımı ile 17.000 ustaöğretici alınacağı duyurulmuştu. Seneye de bir 32 pilot il seçilse düşünün artık, ki; bu durum 2014 yılına kadar devam edecek.

hüsetin hocam iyi akşamlar daha önceki attığım mesajda cvp yazmışsınız teşekkür ederim 45.630 la atanma şansım nekadar kasım ayında

o zaman 2010-2011 eğitim öğretim yılında 13 pilot bölge var

Projeye, 2010-2011 eğitim öğretim yılında Mersin, Antalya, Balıkesir, Aydın, Elazığ, Manisa, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Kocaeli, Denizli, Afyonkarahisar, Yozgat; 2011-2012 eğitim öğretim yılında Iğdır, Erzincan, Tekirdağ, Malatya, Aksaray, Siirt, Tokat, İzmir, Zonguldak, Kayseri, Kastamonu, Ankara; 2012, 2013 eğitim-öğretim yılında Hatay, Çorum, Bursa, Bitlis, Sıvas, Muş, Bingöl, Konya, Adıyaman, Batman, Ordu, Diyarbakır, Adana, Kahramanmaraş; 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Şırnak, Kars, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Mardin, Van, Şanlıurfa, Hakkari ve Ağrı dahil edilmesi öngörülüyor.
Bu illerdeki derslik, öğretmen, donatım ve materyal ihtiyacı eğitim-öğretim yılı başlamadan da ayrıca değerlendirilecek. Değerlendirme sonucunda gerekirse bazı iller daha önce, bazıları da daha sonraki eğitim-öğretim dönemlerinde zorunlu eğitim kapsamına alınabilecek.

Okul öncesi eğitimin zorunlu olması öğretmen ihtiyacını da artacağı için bu doğrultuda istihdam sağlanacak.

bu duruma göre en az 4-5 yıl okul öncesinin ön açık..AMA HİÇ BİR ZAMAN BU KADAR OLMAYACAK
Hocam bu bilgi MEB'den mi??

İiyi akşamlar Hüseyin Hocam, sizce kasımın ortasını bulurmu kontenjanın açıklanması kasım'ın 1'i falan deniyor ama göreve başlamaya yani ekim ayı içerisinde açıklanır mı alınacak kontenjanlar başvuruları ekim ayı içerisinde yapabilsek artık bir an önce bitse şu bekleyiş hayırlıca inş.

Evet bu sene ki kadar alım olmayacak o zaman?

hüseyin hocam kasım ve şubat atamalarında şuan ki atama bekleyenlerin şansı ne kadar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri