Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
benim de puanım 46,202 saırım bende atanacağım.... inşallah hepimiz atanırız...

peki meb kesin açıklamayı ne zaman yapacak. bilen var mı yapsada kurtulsak artık

inş atanırız

oh sonunda bitti :)

dünden beri girememiştim nete

şimdi baktım bu konuyu görünce en baştan tüm yorumları okudum :)

biraz zamanl aldı ama bişey kaçırmak istemiorum

bu durumda 51 puanımlaa evimin arkasındakiiiokulu ilk tercihime yazıcam :)

hüseyin hocam teşkrler ;)

pazartesiye açıklarlar inş. umutla sizin puan kaç

arkadaşlar güzel bir haber duymaya hepimizin ihtiyacı var artık kasım atamalarını düşünmekten değil günler saatler dakikalar bile geçmez oldu allah inşallah bizlerinde yüzünü güldürür

esra hanım il neresi sizin

benim puanım 45,426 tayyibe hocam... umudum kaldı mı bilmiyorum ama bu atama haberlerinin karşısında taş olsa çatlardı heralde... begüm hocanın dediği gibi günler saatler geçmiyor artık... biraz önce ilk atamada atanan bir arkadaşımla konuştum... yozgata atandı... illa burayı yaz diyor... ahhh keşke atama olsa ilk yazacağım iller arasında zaten... inş. olur:(

inşallah allah herkesin gönlüne göre werir

beklemekten bi hal olduk inş atanırız hocam bi daha bu kadar düşmez puanlar

inşallah 2 hafta sonra burda kaçla nereye atandığımızı konuşuruz inanın uyurken kasım atamasıyla uyuyup kalkarkende kasım atamasıyla kalkıyorum aklımdan 1 saniye bile çıkmıyo

arkadaşlar moralimizi bozmayalım hemen daha şubat atamaları var ben inanıyorum ki şubat atamalarından atanmayan o.ö kalmayacak tabiki bu benim şahsi düşüncem

ne zaman açıklanır ki?

bimiyorum ama çalışan birisi için evde boş boş oturmak çok sıkıcı ve kendime de kızmıyor değilim....
neden biraz daha fazla çalışmadım...
ama hem çalıştım, hem ev, hem kızımı beraber götürdüm benimle gitti geldi yavrum... hasta oluyordu iğnesini yaptırıyordum yine götürüyordum.... bırakacak kimsemde yoktu... okul da çok stesliydi... ömrümü yedi müdür 8 ay boyunca...
bu psikolojiyle kendi kendime 15 gün çalışabildim onca derse... daha kendimi toplamadan... ve zaten puanımı görünce atanamam ben demiştim ama şimdi bu şans çıktı önümüze ve ben boşlukta gibiyim... eşimde öyle.... bu belirsizlik bitse de ne yapacağımıza karar versek artık... stresimin doruğundayım....... offffffffff........

pazartesi açıklasalar artık

:D bekleye bekleye agaç olduk:D

arkadaşlar birazönce 10binde atanan arkadaşla konuştum dün mebte kulak misafiri olmuş kasımda 17bin alınacaklarını 7binin o.ö.olcağını duymuş paylaşmak istedim ama ben hüseyin hocanın tahminlerine bakınca bu habere sevinemiyorum arkadaşta bana duyduğunu sölüyor doğruluğu hakkında bişey söylemedi

yüzümüz böyle güler inşaalh:):):)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri