Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
15300 rakamı kadrolu-sözleşmeli toplam rakam. 14391 sözleşmeli görevlendirme için.

evet bunu düşünmemiştim teşekkürler.

benim puanım 50,aydındanım yakın yerlerde boşluk varsa çıkması ne kadar ihtimal acaba?eylülde uzakları yazanlar gitti..tercih yaparken yanlışlık yapmaktan korkuyorum..

benim puanım 50,aydındanım yakın yerlerde boşluk varsa çıkması ne kadar ihtimal acaba?eylülde uzakları yazanlar gitti..tercih yaparken yanlışlık yapmaktan korkuyorum..
Evinin çatısında okul varsa o da olur :))

evimin çatısı mı :S

hımm tmm:)kafam iyice karıştı espriyi bile anlayamadım:)inş. olur hepimiizn de hayırlısıyla..

Hüseyin hocamızın yaptığı istatistiklere göre gidiyoruz, yakında maaşlarımızdan, ekderslerimizden konuşacağız. Etkinliklerimiz paylaşıyor olacağız.

hadi bakalım hayırlısı olsun keşke aranızda bende olsaydım:77wu[1]:

En az kendim kadar senin de atanmanı istiyorum yeliz hocam! Umarım sizde olursunuz. Çünkü ben çok üzüldüm kpss başvurusunu kaçırdığına :(

sorma gitsin:77wu[1]:

Dur bakalım, gün neler getirir bilinmez. Belki de atanırsınız. 21. tercihi düşünüyor musunuz?

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum puanım 45.630 kaç gündür iyive kötü bir çok haber duydum umarım hepimiz atanırız benim atanma şansım varmı sizler ne düşünüyorsunuz

Begüm hoca içindi yukarıdaki cevap

sosyalci hüseyin hocam ben harran yibodayım tercihlerim sırasında mardin dolu göründü memleketimde tercih yapamadım şimdi lise mezunu 4 kişiyi ihtiyaç var diye görevlendirdiklerini duydum görevlendirmeyle memlekete gelme şansım var mı lütfen bilgilendirir misin tşk

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri