Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
İstanbul 50 küsürlerde kapattı.Eğer alım fazla olursa sizin de olur...

formasyon yok yazdım ama o ne oluyor arkadaşlar

diğer branşlar için o formasyon dimi arkadaşlar

huzurkoyu arkadaşım puanım 32
Hocam sıkmayın canınızı, gün neler getirir bilinmez. KPSS başvurularını nasıl kaçırdınız, çok üzüldüm size ben :(( Bilerek size söylemeyen olduysa eğer, allahından bulsun!!

yaşım 40 olmadan atanabilmeyi nasip eyle yarabbim :)

:) evet daha kısa dönem planları yapayım dimi

yaşım 40 olmadan atanabilmeyi nasip eyle yarabbim :)
allahtan benim yerimde değilsin. benim bir sene kpss hakkım kaldı :(( Bu arada konu açılmışken eğitim-sen 40 yaş sınırı için dava açmış bizim adımıza MEB'e. çok sevindim

allahtan benim yerimde değilsin. benim bir sene kpss hakkım kaldı :(( Bu arada konu açılmışken eğitim-sen 40 yaş sınırı için dava açmış bizim adımıza MEB'e. çok sevindim

ssaassrrre Ters tepip 35'e indirmesinler???ssaassrrre

ssaassrrre Ters tepip 35'e indirmesinler???ssaassrrre
:) hayır öyle değil, yıllardır ustaöğretici olarak çalıştırıldığımız için şimdi de yaş sınırına takıldık, anlamında açılmış dava. Umarım kazanırız!!

:) hayır öyle değil, yıllardır ustaöğretici olarak çalıştırıldığımız için şimdi de yaş sınırına takıldık, anlamında açılmış dava. Umarım kazanırız!!

Anladım hocam benimki sadece latife..

Bence yaş sınırı olmamalı..Baksanıza bir ayağı çukurdakiler bile emekli olmamakta direniyorlar..

Niye direnmesinler ki hüşa hocam. Emekli maaşları ortada, hepsi de üniversitede çocuk okutuyor. Onların suçu değil ki bu. Belki ilerde bizde direneceğiz. Maaşlar cazip hale gelsin bak nasıl emekli oluyorlar...

Ama arkadaşım çift maaş olanlar geçinemediklerinden söz ediyorlar.Altlarında son model araba,hepsinin de evi var.İş emekli olmaya gelince çocuk okutuyoruz diyorlar.Ben tanıdıklarımı söylüyorum.Hepsi bu durumda..

Doğrudur, inanırım.. İşte bazıları da benim dediğim durumda.

1000 kontenjan olursa : 45,00 - 45,500

2000 kontenjan olursa : 42,00 - 42,500

3000 kontenjan olursa : 40,00 - 40,500

olacaktır diye düşünüyorum..

siz bunu kendi aleyhinize 0,500 puan ileri çekerseniz tamamen kesinleşir..

http://atama.meb.gov.tr/kpss_sira_2008_2/brans_sirasi_bul.asp

şu ana kadar sıralamada 14,391 kiş = 46,798 atandı.. buyrun hesaplayın

hocam 15300 küsür kişi atandı ama sıralama 14391 i gösteriyor bu durumda bulduğumuz sıradan 1000 çıkarmamız gerekmez mi

kimse yok muuu....

nerde millet bu ne sessizlik??

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri