Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar bu insanlar dagdan inenlere sigortalı iş veriyolar onlara delince bütce sorunu olmuyo bize gelince bütce oluyo ne mantık anlamadım egitim gibi önemli bi duruma bütce ayrılamıyosa harbiden biz hala gelişmekte olan ülke filan degiliz yerimizde sayyoruz . bizki bu ülkenin çocuklarıyız ve çok kısıtlı imkanlarla çocuklara egitim vermeye çalışıyoruz çok fazla bişey istemedik sadece hakettimizi almak istiyoruz atanmak için bizimdemi dağa çıkmamız gerekiyo çok merak ediyorum:hhf:
cok dogru yazmışsın katılıyorum zaten bu ülkede bişeyleri hak etmek icin yasal yol aranmıyo adamlar yıllarca asker polis ögretmen öldürdüler şimdi sigortalı işe alınacak lar devlet bakacak onlara negüzel degilmi helal olsun

evet hocam malesef işleyiş bu ne kadar acı dimi:ggggdw:

ÇOK GERGİNSİN VE SANA HAK VERİYORUM HOCAM KPSS ÜSTÜMÜZDE BİR YÜK BAK 46.265 LE KALDIM ÇALIŞMADIM AMA BU BENİM GÖRMEM GEREKEN BİR ŞEY YIRTINSAM DA BUNLARI YAŞAMAM GEREKİYORMUŞBEN BUNA İNANIYORUM HAYIRLISI DUA EDİYORUM HEPİMİZE SAKİNLEŞ BENDEÖYLEYDİM BAŞTA ARKADAŞIM OLACAK OLUYOR ZATEN :congratulationscut4
SEVGİLER:36_3_12:
inşallah arkadaşım ne demek allah büyük hepimizin yardımcısı olsun

e artık ücretli de çalışmayın. ben ücretli bile çalışamadım! benim sizden aşağı kalır neyim vardıki ücretli çalışmak imkanı bile yaratılmadı.yazık değilmi bana. birde diyorsunuz ücretli kölelik bitsin. siz değilmi idiniz ücretli çalışmak için kuyruklara giren. şimdide köle olduk diyorsunuz.

:36_11_6:valla arkadaşım hiç kuyruk olmadım ücretli için..korsan öğretmenlik...herkezde bir tebbesüm yaratan ücretli öğretmenlik...kompleks değil bu yanlış anlaşılmasın ama sanırım emeğimin karşılığını da almak hakkım fabrikada çalışsam hem maaşım düzenli ve belirli olur hem de sigortam düzenli yatar barii....çok zengin olduğumdan değil bakıcıya yaı parayı vermek ağrıma gitti belki bir de kızım....ücretli çalışmayalım tabi emeğimizin karşılığını alalım diyorum..neden gücüne gitti anlamadım

ah hocam sadece sabır diyip bekliyoruz çok haklısınız

cok dogru yazmışsın katılıyorum zaten bu ülkede bişeyleri hak etmek icin yasal yol aranmıyo adamlar yıllarca asker polis ögretmen öldürdüler şimdi sigortalı işe alınacak lar devlet bakacak onlara negüzel degilmi helal olsun

neee helal olsun!haram olsun!vatan toprağına hanet edenlerli meclise soktular dahı kanları kurumadık şehitlerimiz var yazıklar olsun!hiç parti falan savunmuyorum sakın yanlış anlaşılmasın ama gelmiş geçmiş hiç bir parti bukadar aşşağlık bir şey yapmamıştı

günaş yazmışım:) güneş yazacaktım :)

nelerde olmuş burda moreller iyice gerildi ama bence değmez arkadaşlar özel anaokullarından arıyorlar şimdi ne yapacagım şu kasım ataması belli olsa artık da ona göre hareket etsek=(

hiç ümidim kalmadı artık.çok kinleendim bu çubukçuya.tek kelimeyle yazıklar olsun.çok ümitlenmiştim yeni alım olur diye

nelerde olmuş burda moreller iyice gerildi ama bence değmez arkadaşlar özel anaokullarından arıyorlar şimdi ne yapacagım şu kasım ataması belli olsa artık da ona göre hareket etsek=(
aslında bende bu konuda bilenlerden yardım almak istiyorum....şuan ücretli çalışıyorum ama istifa edicem olmuyor böyle maaş çok az zamanında yatmıyor 2 kere okul değiştirdim düzenim bozuldu....sürekli rehabilitasyon merkezlerinden arıyolar maaşıda aldığımın iki katı napcam bilmiyorum....

off ne yapacagım ya =(

aslında bende bu konuda bilenlerden yardım almak istiyorum....şuan ücretli çalışıyorum ama istifa edicem olmuyor böyle maaş çok az zamanında yatmıyor 2 kere okul değiştirdim düzenim bozuldu....sürekli rehabilitasyon merkezlerinden arıyolar maaşıda aldığımın iki katı napcam bilmiyorum....
aynen hocam bende ne yapacagımı bilmiyorum gerçekten ama şimdi başladıgım okuldada başladım çocuklarıda bırakmak istemiyorum düşünün bir başka öğrtmen gelene kadar o çocuklar ne olacak inanın bilmiyorumçok üzgünüm :(

aynen hocam bende ne yapacagımı bilmiyorum gerçekten ama şimdi başladıgım okuldada başladım çocuklarıda bırakmak istemiyorum düşünün bir başka öğrtmen gelene kadar o çocuklar ne olacak inanın bilmiyorumçok üzgünüm :(
hüseyin hoca bu konuda yardımcı olabilirmi acaba ilk aklıma o geldi....

ya madem sözleşmeliler kadroya gececek neden maliyeyle anlaşmazlık çıkıyo ve uzlaşamıyorlar ben bunu anlamadım ki...

basçan istifayı arkadaşım...açıklamaya da yazacaksın aldığım ücret ihtiyaçları karşılamıyor diye....sözleşmeli ya da kadrolu gelse yerine senin ya da çocukların gözünün yaşına kim bakacak ki?kendini düşün boş ver arkadaşım...biz, kimse düşünmüyor,biz kendimizi düşünmek zorundayız...

mrb arkadaşlar dünki açıklamadan bu yana sinirlerim çok bozuk nasıl toparlanacam bilmiyorum resmen atama bekleyen öğretmenlerin gururu ile oynadılar danıştay sözleşmeli öğretmenliğe devam kararı verdi bakan ne yapıyor kimse anlamadı 2009 meb iş takvimini inceledim eylül ataması kadrolu sözleşmeli kasım ataması kadrolu şubat atamasını yine kadrolu sözleşmeli atama yazıyor bakan sözleşmeli atama yapmayacak kadroluı alacaksa bu durumda dışardan atama olmayacak ne yapmaya çalışıyor kimse anlamış değil bu konuda sessiz durmayalım sesimizi bir şakilde duyuralım resmen çökmüş durumdayım

bizde boş durmayalım bakana,personel genel mdrğne her yere fakas yollayalım,tlf açalım,sanki 49,48,47,46larçok bilgili çok puan aldıkları içinmi atandılar,sadece bir şanstı,bunu neden bizim için yapmıyorlar,zaten topu topu kaç kişi kaldık ve bukadar okluöncesi öğrt açığı varken,yeni atama yapmamaları kadar saçma sapan bişey yok
zaten sözleşmeli çalışanlar illaki kadroya geçecekler

22 bin açıktan sözediyorlar yaptıkları işe bak resmen dalga geçtiler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri