Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Karamsarlığa gerek yok... Soruyorum size, atamalar başladı, sözleşmeliler kadroya geçirildi. Verilecek kontenjan bize 3.000 dışardan bir allahın kulu atanamaz çünkü puanı yetmez. Sözleşmelilerden üç bir kişi kadroya geçer hepimiz dışarda kalırız. Sonra başta medya ve muhalefet ne der? Atama mı yaptın, Ahmet'in adı Mehmet oldu. Açık kapandı mı? Hayır... Yani ordan alınıp buraya konulacak. Buradaki amaç bizim işe girmemiz gibi düşünmeyin... Eğitimin güçlenmesini düşünün. Eğitimin güçlenmesi için yeni öğretmenlere ihtiyaç var. Mantıklı düşününce Bir kaç kişinin kadroya geçirilmesi mi, yoksa açıktakilerin atanıp, öğretmen sayısının artırılması mı? Panik yok, sorun yok... İyi düşünelim iyi olsun...

mantıklı konuşuyorsun hocam bende arayanlara bunu anlatmaya çalışıyorum ama. foruma girdim bi baktım arkadaşlara karaları bağlamış çoğu bende üzüldüm haliyle kafam karıştı. beklmek en mantıklısı bence inş. meb uzatmaz artık

Bence uzamasından rahatsız olmamak lazım. Bakın bugüne kadar bekledik sayıyla birlikte ne açıklandı? "Hepsi kadrolu alınacak" dendi... Bence açıklanacağı gün, sözleşmelilerin de kadroya geçireleceği haberi de verilecek. Onun için Maliye ve Devlet Personel Başkanlığı'nın oluru bekleniyor. Yoksa bugüne kadar elli kere atama olurdu. Çünkü kasımın kaçındayız ortasına geldik neredeyse... Nimet Hanım, kimseyi üzmeden bu işi halletmeye çalışıyor. İyi niyetli bir bakan... Bence herşey iyi olacak... Bekleyelim görelim...

Bence uzamasından rahatsız olmamak lazım. Bakın bugüne kadar bekledik sayıyla birlikte ne açıklandı? "Hepsi kadrolu alınacak" dendi... Bence açıklanacağı gün, sözleşmelilerin de kadroya geçireleceği haberi de verilecek. Onun için Maliye ve Devlet Personel Başkanlığı'nın oluru bekleniyor. Yoksa bugüne kadar elli kere atama olurdu. Çünkü kasımın kaçındayız ortasına geldik neredeyse... Nimet Hanım, kimseyi üzmeden bu işi halletmeye çalışıyor. İyi niyetli bir bakan... Bence herşey iyi olacak... Bekleyelim görelim...
BENDE öyle düşünüyordum ne güzel aynı düşüncede olmak.....

inş. dediğin gibi herşey güzel olur. bugüne kadar bakanın adaletsiz davrandığını görmedik inş. açıklama yapıldığında da bu tavrını görürüz yine.

hocam gece gece ben de tekrar ümitlenir gibi oldum gerçekten çok üzülmüştüm hatta agladım ne olacak böyle bilmiyorum.diger forumlarda arkadaşlarda yeni alım olacak diye konuşuyorlar ama oooff ooffff

Birde şöyle düşünelim... Önceden açıklasa kadrolu alacağız diye, sözleşmeliler bize haksızlık yapıldı diyecek, onları kadroya geçirse bizler haksızlık yapıldı diyeceğiz. Yani dengeyi iyi korumak lazım... Bakanlıkda bu dengeyi bozmadan işi halletmeye çalışıyor diye düşünüyorum. Sadece hissi düşünmeden, iki taraflı olaya bakmak lazım. Onun için umut ediyorum ki, sayıyla birlikte sözleşmelilerin de kadroya geçeceği haberi gelecektir.

evet bende ümitlenir gibi oldum. inş herşey güzel olur.

inş yanılmayız bakanda bizim kadar iyi niyetlidir,bugünkü gibi şaşırıpkalmayız

iyi geceler arkadaşlar. hakkımızda hayırlısı artık yarın hafta sonu ama inş. hayırlı haberler alırız

Hocam şu ana şaşırıp kalınacak bir şey yok ki... Haberde sözleşmelilerden alacağız denmiyor, dışardan da alacağız denmiyor... Bence atamalar dengeli gidiriyor. Bizim tahminimiz gibi olmayacaksa açıklamalar farklı olurdu. Böyle olmazdı...

53 küsür... İstanbuldayım... Tek tercihim de istanbul olacak olursa olur, olmazsa olmaz...

Çubukçu: Sözleşmeli Öğretmenlerin Kadroya Geçiş Yasa Tasarısını Maliyeye Gönderdik

arkadaşlar bu haberi gördünüzmü bilmiyorum ama kasım atamasında ilk atama olacak derlerse sözleşmeliler kadro için başvuru yapamazlar.yeni alım olur.amaç açığı kapatmak değilmi zaten. Ben yüksek aldım o düşük aldı muhabbeti kapatılmalı bence.bundan 10 yıl önce kpss mi vardı allah aşkına ünv bitiren öğretmen olarak atanıyordu.şimdi bizler düşük puan aldık diye kalitesiz verimsiz öğretmen mi olduk.

Hocam bizde onu konuşuyoruz zaten... Gerekirse 30 puana bile düşer... KPSSye girmeyenleri atayacak halleri yok.

53 küsür... İstanbuldayım... Tek tercihim de istanbul olacak olursa olur, olmazsa olmaz...
hayırlısıyla atanırsınız geçen sene mezun olmuşunuz nasıl atanamadınız 46da kapandı baraj 21işaretlemeseniz bile atanmanız gerekirdi.çünkü benim arkadaşım 51 ile 21 tercihi yapmadan atandı

Hocam nasip diyorum, başka birşey demiyorum... Bayram tatilindeydim. Gittiğimiz yerde internet tel falan yoktu. Gelince öğrendim ve geçmişti. İlkinde baraj 54tü zaten bir soru ile kaçırdım :)) Nasip kasım dedik bakalım...

Hocam nasip diyorum, başka birşey demiyorum... Bayram tatilindeydim. Gittiğimiz yerde internet tel falan yoktu. Gelince öğrendim ve geçmişti. İlkinde baraj 54tü zaten bir soru ile kaçırdım :)) Nasip kasım dedik bakalım...
bende çok şeyler kaybettim....sağlık olsun....yanıldığıma çok sevindim.....kusuruma bakmadınız dimi....

Estağfurullah hocam ne demek o... Herkes gergin olur böyle şeyler... Bakalım nolcak? Ben istanbul'u dolduracağım ve 21i işaretlemeyeceğim inşallah olur diye umut ediyorum

Estağfurullah hocam ne demek o... Herkes gergin olur böyle şeyler... Bakalım nolcak? Ben istanbul'u dolduracağım ve 21i işaretlemeyeceğim inşallah olur diye umut ediyorum
inşallah hocam hakkınızda hayırlısı neyse o olsun....bende bu yıl kpsyi kaçırdım giremedim 2008 puanımda çok düşük 32 o yüzden bi ümit var bi yok ...sanırım ben atanamam....şubattada puanım geçerliliğini kaybedecek...

allah gönlüne göre versin...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri