İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

SERBEST KÜRSÜ

Kalbinden Geçeni Söyle

elif hocama katılıyorum....annelik,evlilik,okul çok güzel hepsi ama çoooooook zor...... ayrıca pekmez iyidir,her çeşidi makbuldür : dut,üzüm,keçiboynuzu 🙂
uykum varr...ama canım çikolata istiyorrr...((🙂
Özlem ÖNDER şunu yazdı:
özlem hoca kendini çok dinç hissetmesi için ne yapmalı 🙂 evet önerileri bekliyorum arkadaşlar ...
kolalı kahve için Hocam 🙂)
Beşiktaş Türkiye Kupasını aldı. İnsanın içindeki tüm negatif elektrik anca böyle pozitife döner 🙂)
tercihlere bakıyorum..korkuyorum..aklım karmakarışık...
bütün tarifler için çok teşekkür ederim arkadaşlar deneyeceğim hepsini ayrıca kilo yapıyor olması da kulağıma hoş geldi benim ihtiyacım var biraz kilo almaya sanırım 🙂) ayrıca bi başlık açıp bütün yorumalrı oraya mı taşısam 🙂) yada durun daha iyi bir fikir aklıma geldi yeni bir başlık açıyorum 🙂
serkanalpertosun şunu yazdı:
Beşiktaş Türkiye Kupasını aldı. İnsanın içindeki tüm negatif elektrik anca böyle pozitife döner 🙂)
işte bu yaaa,aynı duyguları paylaşıyoruz hocam 😀 beşiktaşım kupayı aldıı yaa benden mutlusu yookk 🙂))

BEŞİKTAŞK
Neslihan KOÇ şunu yazdı:
işte bu yaaa,aynı duyguları paylaşıyoruz hocam 😀 beşiktaşım kupayı aldıı yaa benden mutlusu yookk 🙂))

BEŞİKTAŞK
DİĞERLERİNİN HAYATI RENGARENK; BİZİMSE SEVDAMIZ.. 🙂) ne mutluu
serkanalpertosun şunu yazdı:
DİĞERLERİNİN HAYATI RENGARENK; BİZİMSE SEVDAMIZ.. 🙂) ne mutluu
neslihan koç bunu beğendi 😛 😀 hem de ne sevdaa,aşk adetaa 🙂))
şu dünyada sevmekten daha güzel bir duygu varmı acaba desem ((🙂 ama sevlmk demeyn sakn ((🙂
Okul ve staj hayırlısıyla bitsin artık. Mezun olup kendi sınıfımın olmasını istiyorum.
Allah ım senden sonsuz sabır istiyorm🙁
Bu uyku düzenimi nasıl yola sokarım 🙁(.. Okul bitti ben hâlâ gece kuşu 🙁(
yanımda olan beni dinleyen duymak isteidklerimden çok gerçeği söyleyen herkese teşekkrler vebizi bir araya getirip"biz" yapan Yaradana Şükürler
aklıp hep puslu artık ders çalışmak bile istemiyorum.... ümidim kalmadı atanamıcam kadroluydu sözleşmeliydi derken gene yeni mezun olacakları oldu olan of of of...:hhf:
okulumu çok seviyorum...ve yapacağm terchlerden korkuyorumm...
öğrencilerimi çok seviyorum..aşk bu olsa gerek (((🙂

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.