KaÇ puanla nereyİ İstİyoruz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efepanu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
40 YAŞ SINIRINDA DEĞİLİM.KPSS PUANIM 40 ALTINDA.TERCİH YAPTIM.NE OLUR BİRŞEYLER YAZIN. ATANMA ŞANSIM NEDİR?DÜŞÜNMEKTEN İŞTE BÖYLE OLDUM.ssaassrrre

Puanim 40 tercİh yaptim atanabİlİrmİyİm?lÜtfen cevap verİn.

Puanim 40 tercİh yaptim atanabİlİrmİyİm?lÜtfen cevap verİn.

Sayin zonguldak80, atama sonuclari normal sartlarda 25 eylul ogleden sonra belli olacak, 4 gun sonra, neden bu kadar telaslisiniz? sanirim siz de benim gibi sabirsiz ve tezcanli 1 kisilige sahipsiniz :)

21. tercih isaretlediniz sanirim, atanma sansiniz matematiksel olarak soyle mumkun olabilir, tercih yapan her 3 kisiden biri 21 isaretlemezse ve bu kisiler atanamazsa size sira gelebilir (yaklasik bir tahmin ama oldukca yaklasik :) )

sizce sizden puani yuksek her 3 kisiden biri yanlis tercih yapar mi yada ben bu atamada gitmesem de olur diye dusunebilir mi?

bu atamadan sonra kasim yada subatta hasbel kadar 4-5 bin kadar sozlesmeli alinirsa atanma sansiniz iyice yukselebilir

not: hersey tahmin, yardimci olmak icin, yardimci olmuyorsa unutun dediklerimi

slm arkadaşlar benim puanım 52.284 bursalıyım ama bursadan tercih yapmak biras ölü olur die düşünüyorum.ama yenişehirde 4 tane okul var hepside köy baktım ulaşımlarıda i deil sizce yazmalımıyım:?oralar olurmu dersiniz

arkadaşlar ben yeni atanan madurlardanım tekrar sözleşmeli tercih yapamıcam.bursalıyım lütfen sölermisiniz bursa kaç kontenjan

bursa merkez ilçelerde kontenjan 70-80 gibi...
karacebey kemalpaşa inegölde de epey kontenjan var toplam 140 gibi. Bursalı olmayanlar için bu ilçeler daha uygun kira filan açısından ama tercih sizin yinede...

puanım 64 bursa mudanyadan düşünüyorum

arkadaşlar ben yıldırım emirbuhari okulunda çalışıyorum yanıma ücretli öğretmen verdile onun yerine atama varmı acaba benim okul açık görünüyormu söylermisiniz

Arkadaşlar başka yazacak yok mu ankarayı,lütfen cevap yazın.

evet hocam diğer forum sayfasınada yazdım sizin bahsettiğiniz okul bursa yıldırım emirbuhari ilköğretim okuluysa eğer ki açık gözüküyor..

puanım 59.159 6 tane ağrı 4 tane ığdır 1 tanede ardahan yazdım ayrıca 21.tercihimi de işaretledim inşallah birinden biri olur...

benim puanımda 59.159 ilk iki tercihime bursa iznik yazdım biri merkez biri köy üçüncü tercihimde nilüfer ama puanım düşük olduğu için pek ümidim yok açıkcası son 11 tercihim doğudan yaptım ve 21. tercihi işaretledim büyük birihtimalle oralardan biri olacak...

arkadaşlar eskişehir cemalettin sarar i.ö.o. açık göstermiş mi? şimdiden tşk:congratulationscut4

adanana adıyaman duşünen varmı arkadaşlar düşünüyorsanız kaç puanla başvuracaksınız

Ceyhandaki okullardan 10 tanesini yazmayı düşünüyorum,Adıyaman gölbaşındanda 3 okul yazmayı düşünüyorum puanım 64,499 sizin puanınız kaç hocam

Benim puanımda 69,989 arkadaşım,mamak,altındağ,elmadağ,çubuk yazmayı düşünüyorum.
hayırlısı artık hocam bakalım kime nasip olacak.. o keçiören, yenimahalle , çubuk dio ama nasip bakalım ... cuma herşey belli olacak hayırlısıyla:)

ya ankara 50 kişi alıo çok cesaret edilmiyo açıkcası ama 69 a gelir heralde artık :D

inş. hocam eşimi çocuğundan ayırmak istemiyorum,belki benim durumumda olan bir sürü kişi var ama,şehir dışı olursa sanırım zor günler bizi bekliyor,neyse hayırlısı diyelim..

gülşen55 arkadaşım teşşekür ederim ben o okuldayım forumdan biri gelirse yanıma sevinirim.diğer arkadaş içinde üzülürüm işsiz kalmak zor çünkü

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri