İnönü tanışma alanı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istiklal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
pınar benle sınıf arkadasıydın.ne tez unuttun?
hayırlı olsun nişan.
düğün ne zaman?

pınar neden cvp yazmadın

merhaba ben hala inönü'de okumaktayım.arkadaşlar bizim bölüm öksüz bölüm olmuş.gülseren ve seda nın elinde.özcan hoca hala üniversitede valla o da olamsaydı biz öğrencilere çok yazık olurdu.

daha önce esra 02 olarak giriş yapıyordum.şifremde sorun çıktığı için elife 02 olarak değiştirdim.şükran hoca 1 yıldır emekli.bazı arkadaşlarımız sormuşlar.sağlık sorunundan dolayı emekli oldu.özcan hocada pdr bölümüyle ilgileniyor.bizim bölümde gülseren sağsöz merve pepele(ünal) ve seda hoca var.bende adıyaman merkezde görev yapıyorum.bu arada heralde bizim sınıftakiler henüz bu siteyi keşfetmemişler.

Arkadaşlar sonuçlar açıklandı ve gelen yer inönü üniversitesi okul öncesi öğretmenliği! Erkek olarak sıkıntı çekermiyim bilmiyorum ama ben istedim böyle olmasını!sınıf ogretmenliğini alt sıralara yazmıştım okul öncesini önlere yazdım ilk sırada inönü vardı oda geldi sizce pişman olurmuyum?????????:36_11_12:

tebrik ederim insan severek yaptıktan sonra hiç bir iş zor değildir..

hayırlı olsun pişman olmazsın üniversitemiz güzeldir şehrimiz kadar şanslısın başarılar dilerim .ordan mezun biri olarak

ortak sen merak etme bende erkeğim ve bende bu sene inönü okul öncesini kazandım yani en azından 2 kişi garanti olduk

artık bende inönü okul öncesindeyim .erkek olarak inş bi sıkıntı çekmem

hayırlı olsun arkadaşım dediğin gibi iki erkek garantiyiz boşver :)

Arkadaşlar tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Bende o bölümün ilk mezunlarındanım. biz 7 kişiydik...
Hey gidi günler...

bölümün ikinci yılında kazandık bizde rkekler olarak 8 kişiydik. dersler çok eglenceli ve güzel geçer. tabii isteyerek ve severek geldiyseniz

arkadaşım önce tebrikler biz sekiz kişiydik tek probleminiz halı sahada sınıfça bir maç yapamazsınız yoksa herşey gayet iyi zinarla aynı sınıfta okuduk ve bence herşeye rahmen yaşanılması gereken büyük bir tecrübeye ve güzeliğe merhaba dediniz. birde en büyük şansızlıgınız bölümün leydi si şükran hocamızın emekli olması keşke tanışma fırsatınız olsaydı. bölümün leydisine saygılar ve ellerinden kocaman öpüyorum deli ögrencisi :)

Çok şanslısın çooookk.
Ben 2002 mezunuyum (ilk mezunlarından) Biz 7 kişiydik. Çok eğlenceliydi.,
Keşke bi yıl uzatsaydım diye az dövünmedim. Kıymetini bil tadını çıkar...

selm arkadaşlar.. ben 2006 inönü mezunuyum.. şu an konyada görev yapıyorum. malatya yı çok özledim.... kendini beğenmiş hoca bozuntularını da bozmayı ihmal etmeyin.. merve ve gülsereni tabi.. 2006 mezunu olanlar ve diğerleri de tabi; beraber mezunlar gecesi düzenleyelim ne dersiniz? kalın sağlıcakla.....

mrb bende 2007 mezunlarından hatice.şimidi niğdenin bir köyünde görev yapıyorum.okulumu ve hocalarımı özledim doğrusu.

neyse hayırlı olsun ben 2001 2005 döneminde okudum bizde 5 erkek vardı.allah yardımcınız olsun

bende 2005 mezunuyum.yapmaya gülseren hoca iyidir.merve biraz problem tabi ama olsun

hatice merhaba ben zeynep ben de okulumu ve arkadaşlarımı çok özledimm

zeynebim benim nasılsın ya?hiç görüşemiyoruz.sınıftaki herkesi özledim inan.sen ne yapıyorsun, çalışıyormusun?İrtibatı koparmayalım kib :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri