İnönü tanışma alanı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istiklal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
selam bende 2005 mezunuyum.bencede şükran hoca bi leydiiii.biz ona kısaca şüko diyoduk ama sevgiden :))) 2005 mezunları ne olursan ol gel bana diyorummmm

figer karistirmiyosam sensin degilmi

arkadaşlar merhaba ben sema pınar seni tanıdım ama bizim sınıfta melisceren diye biri yoktu.sanırım takma isim.

sema sen misin cidden yoksa çakma sema mı?

merhaba münüriye?

evet ben sema.çakma falan değil.soyadım değiştiği için tanımadın heralde

yandi la üniversite

süpersiniz yaa

arkadaşlar ben de inönü mezuyum.urfada görev yapıyorum.özcan hoca okulda halen .2yılım.slmlarr...

slm arkadaşlar ben bu yıl dgs den inönüye geçiş yaptım.ünv miz güzel gerçekten..

ooo bütün inönü buraya toplanmış,kendimi bir an o unutulmaz mediko günlerinde hissettim.fatoş,savaş ,ibrahim.......
burada karşılaşmak ne kadar güzel böyle. nurcan ben-2003

slm inönülüleeeeerrrrrrrrr.bende 2006 mezunuyum.şükran hocam biz 2. sınıftayken rahatsızlığından dolayı emekli oldu.özcan hocam pdr bölüm başkan yardımcısı ama bizim derslerimizede girdi.gülseren ve merve hocalarıda en son 2 yıl önce gördüm.şu an adıyaman gölbaşında sözleşmeli çalışıyom.kadroya başvurucam.evim malatyada.en kısa zamanda ünv. ziyaret etcem.kib.görüşmek üzere

Selam herkese ben İsmail duran 2005 mezunuyum Adıyamanda görev yapıyorum. Arkadaşlar sol tarafta avatarınızın üzerinde isminiz var. İsminize fareyle tıklarsanız özel mesaj gönder var orda bana msnnizi verebilirsiniz.

benda inönü mezunuyum bu sen mezun oldum herkese selamlar bence inönüde okumak bir şans ve iyiki orada okumuşum malatyayı çok sevdim

slm arkadaslar ben bu yıl kazandım..umarım hersey güzel olur..

bende 2010 mezunuym şükran hocayla tanışmadık ama cok guzel şeyler yazılmış keşke bizde tanısaydık.bizimde özlem hocamız vardı oda cok hoştu çok şey ögrendık ondan cok özluyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri