Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ben inönü üniversitesi mezunuyum gerçekten güzel bir üniversite idi güzel günlerimiz hep olmuştur.Buradan mezun olanlar veya okuyanlanla tanışmak isterim saygılar
slm pnp uzun süredir üniversiteye uğramadın hanği hocalar kaldı.özellikle şükran hocayı çok özledim gerçekten ona çok şeyler borçluyuz.Hala oradamı yoksa emekli oldumu?
slm istiklal.ben şuan kayseride görev yapıyorm.geçen sene emekli değildi ama bu sene olmuş.sağlık durumundan dolayı.bende şükran hocayı çok seviyorm.gerçekten çok şey borçluyuz.şu an gülseren ve merve hocalar var bildiğim kadarıyla.siz nerdesiniz şuan görev yapıyomusunz?görüşmek dileğiyle...
naber savaş nasılsın şükran hocayı bende çok özledim sağlık durumundan emekli olacağınıbiliyodum umarım düzelmiştir onlardan haber alırsanız banada söyleyin
vay vay bizim çömezlerimiz hep mezun olmuşş DD
arkadaşlar şükran hoca için biz yıllıga tek bir cümle eklemiştik
Şükran Hoca : "O bir leydi.." ben hala görüşüyorum Çok degerli bir hanımefendi. Ondan çok şey ögrendik.. Bu arada Özcan Hoca okuldamı yada bölümde mi diyeyim? PDR ye geçti düye duymuştum bi ara.
Arkadaşlar ben bölümümüzün ilk mezunlarındanım yani 2002 mezunuyuz.
Şimdi Şanlıurfada görev yapıyorum. Tanıyan bütün arkadaşlara selamlar.. İbrahim Çetin