Haziran ataması için kadrolu bekleyenler puanlarımızı yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pınar87_52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45
benim puanım da 72.5 şu anda Silopi'deyim haziranda kadro alıp alamyacağım konusunda şüphliyim...

benim puanım 63,58.bu puanla kadro almam çok zor gibi geliyor bana :(

puanım 70,960 sözleşmeli çalışıyorum.Bulunduğum okulda 2 boş kadro var okulöncesi için.Eğer açılırsa bu kadrolara başvurabilir miyim? 30 Eylül'de atandım 2009'da...1 sene dolmadan geçemezsin kadroya diyor meslektaşlarım...Yardımcı olursanız sevinirim.

puanım 70,960 sözleşmeli çalışıyorum.Bulunduğum okulda 2 boş kadro var okulöncesi için.Eğer açılırsa bu kadrolara başvurabilir miyim? 30 Eylül'de atandım 2009'da...1 sene dolmadan geçemezsin kadroya diyor meslektaşlarım...Yardımcı olursanız sevinirim.
tabiki arkadasım basvurabilirsin beni arkadasımda 2009 eylülde atandaı 2009 aralık atamasında kadrolu atandı 1 sene dolması gibi bir şart yok eger senin okulun açılırsa senden yüksek puanlı biri tercih etmezse dirak sen atanırsın üzme kendini hayırllısı olsun

teşekkür ederim umarım herkes için iyisi olur...

son günlerde haziran atamasıyla ilgili birçok şey konuşuluyor ama alınacak rakam branşlara göre belli olmadığı için herkes kendi tahminin söylüyor.
okulöncesinden haziran için sayı az olur söylentileriyle moralimi bozmamaya çalışıyorum :( Allah ım herkesin gönlüne göre versin.şu sıkıntılı zamanlar geride kalır inşallahhhhh...

72.211 sözleşmeli çalışıyorum, şubat atamasını bekliyordum ama olmadı, haziranda müracat etmeyi düşünüyorum, ama hazirandan önce tüm sözleşmelilere kadro geleceği söylentisi var, bulundukları okullara. haziranda da hiç atanmamış olanlar atanacakmış, çalıştığımız süreler de hizmet süresine sayılacakmış. umarım doğrudur, değilse 21 işaretlemeden bu puanla haziranda da olmaz gibi...

site açılmıyor hocam

Merhaba!Benim puanımda 72.910 İstanbulda Anadolu yakasında çalışıyorum.Tercihlerimin hepsi İstanbul olacak.Öncelikle anadolu yakası.Kısmetse olur.Yoksa kadro yine başka bahara kalacak.Herkese bol şansssss...

arkadaşlar hepinize bol şans dualarım sizinle 10bin atamada yüksek puan alanlar tercih yaparken çoğu 21.tercihi işaretlemediği için yerleşemediler ve sonraki atamada o yerleşemeyenler yerleşti okuduklarıma görede yüksek puanlı olupta bekleyen arkadaşlar var umarım hepiniz atanırsınız dualarım sizinle

evet önce 3 bin kusur kontenjanla yüksek puanlıları doğuya gönderdiler, 3gün sonra 1o bin alıp 60 puanla manisa merkezde çalışanlar var. adalet yerini bulsun

birde enbüyük istekleri herkese çalıştığı okullar görünsün diyorlar yok öyle yağma...

zaten 14 eylülde atananlar ağustos eş atamasını 15-20 günden kaybediyor. subatı beklerken yeni bir haber çıkıp eş durumlarıda sadece agustosta yapılacakmış deniyor...2yıl buralardayız yani eşden ayrı oğlumla mücadele ediyoruz...

Benimde dualarım ilk atamada yüksek puanlarla evlerinden kilometrelerce uzağa giden arkadaşlarımıza.İnşallah bu atamada hak yerini bulur.Umarım bu atamda hep batıdaki okullar açılır.

İnşaallah benim de dualarım ilk atamada yüksek puanla ailesinden çocuğundan ayrılıpta memleketinden kaç yüz km uzağa gidenler için.. 50- 60 ile memeleketinde kalanlar tercih yapmasaydınız kasımı bekleseydiniz diyorlar utanmadan. Benim üzüldüğüm ağladığım nokta 5 gün ara ile 10000 atamanın yapılması sadece 5 gün.Eğer bu 10000 kasım ayında olsaydı tamam bu benim kaderim nasip böyleymiş derdim. Sanki önceden hazırlanan bir oyun gibi 5 gün ara ile yapılan haksızca bir atama..Çok doluyum ailemden km lerce uzakta hayat çekilmiyor.Rabbim den duam haziranda haksızlığa uğrayanların yüzünü güldürsün, eşine çocuğuna ve ailesine hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuştursun.haziran ataması 14 eylülün mükafaatı ve hediyesi olsun inşaallah...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri