Haziran ataması için kadrolu bekleyenler puanlarımızı yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pınar87_52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45
Merhaba arkadaşlar bende 75 puanla Bursa yazmıştım ama gelmedi,aslında 3 kişialdığı için pek umutlu değildim ama yinede insanın beklentisi oluyor.Bursaya atanan arkadaşlarım kaçla atandıklarını yazarlarsa sevinirim.Artık ağustosu bekliyorum.Atanamayan tüm sözleşmeli arkadaşlarım inşallah kadroya geçer.Atananlara da hayırlı olsun.

ne kadar yüksek puanlar varmış böyle , bitmedi bir türlü, şimdi sınav olacak ve yine başa dönecez. 70.090 ile geçen atamada kadro almışlardı en son bu atmada 75 ler nasıl atanamadı anlamadım. 72.211 ile ben de atanamadım. şimdi sözleşmelilere kadro verilecek söylentisinden ümitliyim, atananlara hayırlı olsun bu arada...

ne kadar yüksek puanlar varmış böyle , bitmedi bir türlü, şimdi sınav olacak ve yine başa dönecez. 70.090 ile geçen atamada kadro almışlardı en son bu atmada 75 ler nasıl atanamadı anlamadım. 72.211 ile ben de atanamadım. şimdi sözleşmelilere kadro verilecek söylentisinden ümitliyim, atananlara hayırlı olsun bu arada...

arkadaşlar merhaba ben atama bekleyen bir öğretmenim. merak ettiğim bişey var.. sözleşmeli olarak çalışmak sıkıntılı mı? yazılanları okudum herkes kadroya geçmeyi çok istiyor, sözleşmeli ile kadro arasındaki farkları az çok biliyorum.

sözleşmeli çalışmak çok can sıkıcı birşey mi? okulda mı problem oluyor, haklarda mı,maaşta mı? cevaplarsanız çok çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar merhaba ben atama bekleyen bir öğretmenim. merak ettiğim bişey var.. sözleşmeli olarak çalışmak sıkıntılı mı? yazılanları okudum herkes kadroya geçmeyi çok istiyor, sözleşmeli ile kadro arasındaki farkları az çok biliyorum.

sözleşmeli çalışmak çok can sıkıcı birşey mi? okulda mı problem oluyor, haklarda mı,maaşta mı? cevaplarsanız çok çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
hocam müsade edersen ben cevaplıyım ama atanamayan olarak benim arkadaşım eylülde atandı nevşehire sözleşmeli olarak ilk ay eğitim ödeneğiyle birlikte 2500 tl aldı.maaşlarda hiç bir sıkıntı yok.iki ay içinde şırnaktaki nişanlısını eş durumundan yanına getirtti bundada sıkıntı yok.öyle böyle derken okul bitiyor ve ben dün gördüm kendisini eee nasl gidiyor dedim canı çok sıkkınmış sözleşmelilere verilen sözler tutulmamış ya bu durumdan sıkıtınmı var seni aşağılayan birimi var dedim yooook ama niye kadrolu olmıyayımki hakkım değil mi dedi.yani demem o ki biz insanoğlu tatmin olamayız.hep bi fazlasını isteriz.gerçekten sıkıntı çeken ve bunalan sözleşmeli arkadaşları ayırıyorum üzerine alınmasınlar ama kimse kimseyi zorla sözleşmeli ve uzak yere atamadı.herkes bilerek ve isteyerek gitti.
koassa hocam sen istanbul dışını isteseydin çoktaaaan giderdin.hakkına razı gelip bekliyorsun yanılıyormuyum?bilmem anlatabildim mi?herkes için hayırlısı olsun.

hocam müsade edersen ben cevaplıyım ama atanamayan olarak benim arkadaşım eylülde atandı nevşehire sözleşmeli olarak ilk ay eğitim ödeneğiyle birlikte 2500 tl aldı.maaşlarda hiç bir sıkıntı yok.iki ay içinde şırnaktaki nişanlısını eş durumundan yanına getirtti bundada sıkıntı yok.öyle böyle derken okul bitiyor ve ben dün gördüm kendisini eee nasl gidiyor dedim canı çok sıkkınmış sözleşmelilere verilen sözler tutulmamış ya bu durumdan sıkıtınmı var seni aşağılayan birimi var dedim yooook ama niye kadrolu olmıyayımki hakkım değil mi dedi.yani demem o ki biz insanoğlu tatmin olamayız.hep bi fazlasını isteriz.gerçekten sıkıntı çeken ve bunalan sözleşmeli arkadaşları ayırıyorum üzerine alınmasınlar ama kimse kimseyi zorla sözleşmeli ve uzak yere atamadı.herkes bilerek ve isteyerek gitti.
koassa hocam sen istanbul dışını isteseydin çoktaaaan giderdin.hakkına razı gelip bekliyorsun yanılıyormuyum?bilmem anlatabildim mi?herkes için hayırlısı olsun.

saolun hocam, yani öyle bir görünüyor ki sözleşmeli ile ücretli arasında fark yok...
tabii yaşamak lazım anlamak için ama dersanelerde 300-400 tl'ye dersanerle çalışan öğretmenleri düşününce çok fazla anlayamıyorum...

evet hocam ben ist yazdığım için burdayım,puanım zaten çok iyi değil ancak aralıkta gebzeye,eyüp'e puanım tutuyordu,yazmadım kısmet değilmiş... yıllardır çalışıyorum bu sürede ev hanımlığını yaşadım aslında fena da olmadı bakalım temmuz ne olcak,hakkımızda hayırlısı...

hocam bu sefer şans bizede gülecek ve ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

sözleşmeli öğretmen değil,öğretmen yönetmelikte sadece kadrolu olanlar için kullanılıyor.Sözleşmelinin çalıştığı okulla hiç bir bağlantısı yok,direkt bakanlıkla işleri...meb bir gün artık sözleşmenizi yenilemeyeceğiz derse ,sözleşmelinin öğretmenlik oyunu da biter.Çünkü her yıl başında sözleşmenin süresi bitiyor ve yenisi imzalanıyor.Sözleşmelilere eş durumu atamasında tüm okullar açık görünmüyor malesef,eşi kadrolu öğretmen ise eş durumundan yanına gelmesi kolay bu çok farklı bir durum.Mesleğiniz ne sorusuna öğretmen diyemezsiniz çünkü öğretmen kimliğiniz yok,kimseye ispat edemezsiniz...kısacası sözleşmeli olmak var bir de öğretmen olmak...

ben 69 la Diyarbakırdayım 9 aydır.. Yeter artık kadro istiorum.. Hem de milletin 46 ile merkezine atandığı memleketime :( Asıl isyanlarda olan bizleriz..

arkadaşlar benm arkadaşm 66 ile atandı ya kadrolu 56 ile de sözleşmeli gden var yaaaa bu ağustosta nasıl lur ki bzim puanlar

66 ile kadrolu atanması mümkün değil yaa nasıl olur yuh artık :S

çocuk gelişimi ve eitimi öğretmenliği okulonceini demiorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri