Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haziran ataması için kadrolu bekleyenler puanlarımızı yazalım
günaydın,gece yatarken meb e giridm gördüm ve 2 saat ancak uyuyabildim üzüntüden.Sakaryaya aralıkta olduğu gibi haziran içinde kadro vermemişler.çok moralim bozuldu,sakarya ve kocaeli önümüzdeki yıl zorunlu ve sakarya 0,kocaeli 3 bu ne şimdi ?biri güzel bir şey yazsın lütfen, sbrım kalmadı hiç...bu arada tercih yapacaklara hayırlı olsun
Arkadaşlar çoğu yerler doğu..Taban 70.. şimdi bu 650 kişi kesin kadro ile dolacak mı yüksek puanlılar özellikle batıdakiler istediği yer yoksa yerlerinden kıpırdayacaklarını sanmıyorum hatta 21i hiç işaretlemezler.Eğer 650 kişi dolmazsa 100-200 kadro boş kalırsa ne olur ki acep tekrar kadrolu ek alım olup tabanı 1-2 puan düşürürler miki?
2010 HAZİRAN ATAMASI OKULLAR BELLİ OLDU Okul Öncesi Öğretmeni Açığı Olan Okullar:
ANKARA KALECİK Çandır İlköğretim Okulu HATAY KIRIKHAN Kız Teknik ve Meslek Lisesi İSTANBUL KADIKÖY Dosteller İşitme Engelliler Erken Çocukluk Eğitim Merkezi Anaokulu ve İlköğretim Okulu KARS MERKEZ Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi MALATYA ARAPGİR Halk Eğitim Merkezi KAHRAMANMARAŞ AFŞİN Kız Teknik ve Meslek Lisesi MARDİN MERKEZ Merkez Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu MARDİN NUSAYBİN Nusaybin Gazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu MARDİN NUSAYBİN Halk Eğitim Merkezi MUŞ VARTO Yatılı İlköğretim Bölge Okulu TUNCELİ PERTEK Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu BİTLİS MERKEZ Mustakbaba İlköğretim Okulu ORDU ULUBEY Durak Köyü Cemal Yıldızer İlköğretim Okulu ORDU İKİZCE Kurtluca İlköğretim Okulu KIRŞEHİR BOZTEPE Yenidoğanlı İlköğretim Okulu SİVAS MERKEZ Kayadibi İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK Sakarkaya İlköğretim Okulu AKSARAY ORTAKÖY Ciftevi İlköğretim Okulu AKSARAY AĞAÇÖREN Husrev İlköğretim Okulu ANKARA BALA Büyükcamili İlköğretim Okulu KÜTAHYA SİMAV Kestel İlköğretim Okulu ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR Gülhüyük İlköğretim Okulu MALATYA KULUNCAK Sofular İlköğretim Okulu NEVŞEHİR DERİNKUYU Suvermez İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Eminpaşa İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Gedikbulak İlköğretim Okulu VAN BAŞKALE Cumhuriyet İlköğretim Okulu GAZİANTEP ARABAN Elif İlköğretim Okulu AFYONKARAHİSAR SULTANDAĞI Üçkuyu İlköğretim Okulu DİYARBAKIR BİSMİL Turkmen Hacı Köyü İlköğretim Okulu ISPARTA MERKEZ Ali Haydar Albayrak İlköğretim Okulu MARDİN MERKEZ Abdülhamit İncioğlu İlköğretim Okulu HATAY ALTINÖZÜ Yolağzı İlköğretim Okulu MARDİN MERKEZ Dara İlköğretim Okulu MARDİN MİDYAT Şehit Öğretmen Aydın Acun İlköğretim Okulu MARDİN MİDYAT Yolbaşı İlköğretim Okulu MARDİN NUSAYBİN Duruca İlköğretim Okulu TRABZON AKÇAABAT Ucarsu İlköğretim Okulu TRABZON MAÇKA Akarsu İlköğretim Okulu İSTANBUL BAKIRKÖY Nefus Nakipoğlu Eğt.Uyg.Ok.ve İş Eğt.Mrk. ANKARA HAYMANA İstiklal İlköğretim Okulu BATMAN SASON Yunus Emre İlköğretim Okulu BİTLİS ADİLCEVAZ ŞEHİT MEHMET ALİ ERÇETİN İLKÖĞRETİM OKULU KARS KAĞIZMAN Çengili İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Çamlıdere İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Eyyübiye İlköğretim Okulu SİVAS YILDIZELİ Güneykaya İlköğretim Okulu BATMAN BEŞİRİ Yenipınar İlköğretim Okulu BATMAN BEŞİRİ Çevrimova İlköğretim Okulu NEVŞEHİR ACIGÖL M.Zeki Hanoğlu İlköğretim Okulu İSTANBUL ŞİŞLİ Selahattin Eyyubi Hamza Saruhan İlköğretim Okulu İSTANBUL BAYRAMPAŞA Hürriyet İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Hüsrevpaşa İlköğretim Okulu MARDİN NUSAYBİN Zeynel Abidin İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Ortanca İlköğretim Okulu İSTANBUL BEYKOZ Şehit Adil Doğan İlköğretim Okulu MARDİN YEŞİLLİ 19 Mayıs İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ŞANLIURFA BOZOVA Yaslıca İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Hürriyet İlköğretim Okulu VAN MURADİYE Atatürk İlköğretim Okulu NİĞDE ÇİFTLİK Bozköy İlköğretim Okulu ANKARA HAYMANA Çaldağ İlköğretim Okulu ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR Mustafa Üstündağ İlköğretim Okulu ÇANKIRI MERKEZ Şehit İlyas Aldağ İlköğretim Okulu ZONGULDAK ÇAYCUMA Dereköseler İlköğretim Okulu ORDU AKKUŞ Çayıralan-Yazıkıyısı İlköğretim Okulu MALATYA DOĞANŞEHİR Yunus Emre İlköğretim Okulu BATMAN KOZLUK Yanıkkaya İlköğretim Okulu ANKARA POLATLI Uzunbey İlköğretim Okulu MARDİN MAZIDAĞI Kocatepe İlköğretim Okulu KONYA AKÖREN Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Yardımcı İlköğretim Okulu BALIKESİR DURSUNBEY Gökçedağ İlköğretim Okulu VAN MERKEZ 30 Ağustos İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Dumlupınar İlköğretim Okulu MALATYA KULUNCAK Kızılhisar İlköğretim Okulu KAYSERİ DEVELİ Şahmelik İlköğretim Okulu SİİRT MERKEZ Gökçebağ Beldesi İlköğretim Okulu ANKARA ÇUBUK Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu DENİZLİ HONAZ Atatürk İlköğretim Okulu BATMAN KOZLUK 20 Temmuz İlköğretim Okulu ADIYAMAN GERGER Gölyurt İlköğretim Okulu ADIYAMAN KAHTA Damlacık İlköğretim Okulu ADIYAMAN GÖLBAŞI Kurugeçit İlköğretim Okulu ADIYAMAN BESNİ Sarıkaya İlköğretim Okulu ADIYAMAN BESNİ Sarıyaprak İlköğretim Okulu AKSARAY MERKEZ Koçpınar Elmacık İlköğretim Okulu NİĞDE ÇAMARDI Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu MARDİN MERKEZ Aran İlköğretim Okulu BİTLİS ADİLCEVAZ Aydınlar İlköğretim Okulu VAN MURADİYE Yatılı İlköğretim Bölge Okulu AFYONKARAHİSAR SANDIKLI Başağaç İlköğretim Okulu BİNGÖL GENÇ Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu ADIYAMAN TUT Dağyalangaz Köyü İlköğretim Okulu MUŞ MALAZGİRT Cumhuriyet İlköğretim Okulu MARDİN MİDYAT Fatih İlköğretim Okulu MUŞ VARTO Hürriyet İlköğretim Okulu MUŞ MERKEZ Karaağaçlı İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ NURHAK Tatlar İlköğretim Okulu ANKARA BEYPAZARI Kırbaşı İlköğretim Okulu ARDAHAN GÖLE Senemoğlu İlköğretim Okulu DİYARBAKIR HAZRO Dadaş İlköğretim Okulu MUŞ KORKUT Korkut Çok Programlı Lise MUŞ HASKÖY Gökyazı İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Gazi İlköğretim Okulu AKSARAY GÜLAĞAÇ Sofular 100.Yıl İlköğretim Okulu SİİRT MERKEZ Vali Mehmet Süer İlköğretim Okulu NEVŞEHİR AVANOS Çalış İlköğretim Okulu KARS DİGOR Alem İlköğretim Okulu İSTANBUL KAĞITHANE Selahaddin Korkmaz Eğt.Uyg.Ok.ve İş Eğt.Mr İSTANBUL ÜSKÜDAR Türkan Sabancı Görme Engelliler İ.Ö.O ve İş Okulu KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İSTANBUL SARIYER Şair Nigar İlköğretimokulu OSMANİYE BAHÇE Yukarıkardere İlköğretim Okulu ÇANKIRI ILGAZ Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu MANİSA SARIGÖL Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ MERKEZ Kale Kesmelitepe İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ ANDIRIN Beşbucak İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ ELBİSTAN Kara Elbistan Osman Gazi İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ TÜRKOĞLU Kılılı Turan Hazinedaroğlu İlköğretim Okulu TRABZON DÜZKÖY Gülcena İlköğretim Okulu TRABZON ARAKLI Çamlıktepe İlköğretim Okulu UŞAK MERKEZ Alanyurt İlköğretim Okulu UŞAK MERKEZ Karakuyu İlköğretim Okulu NEVŞEHİR DERİNKUYU Özlüce İlköğretim Okulu NEVŞEHİR DERİNKUYU Yazıhüyük Gazi İlköğretim Okulu NEVŞEHİR ACIGÖL Topaç İlköğretim Okulu AFYONKARAHİSAR ŞUHUT Anayurt İlköğretim Okulu ESKİŞEHİR BEYLİKOVA Yenıyurt İlköğretim Okulu ESKİŞEHİR GÜNYÜZÜ Şehit Mücahit Top İlköğretim Okulu BİNGÖL KIĞI 20 Kasım Kurtulus İlköğretim Okulu ERZURUM PASİNLER Esendere İlköğretim Okulu ERZURUM HORASAN Bulgurlu İlköğretim Okulu ÇANKIRI ORTA Kayılar İlköğretim Okulu NEVŞEHİR MERKEZ Özyayla İlköğretim Okulu NEVŞEHİR MERKEZ İcik İlköğretim Okulu TRABZON TONYA Ali Osman Kurt İlköğretim Okulu AFYONKARAHİSAR MERKEZ Saraydüzü Şeh.Er Oğuz Akdağ İlköğretim Okulu AFYONKARAHİSAR MERKEZ Alcalı İlköğretim Okulu MANİSA DEMİRCİ Bardakcı İlköğretim Okulu MANİSA GÖRDES Kobaklar İlköğretim Okulu ŞIRNAK ULUDERE Yemişli İlköğretim Okulu MARDİN MERKEZ Şeh.Pil.Teğ.Ayfer Gök İ.Ö.O MARDİN SAVUR Yeşilalan İlköğretim Okulu MARDİN DARGEÇİT Ilısu İlköğretim Okulu MARDİN DARGEÇİT Yılmaz Köyü İlköğretim Okulu MANİSA SELENDİ Tepeynihan İlköğretim Okulu ÇORUM SUNGURLU Sarıcalar İlköğretim Okulu GAZİANTEP ARABAN Fıstıklıdağ İlköğretim Okulu GAZİANTEP ŞAHİNBEY Sarıkaya İlköğretim Okulu HAKKARİ ÇUKURCA Gündeş Şehit Astsubay Yasin Saraç İlköğretim Okulu ERZURUM KARAYAZI Mrk.Atatürk İlköğretim Okulu ERZURUM AŞKALE Koşapınar İlköğretim Okulu ERZURUM AŞKALE Merdiven İlköğretim Okulu ERZURUM HINIS Söğütlü İlköğretim Okulu ERZURUM HORASAN Aşağı Çamlıkale Köyü İlköğretim Okulu SAMSUN VEZİRKÖPRÜ Tepeören İlköğretim Okulu ZONGULDAK ALAPLI Gürpınar İlköğretim Okulu ERZURUM HORASAN Gerek İlköğretim Okulu ERZURUM HORASAN Velibaba İlköğretim Okulu ERZURUM HORASAN Mollaahmet İlköğretim Okulu ERZURUM HORASAN Yörükkatlı İlköğretim Okulu ERZURUM AZİZİYE Söğütlü İlköğretim Okulu ERZURUM AZİZİYE Beypınarı İlköğretim Okulu ERZURUM İSPİR Aksu Şehit Mustafa Güler İlköğretim Okulu ERZURUM KARAYAZI Çayırbeylı İlköğretim Okulu ERZURUM KARAYAZI Ulucanlar İlköğretim Okulu ERZURUM KÖPRÜKÖY Ağçasar İlköğretim Okulu GAZİANTEP İSLAHİYE Burunsuzlar İlköğretim Okulu GAZİANTEP KARKAMIŞ Eceler İlköğretim Okulu GAZİANTEP NİZİP Kamışlı İlköğretim Okulu GAZİANTEP NURDAĞI Kırkpınar İlköğretim Okulu GAZİANTEP NİZİP Gaziler İlköğretim Okulu GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL Tekirsin İlköğretim Okulu GAZİANTEP YAVUZELİ Beğendik İlköğretim Okulu GAZİANTEP YAVUZELİ Göçmez İlköğretim Okulu ERZURUM TEKMAN Toptepe İlköğretim Okulu ERZURUM TEKMAN Guzeldere İlköğretim Okulu ERZURUM TEKMAN Karapınar İlköğretim Okulu ERZURUM TEKMAN Mescıtlı İlköğretim Okulu ERZURUM TEKMAN Cukuryayla İlköğretim Okulu ERZURUM TEKMAN Karlıca İlköğretim Okulu ERZURUM TEKMAN Taskesen Şht.Nurullah Saraç İlköğretim Oku ERZURUM PASİNLER Yeniköy İlköğretim Okulu ERZURUM PASİNLER Taşlıgüney İlköğretim Okulu ERZURUM PASİNLER Kavuşturan İlköğretim Okulu ERZURUM PASİNLER Şehit İlhami Koçak İlköğretim Okulu İSTANBUL BAĞCILAR İstanbul Ticaret Odası İlköğretim Okulu RİZE PAZAR Veysel Vardal İlköğretim Okulu VAN ERCİŞ Kadirasker İlköğretim Okulu VAN ERCİŞ Aşağı Çökek İlköğretim Okulu VAN ERCİŞ Bozyaka İlköğretim Okulu VAN ERCİŞ Aşağı Kozluca İlköğretim Okulu VAN ERCİŞ Deliçay İlköğretim Okulu VAN ERCİŞ Salih Ölmez İlköğretim Okulu VAN GEVAŞ Yuva İlköğretim Okulu VAN GEVAŞ Balaban İlköğretim Okulu VAN GÜRPINAR Yolaşan İlköğretim Okulu VAN GÜRPINAR 1 Nisan İlköğretim Okulu VAN GÜRPINAR Günbaşı İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Pirgarip İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Güveclı İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Ağzıkara İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Karakoç Köyü İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Şahbağı İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Vankulu İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Fevzi Geyik İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Hacıbekır İlköğretim Okulu VAN MURADİYE Aşağı Argit İlköğretim Okulu VAN MURADİYE Esenkoç İlköğretim Okulu VAN MURADİYE Kocasaban İlköğretim Okulu VAN MURADİYE Topuzarpa Milli Eğemenlik İlköğretim Okulu VAN MURADİYE Otlakbaşı İlköğretim Okulu VAN MURADİYE Açıkyol İlköğretim Okulu VAN ÖZALP Çubuklu İlköğretim Okulu VAN BAŞKALE Atatürk İlköğretim Okulu VAN ÇALDIRAN Osmanlı İlköğretim Okulu VAN ÇALDIRAN Yk.Gülderen 80.Yıl İbrahim Gümüş İlköğretim Okulu VAN ÇALDIRAN Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu VAN ERCİŞ Ziyaret Köyü Nidai Kürüm İlköğretim Okulu VAN ERCİŞ Pınarlı İlköğretim Okulu MARDİN DARGEÇİT Yoncalı Köyü İlköğretim Okulu MARDİN DARGEÇİT Kılavuz İlköğretim Okulu MARDİN DARGEÇİT Altınoluk İlköğretim Okulu MARDİN DARGEÇİT Karabayır İlköğretim Okulu MARDİN DERİK Derinsu İlköğretim Okulu MARDİN KIZILTEPE Büyükboğaziye İlköğretim Okulu MARDİN KIZILTEPE Mezopotamya İlköğretim Okulu MARDİN KIZILTEPE Yumurcak İlköğretim Okulu MARDİN KIZILTEPE Sürekli İlköğretim Okulu ADIYAMAN KAHTA Elbeyı İlköğretim Okulu ADIYAMAN BESNİ Dikilitaş Halil Ağar İlköğretim Okulu ADIYAMAN GERGER Açma İlköğretim Okulu ADIYAMAN KAHTA Şehit Er Abdulgani Adalı İlköğretim Okulu MARDİN MAZIDAĞI Cumhuriyet İlköğretim Okulu MARDİN MAZIDAĞI Gümüşyuva İlköğretim Okulu MARDİN MAZIDAĞI Sakızlı İlköğretim Okulu MARDİN MERKEZ Sultanköy İlköğretim Okulu ARDAHAN DAMAL Eskikılıç İlköğretim Okulu ARDAHAN GÖLE Tellioğlu İlköğretim Okulu ARDAHAN GÖLE Küçük Altunbulak İlköğretim Okulu ARDAHAN GÖLE Dedekılıcı İlköğretim Okulu ARDAHAN MERKEZ Alagöz İlköğretim Okulu ARDAHAN MERKEZ Küçük Sütlüce İlköğretim Okulu ARDAHAN MERKEZ Kocaköy İlköğretim Okulu ELAZIĞ ARICAK Saman İlköğretim Okulu ELAZIĞ KEBAN Atatürk İlköğretim Okulu MARDİN MERKEZ Kabala 100.Yil İlköğretim Okulu MARDİN MERKEZ Ebulula İlköğretim Okulu MARDİN MERKEZ Nur Mah Dazerke İlköğretim Okulu MARDİN MİDYAT Sarıkaya İlköğretim Okulu MARDİN NUSAYBİN İkiztepe İlköğretim Okulu MARDİN NUSAYBİN Edip Mungan İlköğretim Okulu MARDİN ÖMERLİ Ş.Öğr.Fasih Söğüt İlköğretim Okulu MARDİN YEŞİLLİ Dereyanı İlköğretim Okulu BATMAN SASON Erdemlı İlköğretim Okulu BATMAN SASON Yiğitler İlköğretim Okulu BATMAN GERCÜŞ Atatürk İlköğretim Okulu KIRŞEHİR MUCUR Rıza Dıkmen İlköğretim Okulu BATMAN GERCÜŞ Boğazkoy İlköğretim Okulu ELAZIĞ KOVANCILAR İsmetpaşa İlköğretim Okulu ELAZIĞ SİVRİCE Atatürk İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ ELBİSTAN Evcihüyük Şekerbank İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ ANDIRIN Akçakoyunlu İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ ELBİSTAN Taşburun İlköğretim Okulu DİYARBAKIR ÇINAR Yaprakbasi Köyü İlköğretim Okulu DİYARBAKIR EĞİL Bahşiler Köyü Türkiye Yardımsevenler Derneği Atatürk İlköğretim Okulu DİYARBAKIR ERGANİ Demırlı Baran İlköğretim Okulu DİYARBAKIR HANİ Topcular İlköğretim Okulu ERZİNCAN KEMAH Necatibey İlköğretim Okulu AKSARAY ESKİL Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu AKSARAY GÜZELYURT Yaprakhisar İlköğretim Okulu KARS SARIKAMIŞ İnkaya İlköğretim Okulu OSMANİYE MERKEZ Kesmeburun İlköğretim Okulu SİİRT PERVARİ Şehit Öğretmen Ekrem Okutan İlköğretim Oku SİİRT MERKEZ Cumhuriyet İlköğretim Okulu ERZİNCAN TERCAN Mercan İlköğretim Okulu KARS DİGOR Hasancan İlköğretim Okulu KARS KAĞIZMAN Tunckaya İlköğretim Okulu KARS KAĞIZMAN Paslı Köyü Esin Çağdaş İlköğretim Okulu KARS KAĞIZMAN Kötek Köyü Şehit Taner Seloğlu İlköğretim Okulu KARS KAĞIZMAN Cıceklı Afetevlerı Fikri Topkaya İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ MERKEZ Fatih Bahçelievler İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ MERKEZ Peynirdere İlköğretim Okulu AĞRI HAMUR Kacmaz İlköğretim Okulu AĞRI HAMUR Yogunhısar İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Ramız Erdem İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Aşağı Kupkıran İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Oglaklı İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Murat Gecıtalan İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Gümüşyazı İlköğretim Okulu AĞRI ELEŞKİRT Merkez 100.yıl İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Cumacay İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Yakınca İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Sogan İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Dedemaksut İlköğretim Okulu AĞRI ELEŞKİRT Merkez Atatürk İlköğretim Okulu AĞRI PATNOS Degırmenduzu İlköğretim Okulu AĞRI PATNOS Akdılek Sebahattin Yıldız İlköğretim Okulu KAYSERİ DEVELİ Sindelhöyük Yenice İlköğretim Okulu NİĞDE ÇİFTLİK Şeyhler Şehit Hamza Baykan İlköğretim Okulu MALATYA AKÇADAĞ İkinciler Hacıbehzat İlköğretim Okulu MALATYA AKÇADAĞ Başpınar Şehit Hava Üsteğmen Semih Desticioğlu İlköğretim Okulu MALATYA HEKİMHAN Güzelyurt Faraşlı İlköğretim Okulu MALATYA DOĞANŞEHİR Gövdeli Karadut İlköğretim Okulu DİYARBAKIR BİSMİL Alibey Köyü İlköğretim Okulu TOKAT ALMUS Karadere İlköğretim Okulu TOKAT SULUSARAY Ballıkaya İlköğretim Okulu SİVAS MERKEZ Gazibey Köyü Şehit Davut Toy İlköğretim Okulu İZMİR KINIK Büyükoba İlköğretim Okulu TOKAT ZİLE Ayvalı İlköğretim Okulu DİYARBAKIR SİLVAN Bayrambaşı İlköğretim Okulu SİVAS YILDIZELİ Büyük Akören İlköğretim Okulu KAYSERİ SARIZ Damızlık Köyü Şehit Piyade Onbaşı Ahmet Dursun İlköğretim Okulu KAYSERİ TOMARZA İmamkullu İlköğretim Okulu KAYSERİ YAHYALI Karaköy İlköğretim Okulu BİTLİS ADİLCEVAZ Hasan Atlı İlköğretim Okulu BİTLİS ADİLCEVAZ Kavuştuk Köyü İlköğretim Okulu İZMİR KINIK 13 Eylül İlköğretim Okulu İZMİR KİRAZ Cerıtler İlköğretim Okulu MALATYA PÖTÜRGE Yeşildere İlköğretim Okulu MALATYA PÖTÜRGE Yandere İlköğretim Okulu MALATYA YEŞİLYURT Çayırköy İlköğretim Okulu MALATYA PÖTÜRGE Çaygören İlköğretim Okulu BALIKESİR BİGADİÇ Çeribaşı İlköğretim Okulu BİTLİS ADİLCEVAZ Gümüşdöven Köyü İlköğretim Okulu ŞANLIURFA BİRECİK Bentbahçesi İlköğretim Okulu ŞANLIURFA AKÇAKALE Ciheydim İlköğretim Okulu ŞANLIURFA AKÇAKALE Aşaği Arıcan İlköğretim Okulu ŞANLIURFA CEYLANPINAR Aşağı Durmuş İlköğretim Okulu ŞANLIURFA BOZOVA Baraj Ata İlköğretim Okulu ŞANLIURFA HALFETİ Kınık İlköğretim Okulu ŞANLIURFA CEYLANPINAR Duzova İlköğretim Okulu ŞANLIURFA HARRAN BüyükYıldız İlköğretim Okulu ŞANLIURFA HİLVAN Akçaören İlköğretim Okulu ŞANLIURFA HARRAN Yenice İlköğretim Okulu ŞANLIURFA HARRAN İmambakır İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Yavuz Selim İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Uluhan İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Olgun İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Güçlü İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Kurucuk İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Gürpınar İlköğretim Okulu MERSİN GÜLNAR Köseçobanlı Miskale İlköğretim Okulu MERSİN SİLİFKE Nuru İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Altınbaşak İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ İkiağız Çamlıdere İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Sağlık İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Karaali Haşim Açanal İlköğretim Okulu ŞANLIURFA SİVEREK Beşyamaç İlköğretim Okulu ŞANLIURFA SİVEREK Bögürtlen İlköğretim Okulu ŞANLIURFA SİVEREK Türközü İlköğretim Okulu ŞANLIURFA SİVEREK Ekili İlköğretim Okulu ŞANLIURFA SURUÇ Höyükyanı İlköğretim Okulu ŞANLIURFA SİVEREK Yoğurtçu İlköğretim Okulu ŞANLIURFA SİVEREK Yeditaş İlköğretim Okulu ŞANLIURFA SURUÇ Yağışlı İlköğretim Okulu ŞANLIURFA SURUÇ Karahöyük İlköğretim Okulu MERSİN TARSUS Meşelik İlköğretim Okulu MERSİN TARSUS Boğazpınar İlköğretim Okulu IĞDIR ARALIK Babacan İlköğretim Okulu IĞDIR TUZLUCA Kamıslı İlköğretim Okulu IĞDIR TUZLUCA Abbasgöl İlköğretim Okulu IĞDIR MERKEZ Necefalı İlköğretim Okulu KAHRAMANMARAŞ MERKEZ Bulutoğlu Şehit İrfan Karabıçak İlköğretim Okulu ORDU AYBASTI Armutlu 2 İlköğretim Okulu MALATYA DOĞANŞEHİR Fındık İlköğretim Okulu MALATYA DOĞANŞEHİR Doğanşehir İlköğretim Okulu AKSARAY MERKEZ Yalnızceviz İlköğretim Okulu MALATYA YAZIHAN Fethiye İlköğretim Okulu MUŞ MERKEZ Kızılağaç İlköğretim Okulu ŞANLIURFA VİRANŞEHİR Aslanbaba İlköğretim Okulu ŞANLIURFA VİRANŞEHİR Ayaklı İlköğretim Okulu ŞANLIURFA VİRANŞEHİR Yeşilalıç İlköğretim Okulu HATAY MERKEZ Şehoğlu İlköğretim Okulu HATAY KIRIKHAN Öğretmen Yüksel Acun İlköğretim Okulu ANKARA HAYMANA Sarıgöl İlköğretim Okulu ANKARA POLATLI Sarıoba İlköğretim Okulu ANKARA POLATLI Ömerler İlköğretim Okulu ANKARA POLATLI Karaahmet İlköğretim Okulu MUŞ MALAZGİRT 75.Yıl Çayırdere İlköğretim Okulu MUŞ MALAZGİRT Oğuzhan İlköğretim Okulu MUŞ MALAZGİRT İyikomşu İlköğretim Okulu MUŞ MERKEZ Tevfik Sırrı Gür İlköğretim Okulu MUŞ MERKEZ Üçdere İlköğretim Okulu MUŞ MERKEZ Güzeltepe İlköğretim Okulu MUŞ VARTO Ölcekli İlköğretim Okulu MUŞ VARTO Aşağı Sırasöğütler İlköğretim Okulu MUŞ VARTO Ağaçköprü İlköğretim Okulu MUŞ VARTO Sazlıca İlköğretim Okulu KONYA CİHANBEYLİ Yeniceoba Cumhuriyet İlköğretim Okulu KONYA DOĞANHİSAR Yenice İlköğretim Okulu HATAY KIRIKHAN 100.yıl İlköğretim Okulu HATAY SAMANDAĞI Akdenİz İlköğretim Okulu ORDU KORGAN Tepe Mahalle Abaz İlköğretim Okulu ORDU KORGAN Çiftlik İlköğretim Okulu ORDU KORGAN Tepealan Orta Mah Şeh S Baytaş İ.Ö.O ORDU KORGAN Çayırkent Aşağıoba İlköğretim Okulu ORDU KUMRU Yukarıdamlalı Fatih İlköğretim Okulu BATMAN BEŞİRİ Bahçeli Kapaklı İlköğretim Okulu SİİRT MERKEZ Fatih İlköğretim Okulu SİİRT MERKEZ Gazi İlköğretim Okulu ANTALYA MANAVGAT Beydıgın İlköğretim Okulu BURSA OSMANGAZİ Dr. Ayten Bozkaya Anaokulu BURSA YILDIRIM Belediye 100.Yıl Anaokulu İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Belediye Anaokulu İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Papatya Anaokulu İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Sardunya Anaokulu VAN MERKEZ Sevgili Öğretmenim Anaokulu ADANA POZANTI Kamışlı Fatih İlköğretim Okulu BATMAN KOZLUK Çaygeçit İlköğretim Okulu BİNGÖL MERKEZ Yamaç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ANKARA NALLIHAN Hüsamettin Değirmenci İlköğretim Okulu GAZİANTEP KARKAMIŞ Tosunlu Köyü İlköğretim Okulu MARDİN MİDYAT Yemişli İlköğretim Okuhlu SİİRT MERKEZ Alparslan İlköğretim Okulu AĞRI TAŞLIÇAY Yukarı Esen Köyü İlköğretim Okulu MARDİN MERKEZ Bağlıca İlköğretim Okulu MALATYA BATTALGAZİ Alişar Körmolla İlköğretim Okulu MALATYA BATTALGAZİ Çolakoğlu İlköğretim Okulu MUŞ MERKEZ Gümüşali İlköğretim Okulu MARDİN SAVUR Harmantepe İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Başçavuş İlköğretim Okulu AĞRI MERKEZ Balıksu İlköğretim Okulu HATAY KIRIKHAN 75.Yıl Anaokulu HAKKARİ YÜKSEKOVA Hamit Kesici İlköğretim Okulu AĞRI DOĞUBEYAZIT Çiftlik İlköğretim Okulu HATAY MERKEZ Zübeyde Hanım Anaokulu MUŞ VARTO Buzlugöze İlköğretim Okulu MUŞ VARTO Yeşilpınar İlköğretim Okulu MUŞ VARTO Dutözü İlköğretim Okulu MUŞ VARTO Haksever İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Adıvar İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Altınoluk İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Arı İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Balotu İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Esenlik İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Gölyanı İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Günbatmaz İlköğretim Okulu VAN BAŞKALE Özpınar İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Yokuşbaşı İlköğretim Okulu VAN ÇATAK Bilgi İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Yazbaşı İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Kırkgöze İlköğretim Okulu MARDİN KIZILTEPE Zübeyde Hanım Anaokulu VAN ÇATAK Elmacı Köyü Nejat Uygur İlköğretim Okulu MUŞ BULANIK Mollakent İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Vali Adnan Darendeliler İlköğretim Okulu MUŞ MERKEZ Özdilek Karakuyu Mezrası İlköğretim Okulu ELAZIĞ ARICAK Yoğun Bilek İlköğretim Okulu SİVAS GEMEREK Dr.İsmail Hakkı Oran İlköğretim Okulu ERZURUM AZİZİYE Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay İ.Ö.O. VAN MURADİYE Topuzarpa İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Fevzi Şengül İlköğretim Okulu KONYA KARAPINAR 75.Yıl İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Mustafa Necati İlköğretim Okulu HAKKARİ ŞEMDİNLİ Atatürk İlköğretim Okulu HAKKARİ YÜKSEKOVA Murat Işık Anaokulu VAN BAŞKALE Fatih İlköğretim Okulu ANKARA KALECİK Kalecik Anaokulu BİNGÖL MERKEZ Zübeyde Hanım Anaokulu VAN MERKEZ Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu ŞIRNAK MERKEZ 75.Yıl Anaokulu KARS ARPAÇAY Arpaçay Anaokulu AĞRI DOĞUBEYAZIT Şehit Gürhan Yardım İlköğretim Okulu MUŞ MERKEZ 75.Yıl Anaokulu RİZE PAZAR Zübeyde Hanım Anaokulu MARDİN MAZIDAĞI Görgüze İlköğretim Okulu MUŞ MERKEZ Sungu İlköğretim Okulu MARDİN MİDYAT Sivrice İlköğretim Okulu BATMAN KOZLUK Konaklı İlköğretim Okulu İSTANBUL KADIKÖY Hamit İbrahimiye Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Ve İş Eğitim Merkezi VAN MERKEZ Sevgi Çiçekleri Ana Okulu VAN ÇATAK Sözveren İlköğretim Okulu MUŞ MERKEZ Karaağaçlı B S İ İlköğretim Okulu HAKKARİ ŞEMDİNLİ Yaylapınar İlköğretim Okulu DİYARBAKIR SİLVAN Tokluca Köyü Turan Koçer İlköğretim Okulu BATMAN SASON Aşağı Karameşe İlköğretim Okulu BATMAN BEŞİRİ Dayılar İlköğretim Okulu MARDİN MİDYAT Ovabaşı İlköğretim Okulu BİNGÖL GENÇ Nuri Özaltın İlköğretim Okulu MARDİN MİDYAT Zübeyde Hanım Anaokulu KARS SUSUZ Susuz Anaokulu MARDİN MİDYAT Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu ŞIRNAK MERKEZ Başağaç İlköğretim Okulu AĞRI DOĞUBEYAZIT 14 Nisan İlköğretim Okulu HAKKARİ ŞEMDİNLİ Yeşilova Köyü Mehmetçik İlköğretim Okulu MARDİN NUSAYBİN Zübeyde Hanım Anaokulu VAN MERKEZ Zübeydehanım Anaokulu ERZURUM HINIS Hınıs Anaokulu HAKKARİ MERKEZ Vali Orhan Işın İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Süreyya Sülün Anaokulu MARDİN DARGEÇİT Dargeçit Zübeyde Hanım Anaokulu HATAY MERKEZ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu BATMAN KOZLUK Ünsaldı-Koyuncular İlköğretim Okulu HATAY HASSA Zübeyde Hanım Anaokulu VAN MERKEZ Tuşba İlköğretim Okulu(Emin Paşa Mahallesi) HAKKARİ MERKEZ Mustafa Kemal Paşa Anaokulu VAN BAHÇESARAY Mirhasan İlköğretim Okulu MARDİN MİDYAT Midyat Sabiha Gökçen Anaokulu BATMAN SASON Kayadüzü İlköğretim Okulu BATMAN SASON Çayırlı-Kilis İlköğretim Okulu IĞDIR MERKEZ Kervansaray İlköğretim Okulu MUŞ HASKÖY Hasköy Anaokulu HAKKARİ YÜKSEKOVA Vali Erdoğan Gürbüz İlköğretim Okulu KARS MERKEZ 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu ŞIRNAK SİLOPİ Nene Hatun Anaokulu ŞIRNAK BEYTÜŞŞEBAB 80. Yıl Anaokulu BATMAN SASON Kelhasan Binönü İlköğretim Okulu İSTANBUL SİLİVRİ Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğitim Merkezi İSTANBUL ÜMRANİYE Şakire Hanım Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ISPARTA YALVAÇ YALVAÇ TÜRKOĞLU ANAOKULU SİİRT MERKEZ Şirinler Anaokulu BİNGÖL MERKEZ Göltepesi Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu VAN GEVAŞ Halime Hatun Anaokulu VAN ÖZALP Özalp Merkez Anaoku ANKARA NALLIHAN Ahmet Remzi Öntaş Anaokulu DÜZCE MERKEZ Nasırlı İlköğretim Okulu HAKKARİ ÇUKURCA Vali Erdoğan Gürbüz Anaokulu SİİRT PERVARİ Ay-Yıldız Anaokulu ANTALYA İBRADI Nefise Yılmaz İpek İlköğretim Okulu MARDİN ÖMERLİ Zübeyde Hanım Anaokulu VAN MERKEZ Türk Eczacılar Birliği İlköğretim Okulu KARS SELİM Selim Anaokulu BİNGÖL SOLHAN Yüzen Ada Anaokulu İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA Hüseyin Keçici Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Eğitim Merkezi KARS KAĞIZMAN Kağızman Cumhuriyet Anaokulu BİNGÖL YAYLADERE Yayladere İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Dr.Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu İSTANBUL BAKIRKÖY Yeşilköy İlköğretim Okulu ve İş Okulu VAN MERKEZ Zambak Anaokulu VAN MERKEZ Kardelen Anaokulu ŞIRNAK SİLOPİ Şirgev Anaokulu VAN ÇALDIRAN Anıttepe İlköğretim Okulu ORDU AYBASTI Aybastı Mehmet Akif Ersoy Anaokulu NİĞDE ÇİFTLİK Bozköy Ahmet Nazmi Filibeli İlköğretim Okulu ERZURUM NARMAN Narman Anaokulu ŞANLIURFA AKÇAKALE Akçakale Güneren-3 İlköğretim Okulu ESKİŞEHİR BEYLİKOVA 19 Haziran Anaokulu MARDİN DARGEÇİT Akyol İlköğretim Okulu ÇANKIRI MERKEZ İstiklal Anaokulu VAN MERKEZ Özgün-Coşkun HAYDAROĞLU İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Kınyas Kartal İlköğretim Okulu AĞRI PATNOS Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ANTALYA KAŞ Kasaba Şehit Yusuf Polat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ERZURUM AŞKALE Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İZMİR BEYDAĞ Beydağ Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu KARS SARIKAMIŞ Şehit Taner Baran Yatılı İlköğretim Bölge Okulu MUŞ MERKEZ 75.Yıl Serinova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu DİYARBAKIR LİCE Yaprak Köyü İlköğretim Okulu VAN GÜRPINAR Gürpınar Anaokulu VAN BAHÇESARAY Bahçesaray Anaokulu ISPARTA EĞİRDİR Eğirdir Dündar Bey Anaokulu KAHRAMANMARAŞ ÇAĞLIYANCERİT 125. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ERZURUM AŞKALE Aşkale Gültekin Zegerek Anaokulu ELAZIĞ PALU Palu İlköğretim Okulu ISPARTA MERKEZ İstiklal Anaokulu MARDİN YEŞİLLİ Atatürk İlköğretim Okulu TOKAT YEŞİLYURT Yeşilyurt Anaokulu ELAZIĞ KARAKOÇAN Karakoçan Anaokulu VAN ERCİŞ Aşağı Göze Köyü İlköğretim Okulu Erciş/VAN GİRESUN KEŞAP Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu AĞRI PATNOS Tes-İş İlköğretim Okulu GİRESUN YAĞLIDERE Merkez İlköğretim Okulu BİTLİS MERKEZ Sevgili Öğretmenim Anaokulu MARDİN MERKEZ Mardin TOKİ İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Küçükhan İlköğretim Okulu ERZURUM İSPİR İspir Anaokulu İZMİR KİRAZ Kiraz Anaokulu ŞANLIURFA MERKEZ Mehmet Hacıbozanoğlu İlköğretim Okulu ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR TOKİ Gülbahçesi Anaokulu İSTANBUL EYÜP Eyüp Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Yıldırım Beyazıt Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi MARDİN YEŞİLLİ Zübeyde Hanım Anaokulu HAKKARİ YÜKSEKOVA Atatürk Anaokulu MUŞ BULANIK Muş Bulanık Türk Telekom İlköğretim Okulu İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA Halide Edip Adıvar Anaokulu MUŞ HASKÖY Hasköy Kadir Rezan Has Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu MARDİN DERİK Zübeyde Hanım Anaokulu DİYARBAKIR BAĞLAR Halide Edip Adıvar Anaokulu DİYARBAKIR SUR Bağıvar Anaokulu DÜZCE CUMAYERİ Şehit Turgut Duman İlköğretim Okulu MARDİN DARGEÇİT Beğendi İlköğretim Okulu ERZURUM PALANDÖKEN GÜzelyurt köyü İlköğretim Okulu ERZURUM PALANDÖKEN Güllü İlköğretim Okulu ERZURUM PALANDÖKEN Evliya Çelebi İlköğretim Okulu ERZURUM PALANDÖKEN Börekli İlköğretim Okulu ERZURUM PALANDÖKEN Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu ERZURUM PALANDÖKEN Konaklı İlköğretim Okulu ERZURUM PALANDÖKEN Uzunahmet İlköğretim Okulu ERZURUM PALANDÖKEN Tepeköy İlköğretim Okulu ERZURUM PALANDÖKEN Sığırlı İlköğretim Okulu ERZURUM PALANDÖKEN Polis Amca İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Kahraman Çocuklar Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu DİYARBAKIR KAYAPINAR Kuyusırt İlköğretim Okulu ERZURUM YAKUTİYE Cemal Gürsel İlköğretim Okulu ERZURUM YAKUTİYE İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu ERZURUM YAKUTİYE ZİYAEDDİN FAHRİ FINDIKOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU KOCAELİ ÇAYIROVA Güzeltepe Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu KOCAELİ DİLOVASI Can Gülmen İlköğretim Okulu İSTANBUL ARNAVUTKÖY Arnavutköy İlköğretim Okulu MARDİN MERKEZ Sadık-Gurbet Yay Anaokulu İSTANBUL ESENYURT Esenyurt Fevzi Danış İlköğretim Okulu ERZURUM YAKUTİYE Üsteğmen Fatma Seher Erden Anaokulu KOCAELİ ÇAYIROVA Çayırova Şekerpınar Toki Anaokulu ERZURUM PALANDÖKEN Kümbet İlköğretim Okulu İSTANBUL ATAŞEHİR Yunus Emre İşitme Engelliler İlköğretim O İSTANBUL ATAŞEHİR Yeditepe İşitme Engelliler İlköğretim Okulu DENİZLİ SERİNHİSAR Serinhisar Anaokulu ORDU KABATAŞ Kabataş Fatih Anaokulu İSTANBUL ATAŞEHİR Şehit Öğretmen Nuriye Ak Anaokulu İSTANBUL SULTANGAZİ Nene Hatun Anaokulu İSTANBUL BAŞAKŞEHİR Şh.Öğrt.Aynur Sarı Anaokulu İSTANBUL ESENYURT Esenyurt Şirinler Anaokulu İSTANBUL ÇEKMEKÖY Çekmeköy Anaokulu İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ Kavaklı Anaokulu ŞIRNAK GÜÇLÜKONAK Zübeyde Hanım Anaokulu HAKKARİ MERKEZ Atatürk Anaokulu İSTANBUL ESENYURT Kıraç Fethiye Şükrü Olcay İlköğretim Okulu ŞANLIURFA SURUÇ 11 Nisan Anaokulu ESKİŞEHİR ALPU İrfan Var Anaokulu AĞRI MERKEZ Piyade Onbaşı Bülent Avşin Anaokulu BİTLİS GÜROYMAK ŞEHİT ER FEVZİ GÜNGÜR İLKÖĞRETİM OKULU DİYARBAKIR ERGANİ Zübeyde Hanım Anaokulu ŞANLIURFA HİLVAN Dindek İlköğretim Okulu GİRESUN ÇAMOLUK Çamoluk 85. Yıl Anaokulu KARS KAĞIZMAN KAĞIZMAN KAZİM KARABEKİR ANAOKULU VAN MERKEZ Birol Emil İlköğretim Okulu VAN MERKEZ Şemsibey Anaokulu VAN MERKEZ Menekşe Anaokulu VAN SARAY Cumhuriyet İlköğretim Okulu ISPARTA GELENDOST GELENDOST ELMA ŞEKERİ ANAOKULU HAKKARİ MERKEZ Sümbül Anaokulu İSTANBUL ÇEKMEKÖY Ömerli Koçulu Köyü Anaokulu HATAY MERKEZ Hatay Latife Hanım Anaokulu İSTANBUL TUZLA Rotary Bölge Vakfı İşitme Engelliler İlköğretim Okulu ŞANLIURFA MERKEZ Müslüm Gülel İlköğretim Okulu ŞIRNAK MERKEZ Çiçek Yuvası Anaokulu İSTANBUL FATİH Engin Sever Anaokulu ERZURUM PALANDÖKEN YILDIZKENT ANAOKULU ELAZIĞ ALACAKAYA Şehit Piyade Çavuş Suat Çağlar Anaokulu HATAY KUMLU Kumlu Nene Hatun Anaokulu DENİZLİ TAVAS Hacı İbrahim Aydın Anaokulu İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TOKİ Akasya Anaokulu İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TOKİ Fulya Anaokulu VAN BAŞKALE Başkale Anaokulu ADIYAMAN GÖLBAŞI Gölbaşı Anaokulu BURSA GÜRSU Selcen Hatun Anaokulu İSTANBUL BAŞAKŞEHİR İBB Şair Erdem Beyazıt İlköğretim Okulu İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TOKİ Nilüfer Anaokulu İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TOKİ Kardelen Anaokulu AĞRI DOĞUBEYAZIT Nuhun Gemisi Anaokulu İSTANBUL ESENLER AKŞEMSETTİN İLKÖĞRETİM OKULU İSTANBUL ESENLER Oruç Reis İlköğretim okulu ERZURUM KARAÇOBAN KOPAL BELDESİ ANAOKULU İSTANBUL ŞİLE Demirtaşpaşa Anaokulu İSTANBUL BAĞCILAR Mevlana Anaokulu ORDU KABADÜZ Kabadüz Merkez İlköğretim Okulu MALATYA HEKİMHAN Hacı İbrahim Akyüz Anaokulu BİTLİS GÜROYMAK GÖLBAŞI ANAOKULU İSTANBUL PENDİK Velibaba Anaokulu İSTANBUL ŞİLE Şehit Levent Birben Anaokulu BİTLİS TATVAN FATİH ANAOKULU AĞRI MERKEZ 23 Nisan Anaokulu BİNGÖL MERKEZ Saray Anaokulu BİNGÖL MERKEZ Bal Peteği Anaokulu KAHRAMANMARAŞ AFŞİN Çoğulhan Anaokulu IĞDIR ARALIK Aralık Anaokulu İSTANBUL SULTANGAZİ Sultangazi İlköğretim Okulu MARDİN MİDYAT Mustafa Kemal İlköğretim Okulu VAN GÜRPINAR Gürpınar İMKB Kız YİBO DENİZLİ ÇAL Akkent Anaokulu GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL Toki Plevne Anaokulu İSTANBUL ÇEKMEKÖY Sema Bozkır Anaokulu VAN ÇATAK Sığırcık İlköğretim Okulu IĞDIR MERKEZ 14 Kasım Anaokulu MUŞ MERKEZ Muş Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ORDU GÜRGENTEPE GÜRGENTEPE ANAOKULU İSTANBUL BEYKOZ Yavuz Selim Anaokulu GİRESUN DOĞANKENT Doğankent Anaokulu MARDİN MERKEZ Ortaköy Hasan Lami Anaokulu GAZİANTEP OĞUZELİ OĞUZELİ ANAOKULU ADIYAMAN SİNCİK Sincik Anaokulu İSTANBUL ARNAVUTKÖY TOKİ Taşoluk Anaokulu DENİZLİ ÇİVRİL Hacı Osman Gümüş Anaokulu ADIYAMAN SAMSAT Samsat Anaokulu ERZURUM TORTUM TORTUM ANAOKULU http://personel.meb.gov.tr/Kilavuzlar/ilk_atama_kont_17052010.xls
bu adresten bakabilirsiniz
ben 70 ile izmirde çalışıyorum. fakat yaza düğünüm var muğlada kadro yok. nişanlım hala öğrenci olduğundan nezamana eş durumu isteyebileceğim belli değil. izmirde bu puanla gelmez. ne yapacağımı bilemez durumda beklemedeyim.
72.176 istanbul avrupa istiyorum yakın çevremde özürlü okulları ve sadece anaokulları var ,ağustosu beklicem,sonuçta istemediğim, huzurlu, mutlu olamayacağım bi okulda 2 - 3 yıl çakılı kalamam.herkez için hayırlı olsun arkadaşlar.ve ağustosta bizden çok alacaklarına ve ii okulların açılacağına gerçekten umutluyum.
ArkadaŞlar bende Şİmdİ tercİh yapacaktim ama mebbİs de sorun var aÇilmiyo.evet kİmse puanlarini yerlerİyle yazmiyo.bİrbİrİmİze yardimci olup yazsak daha İyİ olur.ben bursa İstİyorum.75 puanim baŞka İsteyen var mi acaba.