Hangi kaynak kitaplarını seçiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sevgili zinar planlarını buraya eklersen çok sevinirim. saygılarımla

dramaqueen' Alıntı:
Arkadaşlar bu sene meb'in hazırladığı yıllık planı mı kullanacağız?Ve eğer öyleyse bu plana ulaşabilen var mı aranızda?

klavuz kitaptaki plan okuloncesi genel müdürlüğüün sitesinde var ayrıca okulöncesi.org sitesininde yükleme merkezinde de var ama müfettişler klavuz kitaptaki planları kabul etmiyormuş sanırım

ya müfettişlerinde bi şey bildiği yok.geçenlerde okulumuza geldiler okulöncesi müfredatının değiştiğini söyledim evet öyle diyorlar dedi bana.önceki senede şöyle bir göz atıp anadil çalımalarına ve davranış kazandırmanın üzerinde dur dedi o kadar

ama yıllık ve günlük plan hazır kullanma konusunda kararsızım.bide bizim burda seminer düzenlenmiş seminerde hazır plan kullanılmaması istenmiş.
hazır planlar nasıl arkadaşlar genelde yayın evleri kendi kitaplarına göre düzenliyorlar.biz dergi ve kitap almıyoruz uygun hazır planlar hangileri

bende mebin yayaınladığı planda değişiklik yapıp kullanacağım.planları ise ona göre kendim yaparım, şimdi yaşımız gençken hazrcılığa alışmayalım ilerde bol bol hazır kullancağız zaten:):):)

Hazırı alıp üzerinde değişiklik yapmak daha kolay .Birebir kimsenin uygulayabileceğini zannetmiyorum.

Henüz bende yapmadım planları.Diğer hocamız hazırdan değiştirip yaparız dedi bakalım bekliyorum...

ARKADAŞLAR BU YILKİ YILLIK PLAN YADA GÜNLÜK PLAN ÖRNEĞİ VAR MI SİZLERDE

ben baya bir araştırdım...ama nereye baksam zambakın planları karşıma çıkıyor...her yerde onlar var...

evet meryem her yerede zambağın planları var ben artık zambağın minik yıldızlar planlarını uygulayacağım. minik yıldızlar eğitim setim yok almayı ve aldırmayıda düşünmüyorum. artık planlar üzerinde değişiklikler yapıp uygulamaya çalışacağım. yıllık planı hazırladım. günlükleride hazırlamaya çalışıyorum

arkadaşlar kitap kullanımının yasak olduğunu nasıl düşünürsünüz katıldığım seminerde yeni proramı hazırlayan hoca açıklama yaptı kullanılabiliyor diye bakanlığın açıklamasında bir yanlış anlaşılma olduğunu ve okul öncesi eğitimin kitapsız yürütülemeyeceğini söyledi

Arkadaş biraz kaba yaklaşmıştı,sinir olup yazmamıştım bir şey ama ben de bir yayıneviyle konuştum."Yasaklansaydı bilgimiz olurdu ve bu kadar okuldan sipariş alamazdık"dediler.. buradakiler haricinde kimseden de böyle bir şey duymadım..

Daha sonra mümkünse öğretmen sınıfa kedi getirir. Çocuklar eldiven takmadan veya takarak kediye dokunur. Onlara, ne hissettikleri sorulur

planda böyle bi etkinlik yer alıyo ben değil kediyi sınıfa getirmek yanından bile geçemem. :)

ya- pa nın yıllık ve günlükleride var isterseniz onlarıda yollarım

PROGRAMI KİMSE OKUMADI HERHALDE ORDA YAZIYOR YASAKLANDIĞINI.İLKÖĞRETİMDE DE YASAK DİYOLAR AMA UYGULAYAN YOK.EVET ANASINIFLARI YİNE YAYIN EVLERİYLE ANLAŞIYOR.YANİ YASAĞI TAKAN YOK

HA YAYIN EVLERİ DUYSA BİLE SÖYLEMEZ ÇÜNKÜ İŞLERİNE GELMEZ DUYMAMAZLIK DAHA İİ ONLAR İÇİN

benim oğlum anasınıfına gidiyor ve öğretmeni dergi parası istedi.dergi nasıl yasak anlamadım.eğer yasaksa bizim öğretmen nasıl dergiyle ders işleyecek.

bizimde kitap parası istiyorlar dergi yok

merhaba, planları indirdim ve inceledim. bir şey sorucam bu hangi yayın evinin planı? üzerinde değişiklikler mi yaptın? bir de planda cd den tekerleme ve şarkılar dinlenir diyor. hangi cd öğrenebilir miyim? bu arada plan güzel. eline sağlık

ben üzerinde çıkaracağım zaman değişiklik yapıyorum cdler içinde o şarkılarolan herhangi cdler istersseniz onları değiştirebilirsiniz ben öyle yapıyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri