Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
antalyadan geldim.eşim samsunlu.buraya gelin geldim.samsun atakumu bildiğim için ve eşim istediği için tercih ettim.ona da yakın olmuş oldum.seviyorum samsun atakumu

MÜdÜr havasiyla yazmiŞsiniz?

arkadaşım bafrada ev kiraları tahminen ne kadar bir fikrin varmı? şirinköy hakkında bir bilgin varmı? teşekkürler...

Arkadasım ben bafralıyım şirin köy 8 10 km uzaklıkta bafraya yakın yani yanılmıyosam öğretmenleri ortak bır arabayla gıdış geliş yapıyo yada servisi var ulasım sorun olmaz şanslısın. ev kıraları uygun maksımum 200 e çok rahat bekar evi bulursun. hatta ben şimdi evımı boşaltıcam bafranın en işlek mevki caddesınde ben 250 ye oturuyodum sana kac der ev sahıbım bılmıyorum ev büyük bu paraya bundan ıyısını bulamassın o caddede yınede sen bılırsın ıstersen aracı olurum.evlıysen ıyı bır ev ıstıyosan 300 350 arasıdır.

vezirköprüde ev kiraları nasıl acaba?

100 den baslar evıne göre bekar evlerı yanı ufak evler. Benım şuan oturdugum ev 200 hemde 4 odası var bu fıyata sobalı çok rahat ıyı bır ev mutlaka bulursun kalorıferlı evler 350 den falan baslar.

samsun vezirköprü paşaköy ilk ögretime çıktı vezirköprüye çıkan arkadaşlar iletişime geçelim lütfen..

arkadaşım hayırlı olsun bende trabzon araklıya atandım siz nereye
:congratulationscut4

orayı bilen herkes öyle diyor hocam hele ki köy süpermiş. inşallah alışırım:)
alışmak mı orası nerelı oldugunuza baglı..yer ne kadar guzel olursa olsun ınsanıda bır o kadar önemlıymıs yasayınca anladım:))umarım sorun olmaz..

arkadaslar bende vezirköprüye atandım hiç bilmedigim bi yer yardımcı olursanız çok sevinirim

64.541 manisa merkes yani kendi memleketime::D:D:D

maltepe , pendik ,tuzlaya atananlar kaç puanlarla atandınız acil cevapppppp

alışmak mı orası nerelı oldugunuza baglı..yer ne kadar guzel olursa olsun ınsanıda bır o kadar önemlıymıs yasayınca anladım:))umarım sorun olmaz..
ben ankarada doğup büyüdüm ve buradan hayrılmadım bakalım. hayırlısı diyelim

arkadaşlar müdür olduğum doğru ama hava kısmıyla ilgilenmiyorum. sadece yeni ekip arkadaşımıza bir an önce ulaşmak istiyorum.
zira bebeleri onu bekliyor.... :)

arkadaşlar müdür olduğum doğru ama hava kısmıyla ilgilenmiyorum. sadece yeni ekip arkadaşımıza bir an önce ulaşmak istiyorum.
zira bebeleri onu bekliyor.... :)

Müdürüm o atanan arkadaş gelmezse gidecek olan çok:))))

hocam duragan az gelişmiştir biraz köy havası vardır acaba durağan merkezmi köyü mü?

benim arkadaşım 46.900 ile maraş ekinözüne atandı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri