Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
meraba ebru hanım bu 44 le giden kız sizin ordan mı tam nere atandığını sölememiş mi eğer dalga geçiyorsa dalga geçilcek zaman değil tam olarak öğrenip bizede bilgi verirseniz sevinirim iyi günler

hocam yazdığım gibi, babama alış-veriş için gelmiş arkadaş, ben de yeni atandığım için babam her gelenin puanını soruyo"kaçla atandınız" diye. o da 44 le halfetiye atandığını söylemiş, küsüratını bilmiyorum puanının, bi daha görme şansımız da yok yani o arkadaşı, sadece alış-verişe gelmiş yani

hocam yazdığım gibi, babama alış-veriş için gelmiş arkadaş, ben de yeni atandığım için babam her gelenin puanını soruyo"kaçla atandınız" diye. o da 44 le halfetiye atandığını söylemiş, küsüratını bilmiyorum puanının, bi daha görme şansımız da yok yani o arkadaşı, sadece alış-verişe gelmiş yani

yaaalaaaannnnnnnnn

baraj şuuuuu: 46,971

71 le atanamadığını söyleyen de yalan söylüyor

baraj 46,971

hocam barajı kesin kaçta bilemeyiz daha nasıl emin olabilirizki baraj şu diye

ben sakarya karasuya atandım lütfen burayla ilgili bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim

merhaba arkadaşlar...Herkese hayırlı olsun...Bende Kütahya Zübeyde Hanım Anaokulu na atandım.Anaokulu ndaki çalışma sistemini hiç bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.aradaki farklılıkları izah edebilirmi?teşekkürler...

ana okulları bağımsız herhangi bir okula bağlı değil.sınıfların bazıları tam günken bazıları sabah ve öğlen olmak üzere ayrılabiliyo.ilköğretimlere göre daha yoğun çalışma programı var.ve herşey genelde veli profilli

ben 3. sınıfa geçtim darısı bizim başımıza çok duydum ama nası biyer bilmiyorum çarşamba mem sayfasında küçük bi resmi var birleştirilmiş sınıflı okullar arasında

evet bende baktım küçük bi köy okulu sanırım. ama çarsambaya yakınmıs gidip görcez :)

ben sakarya karasuya atandım burayla ilgili bilgilerinizi benle baylaşırsanız sevinirim:congratulationscut4

arkadaşlar bende malatya merkeze atandım:))) eşim le malatyaya 3 yıl önce gelmiştik çok sevinçliyim herkese hayırlı olsun... ama ençok beni tedirgin yapan 4 bli olup olmayacagımız.herkes birşeyler söylüyor anlamış değilim hiç açıklama yok

hangi okul hocam ben malatyalıyım fakat adıyamanda yaşıyorum.bence çok şanslısınız memeleketim diye demiyorum ama doğunun parisindesiniz.

Allah hepimize hayrını göstersin arkadaşlar.
ben de 63,580le malatya merkeze 4. tercihime atandım.
çok mutluyum .eşimin şark görevi de aradan çıkacak inşallah.
2 çocuğum var,ailemden ayrı kalmadan görevi yapcam inşallah.
Allah hayırlı,uğurlu etsin:))))))))aminnnnnnnnn

hayırlı uğurlu olsun bende malatyalıyım

adıyaman tokiye atanan varmı
yada tercihlerde adıyaman toki gözüküyormuydu

merhabalar herkese hayırlı olsunn... ben 50.014 ile elezığ arıcak üçocak kutludüğüm ilköğretim okuluna atandım... bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim.. izmir de yaşıyorumm biraz tedirginimm

arkadaşlar koskaca forumdan hiç kimse darıca ve gebzeye atanmadı mı ... Lütfen cevap yazın

64.667 puanla kendi okuduğum liseme atandım.

bir insan 44 alıpta bıde atandım dıye yalan soyluyosa...bir ınsanda 71 aldım atanamadım dıye kendını kandırıyosa...ne dıyecegımı bılemıyorum...bence okul öncesi ögretmenlerı kpss yerıne baska bır mulakattan gecırılerek alınmalı..durum cok vahım...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri