antalyadan geldim.eşim samsunlu.buraya gelin geldim.samsun atakumu bildiğim için ve eşim istediği için tercih ettim.ona da yakın olmuş oldum.seviyorum samsun atakumu
selamlar
Afyonkarahisar-Bolvadin 24 Eylül Anaokulu' na atanan öğretmen arkadaş buralarda mı?
arkadaşım bafrada ev kiraları tahminen ne kadar bir fikrin varmı? şirinköy hakkında bir bilgin varmı? teşekkürler...
vezirköprüde ev kiraları nasıl acaba?
hayırlı olsun.bende karasu atatürk iöo atandım .Lütfen yardımcı olurmusunuz.57.525 sakarya merkez ilk tercihim
orayı bilen herkes öyle diyor hocam hele ki köy süpermiş. inşallah alışırımhocam tebrık ederım şahane bır yere atanmıssınız lokum gıbı))
alışmak mı orası nerelı oldugunuza baglı..yer ne kadar guzel olursa olsun ınsanıda bır o kadar önemlıymıs yasayınca anladımorayı bilen herkes öyle diyor hocam hele ki köy süpermiş. inşallah alışırım![]()
ben ankarada doğup büyüdüm ve buradan hayrılmadım bakalım. hayırlısı diyelimalışmak mı orası nerelı oldugunuza baglı..yer ne kadar guzel olursa olsun ınsanıda bır o kadar önemlıymıs yasayınca anladım)umarım sorun olmaz..
arkadaşım hayırlı olsun bende trabzon araklıya atandım siz nereye
:congratulationscut4
arkadaşlar müdür olduğum doğru ama hava kısmıyla ilgilenmiyorum. sadece yeni ekip arkadaşımıza bir an önce ulaşmak istiyorum.
zira bebeleri onu bekliyor....![]()
arkadaşlar müdür olduğum doğru ama hava kısmıyla ilgilenmiyorum. sadece yeni ekip arkadaşımıza bir an önce ulaşmak istiyorum.
zira bebeleri onu bekliyor....![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!