Haksız Görevlendirmeye Tepkisiz Kalma

bende tam destek veriyorum arkadaşlar.Sınıföğretmenlerinin alanımızdan tercih yapmaları kadar saçma sapan birşey yok.

Seneye tercih yapacak meslektaşlarımızı neden düşünmüyor bu Nimet Hanım .Varmı böyle bi saçmalık.Sabaha kadar da faks çekerim gerekirse.....

sesimizi duyurmak için birlik olmalıyız...... syn hocam tüm desteklerimizi göndericez lütfen hep birlikte.

herkes hakkeettiği yerde olmalı.... sonuna kadar bu savasın arkasındayımm...

hoşbulduk:egg61nb:

bende katılıyorum bütün arkadaşlarımada söyleyeceğim inş:)

hocam ne zaman gidilecekk bi tarih söylememişsiniz?

bende destelıyorum mail ve faks atacagım

Tam destekliyorum

Bende faks gönderdim hocam umarım geç kalmadan engelleyebiliriz..

arkadaşlar ben bu maili atmak istiyorum ama nereye göndercem beni bilgilendirirseniz sevinirim

her zaman yanınızdayım

sınıf öğretmenleri kendi branşlarını yapmaları en doğrusu okul öncesi bizim işimiz yaş sınırına takılıp yıllarca usta öğretitici olarak çalışanların günahı ne puanlar önceden düşürülseydi o zaman sınıf öğretmenlerini almak mantıksızlık

bende katılıyorum.destek veriyorum.
bu sınıfçılar kadrolu yada sözleşmeli olamıcak demı aama ucretlı olarak gorew werılır...ya anlamıorum turkıyedekı bu egıtım anlayısını gıttıkce batıyoruz kalıtelı egıtım olucagına yapılanlara bakın cok yazık

fakülte bitirip boşta kalan bir sürü okul öncesi öğretmeni çocuk gelişimi ve eğitimi ve anaokulu öğretmeni varken hala neden farklı yollara sapıldığına anlam veremedim doğrusussaassrrre

tepkilere devam telefon, e-mail,faks çekmeye devam arkadaşlaar

:36_11_12:arkadaşlar bu birzamanlar sınıf öğretmenlerine yaptıklarına döndü. ozamanda ziraat mezunlarını formasyon ile sınıf öğretmeni yaptılar ve şimdi bir sürü sınıf öğretmeni açıkta. şimdide bizi kullanarak yıllar öncesinde yapılan hatalarını telafi etmeye çalışıyorlar. yanlışı yanlışla düzelmeye çalışıyorlar :)))))

bu meslek bizim!!!

istemiyorum böyle bir durumu ve tepkisiz kalamam ben 4 sene ne zorlukla bu bölüm için okudum ne emekler verdik bu çocuk oyunu değil zamanında mühendisleri de sınıf öğretmeni olarak atamışlardı bunu da o olaya benzetmelerini istemiyorum. Bizim yaptığımız işi diğer branşlardaki arkadaşlar çok kolay sanıp sınıflarda oyun oynayarak çizgi film seyrettirerek böyle maaş aldığımızı düşünüyorlar lütfen birlik olalım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri