Haksız Görevlendirmeye Tepkisiz Kalma

daha neler göreceğiz acaba insanlar ne zaman bizim mesleğimize saygı duymaya başlayacak

tam destek veriyorum arkadaşlar

Fax mektubunu indirdim hocam,yarın ilk işim mektubu faxlamak olacak,taşın altına herkes elini sokmalı...BU MESLEK BİZİM,BU ÇOCUKLAR HEPİMİZİN!!!!

mail adresi varsa mail de atalım hocam

mail adresi varsa mail de atalım hocam

Sevgili hocam tüm fakslar tarafımızdan toplanacak ve çok kabarık dosyalarla bakanın karsısında olacağız.O yuzden verdiğimiz faks nosuna faks çekmeniz ve arkadaşlarınıza duyurmanız bizim için yeterlidir.Teşekkürler.

arkadaşlar sadece sınıf öğretmeni atansa iyi şuan işletme mezunu olupta okul öncesi öğretmeliği yapanlar var lütfen sessız kalmayalım

arkadaslar tuba arkadasın dediği şeyı bende duydum ben istemıyorum kımsenın benım işimi yapmasını hatta önumu kapamasını ayrıca suan kız meslek cıkıslı arkadasları işten cıkardılar 10 yıl tecrubesı olanlarıda yerınede bılgısayar programcılıgı vs gibi alakasız önlisans mezunlarını aldılar onlar ne bılır ben buna karsıyım onlarda işinden alınsın okul oncesı önune gelenın yapacagı bır meslek değildir bu kadar basıtlestırmesınler mumkunse :hhf::hhf:

Okulöncesini basit gören sınıf öğretmenleri nasıl okulöncesinde görev alacaklar acaba.okulöncesi öğretmeni olarak basit bir iş yaptığımızı düşünmüyorum kimse de düşünmemeli.....sonuna kadar destek............

en kısa zamanda yolluyorum bende faksı...

bizim ailemizin ciğerimizi sızlata sızlata bu yıl zar zor atamamızı yaptılar. bu kadar kolay olmaz herşey ya. bu kadar basit görülmemeli işimiz.... ne yaptıklarını zannediyolar.. o zamn bizde sınıf öğretmenliği yapalım. anlamadan bilmeden. eğitimini almadan ..... yazıklar olsun diyorum ve bende tabiki pazartesi ilk iş faksımı gönderiyorum

bende şimdi gördüm hemen yazıyı alıp faxlıcam dayanacak gücüm kalmadı düşünmekten hasta oldum ne olcaksa hemen olsun allahım yardım et.............

bizim yerimize ücretli atadıkları sınıfçının anasınıfındaki 1günü anlatıcam boyama yaptırıyorum, serbest oynatıyorum, beslnme,birazda şarkı,lay lay işte bitti bile iyi günlr çocuklar yarın görüşürüz... bu sözleri duydum ve kahroldum yazık değilmi o çocuklara yaaa

bizim yerimize ücretli atadıkları sınıfçının anasınıfındaki 1günü anlatıcam boyama yaptırıyorum, serbest oynatıyorum, beslnme,birazda şarkı,lay lay işte bitti bile iyi günlr çocuklar yarın görüşürüz... bu sözleri duydum ve kahroldum yazık değilmi o çocuklara yaaa
ne bekliyordun arkadaşım lay lay demek için gelmişler desene

herkes kendi işini yapsın!!!

Arkadaşler milli eğitim bakanı gerçekten böyle bişey söyledi mi???Yoksa sadece bir söylenti mi???

herkes okudugu mesleği yapsın yaa...ben 2.sınıf ogrencıyım o zaman sınıf ogretmenlerı guzel atanmıstı mıllet benım bolumumle cocuk öncesı vs salk salak yakıstırmalar yapıodu sımdıı önümüz acıldıı cok guzel dıe sevınırken bızımle dalga gecenlerı bızım bolume ogretmen yapacaklar çok sınır bozucuu

Memurlar.nette sınıfçıların yorumlarını okudum da çoğu bu seminere katılıp okulöncesi öğretmenliği yapmak için bayağı hevesli. Ve hiçbiri de ben yapamam demiyor, yapabilirim diyerek bir nevi kolaylıkla yapılabilecek bir meslek olarak görüyorlar. Hatta başka bölüm mezunları da bize niye böyle bir hak verilmiyor diye yakınıyorlar ve bir seramik mezunu, işletme mezunu, vs.. mezunları da bu haktan yararlanmak istiyorlar. Aslında biraz düşününce kabahat ne sınıfçılarda, ne de diğer bölüm mezunlarında kimseye ateş püskürmemek gerekli..
Tek sorun Okulöncesini bu kadar ayaklar altına alıp,başka alanda yeterlilik sahibi olanları 60 saatlik seminerle okulöncesi öğretmeni yapmak isteyen zihniyetlerde... İnanın alanımdan soğur ve insanlara söylerken çekinir oldum artık...

aynen bende katılıyorum yarın faxlıyorummmm

yarın ilk işim faks çekmek olacak ama onun dışında bu haksızlığın önüne geçeblmk için başka neler yapabilrz arkadaşlarrr?:??

Arkadaşler milli eğitim bakanı gerçekten böyle bişey söyledi mi???Yoksa sadece bir söylenti mi???

resmi yazı olarak var bazı illerde kursun uygulaması başladı bile

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri