Hacettepeliler Nerede?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iaturgut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Hoşgeldin sevgi aramıza :)

teşekkür edrim dilan hoşbulduk....

slm bende hacettepe beytepe 2004 okl mezunlarındanım.beytepe özlemi duyanın tek ben olmadığını bilmek müthiş.

hilal! biliyodum bizden birine rastlayacağımı :) nermin ben nasılsın, neler yapıyosun? ben nerdeyse hergün girmeye çalışıyorum siteye. buralardaysan görüşelim canım. öptüm:36_7_8:

ooo Hacettepeliler çoğalmış görmeyeli :) okl 2004 mezunları nerelerde acaba ??? :(

burdaaa :egg61nb: nermin ben, resminden tanımakta zorlandım desem yalan olmaz. umarım msjımı okursun. hilal'e de yazdım. sizi burdan da olsa gördüğüme sevindim. öptüm, görüşürüz artık..

merhaba,ben 2005 mezunuyum. siteye yeni üye oldum. bizden birilerini görmek çok güzel.

burdaaa :egg61nb: nermin ben, resminden tanımakta zorlandım desem yalan olmaz. umarım msjımı okursun. hilal'e de yazdım. sizi burdan da olsa gördüğüme sevindim. öptüm, görüşürüz artık..

Canım ya ben sana msj yazmıştım burdan ama silinmiş nedense ?????
Bende seni gördüğüme çok sevindim :) Handan da geldiii :))

Heyyy ArkadaŞlar Bende Buradayim Beytepe Okl 2006 Mezunu.Şİmdİ Bursada GÖrev Yapiyorum Ama Ankara Gİbİsİ Yokkk:(

merhaba bende çge mezunuyum kesinlikle hocalarımız konusunda çok sanşlı olduğumuzu düşünüyorum. okulöncesi ve çocuk gelişimi hakkında her türlü bilgi donanımıyla mezun olduğumuzu diğer üniversite mezularını görünce daha iyi anlıyorsunuz ....

ben şu anda lise 3. sınıftayım ama hacettepe üniversitesini kazanmayı çok istiyorum inşallah kazanırım ve İNŞALLAAH BEN DE HACETTEPELİ OLURUM

merhabalar ben de hacettepe mezunuyum 1991 yılında ve hacettepeli olduğum için çok mutluyum.

hiç mi 2005 mezunu yok? kızlar neredesiniz?

herkese merhaba...bende yeniyim bu forumda.okl 2004 mezunuyum..dilan mrh.nasılsın..ebru da 2004 mezunuymuş yalnız tanıyamadım...herkese sevgiler

bende hacettepeki istiyorumm nasıl güzelmi???

bende hacettepeki istiyorumm nasıl güzelmi???

çok süper bir üniversite tavsiye ederim..umarım istediğin bir bölümle güzel bir üniversiteye yerleşirsin....

bende hacettepeliyim 1. sınıfım

en büyük isteğim hacettepe üniversitesini kazanmak...

mrb bende Hacettepedeyim okulöncesi öğretmenliği 4. sınıf oldum :)

MERHABA..ben de hacettepe çoc gelş. 1992 mezunuyum.KIZ MESLEK LİSESİNDE ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORUM..Bölümümü ve Bu tarz siteleri ve forumları öğrencilerime anlatıyorum..paylaşım çok güzel çalışma emeği geçenlere teşekkürler..

mrh bende hacettepeliyim ve bundan çok mutluyum 1992 mezunuyum ve dönem arkadaşlarımı arıyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri