Hacettepeliler Nerede?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iaturgut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@iaturgut
GALİBA FORUMDA BENDEN BAŞKA HACETTEPELİ YOK..

Vardırda sesleri çıkmıyor nedense :)

ben hacettepeli olmasamda adayım.üniv ve bölüm hakkında bilgi veririmisiniz,tavsiye edermisiniz.tşkler.

merhaba ben hacettepe okul öncesi öğretmenliği 4.sınıf öğrencisiyim...Öğretmen olmama az kaldı...

izzet baysal üniversitesi'ndeki kongrede hacettepe üniversitesinin öğretim görevlilerine ve öğrencilerine bayıldım.

övünmek gibi olmasın ama iyi yetiştirildiğimize inanıyorum.

meraba bende hacettepeliyim. sınıf öğretmenliği 2 sınıftayım

Arkadaşlar aranızda biraz yaşlıyım galiba.1988 mezunuyum.

NEGÜZEL İŞTE BİTİRMİŞSİN BİZ HALA BURDAYIZ

merhaba ben çukurova üni.den güner.. abant izzet baysaldaki kongrede bazı arkadaşlarla tanıştık hacettepeden ve hocalarınıza hayan oldum.. çok şanslısınız..

teşekkürler arkadaşım.isterse insan kendini geliştirebilir.Bu forumdan bile alabileceğiniz o kadar çok şey var ki.Şimdiki gençler şanslı bu konuda.Yardım alabileceğiniz bir çok kaynak var.

hocalarımız gerçekten süperler ama bence deneyimli olanlar çünkü asistanlarda bize giriyor ve açıkçası dersi nasıl işlediğimizi anlayamıyoruz

hocalarımız gerçekten süperler ama bence deneyimli olanlar çünkü asistanlarda bize giriyor ve açıkçası dersi nasıl işlediğimizi anlayamıyoruz

MRB BEN HACETTEPE OKL4 YENİ MEZUNLARNDANM...GÜLCAN SEN DE Mİ BURDASIN??BN DERYA:)

merhaba ben 1989 mezunuyum.Osmaniyedeyim.

bende 1988 mezunuyum.samsundayım.aynı yıllarda demekki oradaymışız.tanıştığıma memnun oldum.

özgecim mrb:)
ben derya..nasılsın?umarım herşey yolundadır.
dediğin adrese sonra yazsak olur mu?atamalar bi belli olsun(eğer olursa,ki şansım yok gibi bu dönem:()
neyse kib,görüşmek üzere
slmlar:)

tamam canım sonra yazabilirsin..önemli olan bir şekilde mezunlardan haber almamız..verdiğim email adresini arkadaşlarına ulaştırabilirsen sevnirim..öpüyorum canım

tamam,tabi ki ileteceğim arkadaşlara.
kolay gelsin,görüşmek üzere..

arkadaşlar slm ,ya çok mutlu oldum birisi daha gelmş bizden...ben bu sene mezun oldm...görüşmek üzere :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri