çok güzellllllllllllllllllllllll
öğretmenim çok güzeller hepsi teşekkür ederiz
rica ederim arkadaşlar güle güle kullanınEllerinize sağlık. Teşekkürler.
çok güzellllllllllllllllllllllll
öğretmenim çok güzeller hepsi teşekkür ederiz
rica ederim arkadaşlar güle güle kullanınEllerinize sağlık. Teşekkürler.
haklısınız hocam o kadar uğralıyor karşılğında bir teşekkür çok görülmemeli.ben işe ilk başladığım zaman çok döküman eksikliği çektim dergilerden öğrencilerim için kendim örnek çıkartıp kopyaladım.kendi birikimlerini faaliyetlerini hazine gibi saklayan öğretmenler gördüm.şimdi herşey 1 tıkla yanınızda buda sizin ve sizin gibi düşünen yüreği büyuk gönlü geniş insanlar sayesinde (bu arada siteye emeği geçen ve geçmekte olan herkese teşekkürler)umarım paylaşımlarınza devam edersiniz.elinize emeğinize yüreğinize sağlık teşekkürlerrr.....
teşekkürrr![]()
hocam,daha önce benim açtığım bir başlığın altında sizinle bu konuyu dile getirmiştik...gerçekten insan üzülüyor,o kadar kişinin faydalanıp da,birkaç kişinin teşekkür etmesinebu vakit meselesi değil bence,dosyaları,resimleri kaydedip,şarkıları yüklemekten daha az zaman alır bir küçük teşekkür.devam edelim bence paylaşımlara...
böyle düşünmeyin arkadaşlar. bazen çok acele bekıp hemen aradığım etkinliği bulup kapatmam gereken zamanlar oluyor ve çoğu zaman yorum yazamıyorum. o yüzden kusura bakmayın. emin olun bu sitede herkesin emeğine SAYGIMIZ, SAYGINIZ VE SAYGILARI var.)))
hocam çok çok güzel etkinlikler lütfen paylaşmaya devam edin..Saygılar..
çok teşekkürler
ben teşekkür ederimTeşekkür ederiz hocam. Çok güzel olmuş hepsi...
teşekkürler hocam ellerinize sağlık))
çok güzeller hele şu çamaşır makinesinin olduğunu çok çok beğendim.
Teşekkür ederiz hocam. Çok güzel olmuş hepsi...
teşkkrlr öğretmenim..ellrnze sağlık..
ben teşekkür ederim
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!