Etkinlikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burcu-gul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
haklısınız hocam o kadar uğralıyor karşılğında bir teşekkür çok görülmemeli.ben işe ilk başladığım zaman çok döküman eksikliği çektim dergilerden öğrencilerim için kendim örnek çıkartıp kopyaladım.kendi birikimlerini faaliyetlerini hazine gibi saklayan öğretmenler gördüm.şimdi herşey 1 tıkla yanınızda buda sizin ve sizin gibi düşünen yüreği büyuk gönlü geniş insanlar sayesinde (bu arada siteye emeği geçen ve geçmekte olan herkese teşekkürler)umarım paylaşımlarınza devam edersiniz.elinize emeğinize yüreğinize sağlık teşekkürlerrr.....

:) çok çok teşekkürler ..etkinlk paylaşan herkese. bende birşeyler araştırıyorum, etkinlikler kullanıyorum mesela zamanım kısıtlı oluyor bu yüzden aldığım etkinlik sahibine teşekkür edemiyorum :( aldığım her etkinlik için yazsam bilgisayardan kalmamam .son sınıf öğrenciyim. öğretmen olsam ders sınav kaygısı yok uğraşıırım hani.:((
ama gerçekten çok çok teşekkürler. çok sağolun.

hocam,daha önce benim açtığım bir başlığın altında sizinle bu konuyu dile getirmiştik...gerçekten insan üzülüyor,o kadar kişinin faydalanıp da,birkaç kişinin teşekkür etmesine :( bu vakit meselesi değil bence,dosyaları,resimleri kaydedip,şarkıları yüklemekten daha az zaman alır bir küçük teşekkür.devam edelim bence paylaşımlara...

böyle düşünmeyin arkadaşlar. bazen çok acele bekıp hemen aradığım etkinliği bulup kapatmam gereken zamanlar oluyor ve çoğu zaman yorum yazamıyorum. o yüzden kusura bakmayın. emin olun bu sitede herkesin emeğine SAYGIMIZ, SAYGINIZ VE SAYGILARI var. :))))

hocam çok çok güzel etkinlikler lütfen paylaşmaya devam edin..Saygılar..

:474cu:
haklısınız hocam o kadar uğralıyor karşılğında bir teşekkür çok görülmemeli.ben işe ilk başladığım zaman çok döküman eksikliği çektim dergilerden öğrencilerim için kendim örnek çıkartıp kopyaladım.kendi birikimlerini faaliyetlerini hazine gibi saklayan öğretmenler gördüm.şimdi herşey 1 tıkla yanınızda buda sizin ve sizin gibi düşünen yüreği büyuk gönlü geniş insanlar sayesinde (bu arada siteye emeği geçen ve geçmekte olan herkese teşekkürler)umarım paylaşımlarınza devam edersiniz.elinize emeğinize yüreğinize sağlık teşekkürlerrr.....

hocam,daha önce benim açtığım bir başlığın altında sizinle bu konuyu dile getirmiştik...gerçekten insan üzülüyor,o kadar kişinin faydalanıp da,birkaç kişinin teşekkür etmesine :( bu vakit meselesi değil bence,dosyaları,resimleri kaydedip,şarkıları yüklemekten daha az zaman alır bir küçük teşekkür.devam edelim bence paylaşımlara...

böyle düşünmeyin arkadaşlar. bazen çok acele bekıp hemen aradığım etkinliği bulup kapatmam gereken zamanlar oluyor ve çoğu zaman yorum yazamıyorum. o yüzden kusura bakmayın. emin olun bu sitede herkesin emeğine SAYGIMIZ, SAYGINIZ VE SAYGILARI var. :))))

hocam çok çok güzel etkinlikler lütfen paylaşmaya devam edin..Saygılar..

YORUMLARINIZ VE DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE SEVGİLER VE TABİKİ TEŞEKKÜRLER

EMEĞİNİZE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER............:emot66:

Bu konuda haklısınız bence insanlara yazması zor geliyor bunun yerine teşekkür et seçeneği olsa tıklansa daha güzel olur. Sayfa düzenleyen arkadaşın ilgisine ...........

çok teşekkürler

Teşekkür ederiz hocam. Çok güzel olmuş hepsi...

çok güzeller hele şu çamaşır makinesinin olduğunu çok çok beğendim.

facebooktaki gibi beğen butonu konsa paylaşımlara mesaj yazmaktan daha kısa sürede olur yada beğen yerine TEŞEKKÜR butonu :D

teşkkrlr öğretmenim..ellrnze sağlık..

teşekkürler hocam ellerinize sağlık :)))

teşekkürler hocam ellerinize sağlık :)))

çok güzeller hele şu çamaşır makinesinin olduğunu çok çok beğendim.

Teşekkür ederiz hocam. Çok güzel olmuş hepsi...

teşkkrlr öğretmenim..ellrnze sağlık..

ben teşekkür ederim

hepinize teşekkürler umarım beğendiniz

tebrikler hocam...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri