Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
- Web sitesi
- okuloncesi.org
Toplumumuzda malesef bu önyargı hala var.Neymiş erkek anasınıfı öğretmeni olurmuymuş? Gerçi toplumumuzda olması gayet doğal çünkü eğitimli diye tabir ettiğimiz bir okul müdürü bile erkek anasınıfı öğretmeni olurmu diye beni ustaöğretici olarak almak istemedi!!!! (Daha sonrada atamam olunca okuldan ayrıldığıma üzüldü ama neyse)..Atandığım yerdeki durum da ilginç,İstanbuldaki görev yerime geldim guya eğitimli!!! birisi diyorki bana sizi buraya nasıl atadılar burdaki çocukların anne modeline ihtiyacı var
) bende dedim ki; Bir çocuk sadece anneden anneyle olmuyorki! ne yani baba modeline ihtiyacı yok mu soruyorum?
Bir çok arkadaşımız gibi benimde diyeceğim bu işin mesleği olmaz.Çocukları seven sabırlı özverili kendine güvenen herkes bu işi seçmişse yapabilir.O yüzden burdaki tüm arkadaşlarımdan ricam bulundukları çevrelerinden başlasınlar.Erkek anasınıfı öğretmeni olurmu önyargısından artık toplumumu zu kurtarmamız lazım...
Tüm arkadaşlarıma Başarılar diliyorum...
Teşekkürler...
Bir çok arkadaşımız gibi benimde diyeceğim bu işin mesleği olmaz.Çocukları seven sabırlı özverili kendine güvenen herkes bu işi seçmişse yapabilir.O yüzden burdaki tüm arkadaşlarımdan ricam bulundukları çevrelerinden başlasınlar.Erkek anasınıfı öğretmeni olurmu önyargısından artık toplumumu zu kurtarmamız lazım...
Tüm arkadaşlarıma Başarılar diliyorum...
Teşekkürler...