EK DERS KATLİAMI

23 nisan haftası hiç ek ders yok mu????ne olacak peki? o hafta tamamen nasıl omaz ya

allah öğretmenlerin sonunu hayr etsin.
ödüllendireceklerine teşvik edeceklerine hep ceza veriyorlar.
meb bakanı ne yapmaya çalışıyor
kaşıkla verip kürekle alıyorlar bizden

symbol' Alıntı:
23 nisan haftası hiç ek ders yok mu????ne olacak peki? o hafta tamamen nasıl omaz ya

o hafta iki gün okula gitmediğimiz için 12 saat ek dersimiz kesilecek...4 saat ek ders ücreti alıcaz o hafta için...
eğerki 23 nisanda görevli olursan salı günü için 6 saat kesilecek...

arkadaşlar ben son sınıfım hafta da bir gün stajım var o gün zaten kesiliyor izinli sayılıyorum benden de bu yüzden kesilir mi?
cevap bekliyorum teşekkürler

Bu durum usta öğreticiler için geçerlimi

bilmiyorum ne günahımız var ama
pazartesi ve salı tatil olduğu için bir haftalık ekdersimiz kesiliyor
böyle bir yönetmelik çıkarırken en azından bu tür ayrıntıları göz ardı etmemelilerdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

walla hasta masta olamayacaz ona göre
devletimiz çok düşünceli di mi arkadaşlar kendimize daha iyibakıp hastalanmamamız için böle bir uygulama devreye koymuşlar :) :)

BİZE SİZ BRANŞ ÖĞRETMENİSİNİZ DENİLİYOR AMA EK DERSLERİMİZ SINIF ÖĞRETMENLERİ GİBİ .HA ONLARINDA İYİLEŞTİRİLSİN .AMA OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİ DE BÖYLE MAĞDUR ETMESİNLER.ÖNEMSİZ BİR ÖĞRETMENLİK GİBİ BAKILIYOR HALK ARASINDA BU TUTUMDA MEB İN ÖĞRETMENE DEĞERİ BAKIŞ AÇISI ETKİLİYOR MAALESEF.

ben stajer öğretmenim ve malum kurslarımız var.kurs veren saygıdeğer öğretmnelerimiz ne hikmetse bizi pek öğretmenden saymıyorlar ve sınıfa şu soruyu yöneltiyorlar.aranızda kaç kişi sınıf öğretmeni ve kaç kişi branş öğretmeni(tabi burda branşın içinde biz yokuz sayıyor çünkü)?ben tabi dayanamadım ve hocam kusura bakmayın da biz noluyoruz ?adam bir sürü özür fgalan diledi kusura bakmayın hocam gbisinden açıklama yapmaya çalıştı.diyeceğim şu ki bizi koyacakları bir yer bile yok adamların Allah sonumuzu hayır etsin.

haklısınız arkadaşlar söyledikleriniz doğru hak edilen konumda değiliz.bunun sebebi meb in politikası yuzunden.ben marmarayı kazandığımda aaa sırf anasınıfı öğretmeni olmak için ta istanbula gidilirmi sonraları açık öğretim fakultesi ortaya çıktı dedilerki aman dışardan alınıyomuş diploma boşuna zahmet çekiyosun sonra atanamadım usta öğretici oldum bu kezde aaa bizim komşu kızı lise mezunu senin gibi anasınıf öğretmeni anlamışsınız vaziyeti

arkadaşlar ben de size katılıyorum ayrıca ek ders ile ilgili şöyle bir durum da var 4. v4 5. sınıflara branş öğretmenleri de giriyor sınıf öğretmenleri ek dersini yine tam alıyor. biz tenefüse dahi çıkmıyoruz daha fazla saat ders işliyoruz ve tabiri caizse kale alınmıyoruz her sene daha iyiye gidiyor gibi en azından ilçe bazında ciddi alınmaya başladım :)

Bizimle bu işi bilen alanında uzman bir kişi ilgilenmiyor ki.Sorduğun sorulara bile cevap alamıyorsun,hiç bir seminer toplantı bizi ilgilendirmiyor boşuboşuna zaman öldürüyoruz oralarda.Bu kadar çalışıp çabalıyoruz birde taktir eden olsa...Ben tenefüs ve haklarımızın verilmesini istiyorummm.

bu sene mayıs ayındaki bir seminerde remzi inanlı'ya ciddiye alınmadığımızı haklarımızın korunmadığını dile getirmiştik ... ne kadar çok ses çıkarırsak o kadar duyuluruz

aynı olay rehabılıtasyonda çalışan okul öncecılerdede var arkadaşlar.zorunlu personel arasındayız bır yandan bızımle çalışan cocuk gelişimciler ıstemıyor fıyattalrı düşürüyorsunuz dıye bır yandanda kurum sahıplerı umursamıyor

Arkadaşlar ben Kayseri'de görev yapıyorum.Söylediğiniz gibi kaale alınmama durumlarıyla hiç karşılaşmadım.Belki okulumla alakalı bi durum bilmiyorum ama tam tersi her seminere her toplantıya çağırıldım.Müdürümüz haber aldığı her seminerden gitmek zorunda olmasam dahi beni haberdar etti.Hatta bazı özel okulların yılsonu gösrerisi davetiyeleri kendi adına geldiği haldeo hep beni haberdar etti.Üstelik çok babacan bi tavırla da bu tarz toplantı,seminer yıl sonu gösterilerine katılmamın kendimi geliştirmem için çok önemli olduğunu hatırlattı her defasında.

Açıkçası Kayseri'de okul öncesi eğitim önemseniyor.Son bir yıl içinde açılan anasınıfı sayısında büyük bi artış oldu.Bazı liselerin bünyesinde bile anasınıfı var.Her toplantımız da da okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasının bizim elimizde olduğu söyleniyor bize.

7 çok geç.Okul öncesi eğitim çok önemli.Lütfen bunu herkes anlasın.

işe okul müdürlerini bilinçlendirmekten başlamalıyız.bizi ilk başta öğretmen olarak görmeyenler onlar.özellikle bazı usta öğreticiler ve kadrolu öğretmenler öğretmenlik haricinde bakıcılıkla ilgili bütün işleri yapıyorlar.bu nedenlerle günden güne batıyoruz.bazı şeyleri değiştiremesek bile haklarımızı görevlerimizi iyi bilelim susup kendimizi yok saydırmayalım.

ben daha okuyorum...yorumları okudum ve ilerde karşılacağım muhtemel durumlar üzdü beni :(:( bu durum değişmeli.... hangi mantık böle düşünür anlamıyorum...

arkadaşlar size bir konuyu sormak istiyorum ben sözleşmeli öğrt 4 b li yani.ben eş tayiniyle kız meslek lisesine atandım.sabah 8 den akşam 5 e kadar çalışacağım bu sınıf kız meslek lisesinin uygulam anasınıfı.ben şimdi ne kadar ek ders alacağım.acaba sözleşmeli olduğum için bana bu kadar çok ek ders veririlermi.daha önce günde 3 sat ek ders alıyodum yani haftada 15 saat yapıyor.ama şimdi 10 sat çalışcam yani ne kadar ek ders alacağım.yalvarırım bana biri cvp versin

arkadaşım 27 saat ek ders alacaksın.yeni görev yerin hayırlı olsun

Yani Ne Kadr Ek Ders Alcam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri