Ek alım 700 civarı olacak taban puanı 42- 44 olacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gözdeğmez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
offffffffff ne demek şimdi bunlar 47 yinemi kalıyorum anlamadım

vallaa yeni mezunlarıda katarsak puan yükselir arkadaşlar temmuz atamasındaa kendimizi kandırmayalım. ben kaç atamada direkten döndüm

bencede ümidim kalmayacak ozmn

arkadaşlar yeni mezun zaten başvuru yapamıyor.Lütfen kılavuzu okuyun.3.sınıf puanı geçerli değil.Bütler var onlarında diplomalarının yetişip yetişmeyeceği belli değil.Bu bütler geçen yıldan kalanlar sayıları da en fazla 100.Puanlarıda genelde düşük.Moralinizi boşuna bozuyorsunuz.

bububu arkadaşım ben de tek dersten kaldım. inş.dersten geçeriz ki atanabilelim...sizin puanınız kaç?

ne açıköğrettimmiş arkadaş büte kaldım diyen geliyo aralık atamasındada bu bütçüler yüzünden bize sıra gelmedi şimdi aynı şeyler tekrara yaşanıyo hayret bişi yaa

bende ümitsizim bütten kalanlar gider. bize sıra gelmez

tek dersten kaldım 1sene bekledim sınavlarda güzel gecti gectim allahın izniyle mutluyum inşallah diplomalarda yetişir ek atamaya başvurabiliriz pek ümitli değilim kpss ye tam hız calişıyorum hayırlısı olsun herkez için tek desten kalanlar nerde diplomalarla ilgili haberleri olanlardan cevap bekliyorum arkadaşım aöf yi aramış diploma yerine öğrenim belgesi alabilirsiniz demiş peki verirseller diploma yerine kabul ederlermi bu konuda birbirimizi haberdar edelim ben hicbir belge vermediklerini okudum aöf de..

haberlerinizi bekliyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm alttan dersi olanlardan:)

Merhaba arkadaŞlar ben eylÜl atamalarinda 58,735 bİngÖl Ün İlÇesİne atandim ama eŞİm polİs ve bÖlge sadece jandarma bÖl. Dİye gİdemedİm bende hazİranda atanir miyim cok merak edİyorum bİlen cevap verİrse sevİnİrİm

Merhaba arkadaŞlar ben eylÜl atamalarinda 58,735 bİngÖl Ün İlÇesİne atandim ama eŞİm polİs ve bÖlge sadece jandarma bÖl. Dİye gİdemedİm bende hazİranda atanir miyim cok merak edİyorum bİlen cevap verİrse sevİnİrİm
arkadaşım moralini bozmak istemem ama kesin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla eğer atanmış ve göreve başlamamışsan bir sene cezalısın yani 2010 eylül ayına kadar eğer ağustos ayında atama olursa büyük ihtimalle tercih yapamazsın tekrar söylüyorum emin değilim moralini bozmak istemem bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşlar zaten yardımcı olur sana

hocam siz sözleşmeli mi çalışıyorsunuz? anlayamadım...

hocam siz sözleşmeli mi çalışıyorsunuz? anlayamadım...

pardon hocam atandınız ve gitmediniz anladığım kadarıyla.. bu durumda 1 yıl cezalısınız sözleşmeli görevlendirmeye başvuramazsınız...

merhaba arkadaşım sınavım ıyı gectı ve mezun oluyorum 2009 kpss puanım 46.356 cok parlak bır puan degıl maalesef ama:(((sınavın nasıl gectı gecıyor musun?kpss puanın kac?ben hergun dua edıyorum ınsallah atanırız ama cokta kendımı kaptırmak ıstemıyorum cunku hayal kırıklıgı yasamak ıstemem Rabbım hayırlısı ıle dualarımızı kabul etsın amiinnnn....

teşekkürler bilgileriniz için hayırlısı artık.ARKADAŞLAR BENDEN BİR ÖNERİ İYİ ARAŞTIRMADAN TERCİHLERİNİZİ YAPMAYIN. iYİ ŞANSLAR HERKEZE..

teşekkürler bilgileriniz için hayırlısı artık.ARKADAŞLAR BENDEN BİR ÖNERİ İYİ ARAŞTIRMADAN TERCİHLERİNİZİ YAPMAYIN. iYİ ŞANSLAR HERKEZE..

Öz_kan hocam ben tercih yapma konusunda biraz tecrübesizim nasıl bir araştırma yapabilirim tercih yapmadan önce?

arkadaşlar ek alım 700 civarı olacak . çünkü 653 ilk atamadan büyük ihtimal herkes kadroya geçecek .çünkü 2008 puanlara öleceği için herkes tercih yapacak.Ayrıca hala çocuk gelişimi mezunu olup okul öncesinde sözleşmeli olan 50 kişi daha kendi branşlarına geçecek buda yaklaşık 700 bulaca k sanırım.
Ayrıca tek derse kalıp mezun olabilecekler muracat edemezler çünkü kpss puanlra geçersiz.çünlü hangi yıl mezun olduysan o yıl sınava girmen gerekiyor.2010 kpss girmeleri gerekecek.

arkadaşım sen ne diyosun ya ben geçen sene büte kaldım ve kpss ye başvurmadım bu sene geçen seneki puanım geçerli die eminmisin bu konuda

arkadaşım sen ne diyosun ya ben geçen sene büte kaldım ve kpss ye başvurmadım bu sene geçen seneki puanım geçerli die eminmisin bu konuda

arkadaşlar lütfen cevap bi senem daha mı gitti yani

sima sen hangı yıl gırmıstın sınava

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri