Ek alım 700 civarı olacak taban puanı 42- 44 olacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gözdeğmez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Bende anlamıyorum arkadaşlar. Tek dersten kalanlar başvuramıyorsa nasıl olduda şubat atamasında 46 dan 56 ya yükselerek kaldı puanlar?...Ayrıca 56 dan düşermi puanlar 4O lara?..

Bende anlamıyorum arkadaşlar. Tek dersten kalanlar başvuramıyorsa nasıl olduda şubat atamasında 46 dan 56 ya yükselerek kaldı puanlar?...Ayrıca 56 dan düşermi puanlar 4O lara?..

Tek dersten kalanlar da eğer başvuru dönemine kadar mezun olup diplomalarını alırlarsa, puanları geçerli oluyor ve başvurabiliyorlar. Kılavuz dikkatlice okunduğunda başvururu yapılabildiği açıkça ortada

ben de tek dersten dim fakar giremedim puanım 48 idi:(

Bizler için kötü olacak, önümüz kapanacak,42 puanla atanamayacağım:(

arkadaşlar puanlar 44 de kaldı aralıkta demişsiniz ama .47,..larda kaldı yanlışmı hatırlıyorum ki ben de bu yüzden atanamadım..

Bu yıl öğretmen ataması olacak mı?
Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB), 2010 içinde 25 bin kadroya öğretmen ataması yapmasını öngören yasa tasarısı, TBMM Başkanlığı’na sunuldu.
25 Mayıs 2010 / 09:35

Tasarı ile haziranda 10 bin kadroya öğretmen atayacak olan MEB'e ayrıca 25 bin kadro verildi. Ağustos'ta 25 bin kadroya yapılacak atamada emekli öğretmenlerden boşalan yaklaşık 5 bin kadro da göz önünde bulundurulacak.
Böylece, 2010'da atanan öğretmen sayısı 40 bini geçebilecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayda yaptığı konuşmada, atanamayan öğretmenleri sık sık gündeme getirmişti.

arkadaşlar bu haberden birşey anladınız mı 40+25 mi yoksa 40-25 mi birde arada 70 den söz ediliyor. sayı saymasını unuttum ya bunların sayesinde yok 40 alacağız yok 30 yok 25 gid gide sayı azalıyormu yoksa çoğalıyormu alım için anlamadım.

tşk ederim hocam da biz zaten biliyoruz 10bin haziran (sözleşmeliden kadroluya geçiş yeni alım diye bize yutturuyorlar tabi)30 bin ağustos. 25 bin deyip milletin kafasını niye karıştırıyorlar ki sanki yeni alım yapıyormuş gibi konuşuyorlar.

yok hocam mecliseten geçmesi lazım ondan öyle denildi

hocam geçerse 65 bin mi olacak şimdi

ARKADAŞLAR iyice karışmışsınız olay şu 10000 haziranda 30000 ağustosta artı 25000 serbest kontenjanı kullanacaklar bunun için onay aldılar 65 000 atama olacak artı 5000 de emekli olacaklar için 70000 atama olacak bu sene bu kesin blgidir kafanız karışmasın.benim duam haziranda serbest kontenjandan bizim bölüme fazla verselerde bu sıkıntıdan bir an önce kurtulsak.ağustosta allahın izniyle kesin olacak.

tşk ederim dara ve elfida hocam kafam iyice karıştı o kadar bu kadar alcaz derken inşallah hayırlısı ile atanacağız artık ya

bi şey değil hocam hocam kesin 30 bin alınacak bu 25 bin denilen olay bu oluyo sadece bizim kafamız karıştı ama videodaki personel müdür herşeye açıklık geitrdi

merhaba arkadslar ben tercıhlerı yenı duydum osymden gırdım ama tercıh sayfaları acımıyor ne yapabılırım lutfen yardımcı olun

inşallah hocam hayırlısıyla atanacağız . burda paylaşalım olurmu o günü heyecanla bekliyorum.

oohhhooo arkadaşlar atanmışta paylaşım kaldı inşallah arkadaşlar hayırlısıyla burada etkinlik paylaşımına gelecek sıra:))

Amiiinn arkadaşlarrr aminnn....bende temmuz atamasını beklıyorum cunku 1 dersım kaldı Allahın ıznı ıle onuda verırsem ve temmuzdaki taban puanda 40 larda olursa(duamın 1.si bu)inşallah ben ve benim gibi arkadaşlar atanacak(Amin):)))))))))benım gıbı tek derı kalan arkadaş var mı acaba????

herkes için hayırlısı bütten kalanlar başvurursa diğer atama gibi olacak 47 nin altına düşmez temmuzda

Hem büt hem de yeni mezun..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri