offffffffff ne demek şimdi bunlar 47 yinemi kalıyorum anlamadım
arkadaşım moralini bozmak istemem ama kesin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla eğer atanmış ve göreve başlamamışsan bir sene cezalısın yani 2010 eylül ayına kadar eğer ağustos ayında atama olursa büyük ihtimalle tercih yapamazsın tekrar söylüyorum emin değilim moralini bozmak istemem bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşlar zaten yardımcı olur sanaMerhaba arkadaŞlar ben eylÜl atamalarinda 58,735 bİngÖl Ün İlÇesİne atandim ama eŞİm polİs ve bÖlge sadece jandarma bÖl. Dİye gİdemedİm bende hazİranda atanir miyim cok merak edİyorum bİlen cevap verİrse sevİnİrİm
Merhaba arkadaŞlar ben eylÜl atamalarinda 58,735 bİngÖl Ün İlÇesİne atandim ama eŞİm polİs ve bÖlge sadece jandarma bÖl. Dİye gİdemedİm bende hazİranda atanir miyim cok merak edİyorum bİlen cevap verİrse sevİnİrİm
hocam siz sözleşmeli mi çalışıyorsunuz? anlayamadım...
bububu arkadaşım ben de tek dersten kaldım. inş.dersten geçeriz ki atanabilelim...sizin puanınız kaç?
teşekkürler bilgileriniz için hayırlısı artık.ARKADAŞLAR BENDEN BİR ÖNERİ İYİ ARAŞTIRMADAN TERCİHLERİNİZİ YAPMAYIN. iYİ ŞANSLAR HERKEZE..
arkadaşlar ek alım 700 civarı olacak . çünkü 653 ilk atamadan büyük ihtimal herkes kadroya geçecek .çünkü 2008 puanlara öleceği için herkes tercih yapacak.Ayrıca hala çocuk gelişimi mezunu olup okul öncesinde sözleşmeli olan 50 kişi daha kendi branşlarına geçecek buda yaklaşık 700 bulaca k sanırım.
Ayrıca tek derse kalıp mezun olabilecekler muracat edemezler çünkü kpss puanlra geçersiz.çünlü hangi yıl mezun olduysan o yıl sınava girmen gerekiyor.2010 kpss girmeleri gerekecek.
arkadaşım sen ne diyosun ya ben geçen sene büte kaldım ve kpss ye başvurmadım bu sene geçen seneki puanım geçerli die eminmisin bu konuda
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!