Eğitici Dolgu - Ahşap Oyuncak Örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibelms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
arkadaşlar oyuncak yapımı dersinde eğitici oyuncak yapıcaz aklıma hiç bi şey gelmiyo sizin yaptığınız vaya alınıza gelen değişik eğitici oyuncaklar var mı??? Lütfen yardım edin çok acil

renk kavramı oyuncagı bulan varmı:(

merhaba banada inşallah yardımcı olursunuz bana bir görev verildi bu hafta yapmam lazım bağımsız anaokuluna gidip müdüre ve öğretmene sorular sormam lazım nasıl sorular sorabilirim lütfen bu benim için çok önemli

arkadaşlar reyhan hocamıza yardım etsekte resimlerini yollasa çok ii olur bilen varsa yardım edermi lütfen

bende zaman mekan ve boyut kavramaları ile ilgili oyuncak arıyorum siteye baktım bulamadım yardım edermisiniz çok acil

çok teşekkür ederim çok güzel oyuncaklar buldum

nedne ben bulamaıdm peki???:(

Okulda oyuncak yapimi dersİn de Çocuklara sayilari ÖĞtermek İÇİn eĞİtİcİ oyuncaklar yapiyoruzzz... Benİm aklima hİÇ bİrŞey gelmİyor bu konuda...
Bana yardimci olursaniz sevİnİrmmm...

mrblar benim sabah öğle akşam ile ilgili kavram geliştirici oyuncak örneklerine ihtiyacım var bu konu da bana yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ediyorum

Konu başlığınız içerik yansıtması için değiştirilmiştir bilginiz olsun.

bana mekan kavramıyla ilgili bunların dışında yardımcı olabileceğiniz oyuncaklar var mı?

arkadaşlar bize acil sayı kavramı ile ilgili etkinlikler lazım ama artık mazemelerden olcak :110103_aphextwinz_p:36_3_12::36897fd:

merhaba arkadaşlar.çocuklara geometrik şekilleri öğretebileceğim bi eğitici oyuncak yapmam lazım..nası bişey yapabilirim.sadece üçgen,kare,dikdörtgen,daireyi öğreteceğim,,şimdiden çok teşekkürler

slm boyut kavramı ve renk kavramı ile ilgili 2 ayrı oyuncak yapmam gerekiyo yardımcı olabilirmisiniz? ayrıca renk kavramını meyvelerle verebilirmiyiz yardımcı olursanız çok sevinirim....

bn lise 4 sınıf öğrencisiyim ve staj görüyorum.. nese ssaassrrre oyuncak yapımı dersimiz war bide 10x10 cm tahtalara 10 ar tane yani toplam 80 tane tahtaya eğitici oyuncak yapıcaz.. bi çoğunu yaptım ama hocamız benim yaptıklarımı çok basit buldu bu geri kalanı nı da zor yapmak istiyorum ama zoru nasıl oluyo BİLMİYORUM :36_11_13: YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM..
:36_3_12::36_3_12:

piyasadaki ahşap oyuncaklara bak!
birsürü fikir bulabilirsin!!

boyut kavramı ile ilgili örneklere ihtiyacım var acil lütfen yardım edin

miktar kavramı ile ilgili eğitici oyuncak yapmam gerekiyo yardım ederseniz sevinirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri