Eğitici Dolgu - Ahşap Oyuncak Örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibelms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
bana yardım edin eğitici oyuncak yapmam için

çok teşekkür ederim çok güzel örnekler

sayı kavramıyla ilgilimukavvadan iki tane aralıklı resimler yaparsın
şekilli rakamlarda yazarsın çocuklardan bunları sayarak uygun yerlere yaerleştirmlerini söylersin
kendin fikri geliştirebilirsin ben pek anlatamdım
ama

arkadaşlar sayı kavramını eşleştirme, ilişki kurma ve gruplamyı kullanarak bi eğitici oyuncak yapmam lazım yardımcı olur musunuz

merhaba bana işitme engelli çocukları eğitebileceğimiz eğitici oyuncaklar yapmak için fikir lazım aklınıza değişik fikirler geliyorsa paylaşırsanız sevinirim

çok işime yaradı tşkler...

slm benim psikomotor,dil,sosyal,zihinsel gelişimlerin hepsini verebilecegim bir oyuncak yapımı örneğine ihtiyacım var yardımcı olursunuz sevinirim şimdiden teşekkürler....

benimde eğitici kart yapmam için fonksiyonlarına göre resimler gerekli bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

:congratulationscut4 meraba.......benim acilen eğitici oyuncak yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirm...

eğitici oyuncaklarla ilgili başka örnekleriniz varsa bekliyorummmmmmmm..............şimdiden THANKS;)

Yardimlarinizi beklİyorum

arkadaşım arama bölümüne eğitici oyuncak yazdığın zaman bir sürü örnek karşına çıkacak oradan bakmanı tavsiye ediyorum..
iyi çalışmalar..

merhaba renk kavramıyla ilgili kontrplak oyuncak tasarlamalıyım,yarımınız olursa sevinirim..şimdiden teşekkürler

teşekkür edriz cok işimize yarayacak insallah:)

lütfen 38 resimede ihtiyacım warrrr:(:( dün bugün yarın ve gece-gündüz kawramını çocuklara anlatabileceğim bi eğitici oyuncak arıyorummm

bende arıyorum renk kavramıyla ilgili oyuncak yapmam lazım..

benim de var ödevimmmmmmmmmmm...... :)

ya bi kaç birsey baktım ama renkle ilgili gruplama calışması bulamadım bana da renktae gruplama oyuncağı ile ilgili yardım eder misiniz?

acil gözlem ve bellek geliştirici eğitici oyuncağa ihtiyacm vr.

süper ya çok teşekkürler.. allah razı olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri