Eğitici Dolgu - Ahşap Oyuncak Örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibelms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
merhaba arkadaslar ben yeni üye oldun Çankırılıyım.
çocuk gelisimi 11. sınıf ögrencisisyim.
benım egitici oyuncak cesıtlerıyle ilgili projeye ihtıyacım var.yani gruplama,sıralama,ilişki kutma,sayı kavramı,eşleştirme oyuncaklarını birlestırerek yenı bir oyuncak üretmek
özel egitim dersimiz varya bununlada ilgili olabilirmis yardımlarınızı beklıyorum
şimdiden tesekkürler

arkadaslar lütfen biraz yardımcı olabilirmisiniz

kutuları renkli olarak kaplayıp üzerlerine sayı yazabilirsin,bi taraflarına resim yapabilirsin. resimler apıştırıp eşleşme yapmalarını sağlayabilirsin.hemde blok olarak oynarlar oyuncak olur.değişik şekilde olur.o da senin yaratıcılığına kalmış

eğer başka örnek istersen sayfanın yukarısında ara butonu var ordan istediğin herşeyi bulursun kolay gelsin.

teşekkür ederim

bişiy değil

geçen gün sayı kavramıyla ilgili bi eğitici oyuncağın resmini görmüştm ama şimdi bulamıyorum nerdeydi üç kişiyle oynanılan bi oyun telefon şeklleri vardı tuşları ahşaptan tombala şeklinde oynanılıyodu onun resimlerini bulmalıyımm

arkadaşlar bana acilen çocuklarla birlikte hazırlayabileceğim eğitici oyuncak lazım.Küçük yaş grubu için 4 yaş şimdiden teşekkürler

arkadaşlar bana yardım edecek yok mu

teşekkür ederim

arkadaşlar merhaba.. artık materyalle eğitici bir oyuncak yapmam lazım ama aklıma bir fikir gelmiyor. yardmcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar artık materyalle eğitici oyuncak ne yapabilirim lütfen yardımcı olun...

herkeze slm ben bişi sorucaktım egıtıcı oyuncak yapıcamda bebek cocuk ergenlıkyetıskın ve nine yada dede resimlerı arıyorum yardımcı olabılırmısınız

arkadaslar salı gunune kadar ugur bocegi kalıbı lazım varsa rica ediyorm sımdıdn tskrlr

arkadaşlar okumadan geçiyorsunuz bence, uğur böceği kalıbı verilmişti

emeği geçen herkese çok teşekkürler

bende gecen sene hem sayı hemde renk öğretimine ilişkin yapmıştım eğitici oyuncağı anlatıyım belki işine yarar.
marangozcuya büyük (boyutunu kendin ayarlıyosun önce çiziyosun) uğurböceğini kontraplaktan kestirdim.daha sonra vücudunu kafasını aynı uğurböceğindeki gibi boyadım fakat beneklerini yapmadım ben guaj boyayla boyadım gayette iyi boyandı.sonra üstüne amerikan fermuarlarından kare kare kesip yapıştırdım.bunlar benekleri yerine geçio yuvarlakta kesebilirsin ben altı bir kanadına altı diğer kanadına yapıştırdım.sonra bu kuruyunca bunun üzerine cila attırdım.sonra ben renkleride aldığım için renkli büyük düğme aldım ama sen başka bişeyde kullanabilirsin..üç değişik renkte 12 düğme aldım büyük düğmelerden bunların arkasına da amerikan fermuarı diktim.son olarakta yine kontraplaktan 10 tane küçük yuvarlaklar kestirdim onların üstünede sayıları yazdım 1 den 10 a kadar onları bir torbaya koydum ve çocuk rastgele çekiyo kaç tane gelirse uğurböceğine o kadar düğme yapıştırıyo hangi kanadına isterse oraya sonra çocuğa yönergeler veriyosun eşleştirmede yapabiliyo hem renkler hem sayılar var..
valla umarım işine yarar en azından bi örnek olur senin için benim hocamda beğenmişti yüksek not almıştım...
kolay gelsiin..

cadı57 ben açıklise okuyorum , ve 10 gün içinde birşeyler istediler bende hem yazılılar yüzünden hemde 2 çocuk annesi olduğum için senin projeni kallanacağım
emeğini helal et kardeşim

çok teşekkür ederim

cok guzeller sağolun

cadı57 ben açıklise okuyorum , ve 10 gün içinde birşeyler istediler bende hem yazılılar yüzünden hemde 2 çocuk annesi olduğum için senin projeni kallanacağım
emeğini helal et kardeşim

çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim bende bunu yapabilirsem yapmayı düşünüyorum hakkını helal et.

merhaba arkadaşlar yaratıcı oyuncak yapımı arıyorum.. aynı zamanda oyuncağın yapımını ve amaçlarını yazmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri