Eğitici Dolgu - Ahşap Oyuncak Örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibelms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
merhaba biz zaman kavramı hazırladık
resimlerini yollmayı bilmiyorum nasıl resim yollayacağımı söylersen sana 38 farklı zaman kavramıyla ilgili eğitici oyuncak yollarım. örneğin bizim sınıfta bir arkadaş mantar yaptı leğen ve kovadan etrafını polarla kapladı sabah öğle ve akşam resimleri hazırladı asetat ile ve o resimleri mantar beneklerinin içine yerleştirdi üzerine kapak yaptı bir kapak bir boşluk olarak hazırladı o boşluklara yardımcı kartlar hazırladı ve çocuk o kartları o boşluklara yerleştiriyor.

aslında çok güze l olur resimleri yollasan eğer bilen varsa açıklayabilir mi

arkadaşlar, alie katılım çalımalası olarak dolgu oyuncak yapını yazdım fakat, bunun la ilgili hiç bir kalıba rastlayamadım sizde varsa onları ekranda göreblir miyiz?

kalıplar yokmu bulamadım

:36_3_12:larkadaşlar bana acil gruplama,sıralama ile ilgili resim bilgi herhangi bişey lazım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.birde eğitici oyuncak resimleriniz varsa bnmle paylaşırsanız çoooook sevinirim..

benim 4 yaşa uygun büyük küçük kavramını veren bir eğitici oyuncak yapmam gerek ama aklıma hiç bir şey gelmiyor. acaba bana yardımcı olabilir misiniz?

Başlığınızı degiştirdim.Acil-yarım v.s. gibi baslıklar açılmaz.Lütfen kurallarımızı okuyunuz.Bir dahaki sefere konunuz kilitlenebilir.

arkadaşlar oyuncak yapımı ile bildiğiniz kolay ama yaprken eğlendrecek fikirleriniz varsaa cocuklarla yapmak istiyoruz şimdiden tşkler

eğitici oyuncak örnekleri olan var mı? özellikle gruplamaya örnek vrsa çok ihtiyacım var

arama yaptıysanız çok bulursunuz hocam ....

sitede yeniyim çok güzel şeyler var...etkinliklerini paylaştığınız için teşekkürler...benim hiç kimsede hiç bir yerde olmayan bi oyuncak tasarlayıp yapmam lazım çok az bir sürem kaldı bana bu konu hakkında fikir verirseniz yardımcı olursanız çok sevinirim...şimdiden teşekkürler

arkadaşlar çok teşekkür edrim...

kalıbı olan dolgu oyuncağa ihtiyacım var bana yardımcı olursanız sevinirim.:(:(:(

oyuncaklar çok güzeller yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.....

teşekkürler sağolun

slm arkadaşlar sayı,renk,mekan,boyut,şekil kavramlarından herhangi birini kapsayacak dolgu bir oyuncak yapmam gerek bir bilginiz varmı ne yapabilirim paylaşırsanız sevinirim

ilgilendiğiniz için tşkkler

başak bilgiler yok mu arkadaşlar

dolgu oyuncaklar sitede var ama kavramları anlatabilsecek bi dolgu oyuncak yok

tşk. ederim bende ben bi eğitici oyuncak ararken tesadüfen sitenizi buldum yardımcı olursanız sevinirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri