Eğitici Dolgu - Ahşap Oyuncak Örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibelms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
arkadaşlar bende sayı ve renklerle ilgili eğiticik oyuncak yapmam gerekiyor bana bir fikir verebilirmisiniz lütfen

yha bana dolgu oyuncak olarak fasulye torbası modelleri lazım acaba yardım edebilir misiniz yanlıs yere mi yazdım bilmiyorum daha burda yeniyim öyleyse kusura bakmayın...

fasülye torapaları için herşey olabilir ama istersen forumda kraft kağıdından dolgu projeleri var onları inceleyip,istediğin şekle çevirebilirsin

sevgili arkadaşlar bana dolgu oyuncak lazım ama kalıplarıyla birlikte siteden baktım ama bende açılmıyo resimler yollarsanız çok sevinirim şimdiden tşk:36_3_12:

arkadaşlar bende şirin babanın dolgu oyuncak kalıbını arıyorum yardım ederseniz sevinirim

arkadaşlar final ödevi için eğitici oyuncak yapmam gerekiyor güzel bir örnek arıyorum elinde olan varsa bana ggönderebilir mi

çok tşk ederim işime yarayacak örnekler

yaa arkadaşlar kalıplı bi dolgu oyuncak bulabilirmisiniz bana lütfennn

zaman ve hacim kavramıyla ilgili etkinlik bulamıyorum :(:(

arkadaşlar yine ben ya bana dolgu oyuncak içn fare kalıbı gerekiyor yardımcı oplursanız sevinirm :36_3_12:

eşleştirme kartları hazırlayabilirsin mesela birebir eşleştirme ilişki kurma (köpek et vs) parça bütün şeklinde bi masa oyuncağı yapabilirsn

merhaba benim renk kavramıyla ilgili orjinal eğitici oyuncak örneklerine ihtiyacım war yardımcı olursanız sewinirim şimdiden çok tşk.

teşekkürler

slm ben lise3 öğrencisiyim çocuk gelişimi bölümündeyim bana eğitici oyuncak örnekleri lazım yapılışı ile birlikte nasıl bulabılırım acaba yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar ben öyle bir araç gereç yapıcam ki şimdi size bunu anlatıcam ama nasıl yapaıcağım konusunda sizden yardım bekliyorum.
örnek:konu çiftlik hayvanları,bu hayvanlar çizilecek ve 3 boyutlu hale gelecek daha sonra da çocuk bu hayvana dokunduğunda onun sesini alacak.işte bu sesi nasıl verebilirim nolurrrr :( yardımcı olun.hayvanlar ise kedi,köpek,eşek,at,tavuk,horoz.
bu hayvanların hepsi kalın bir kontroplak üzerine yerleştirilecek.
sadece sizden istediğim hayvan seslerini nasıl verebilirim.
lütfen yardım edin..:ggggdw:
şimdiden teşkkrler..

biz de hikaye kitabı oluşturmuştuk ama sesliydi,sesi de şöyle bulduk,büyük bi kitapçıdan kumaştan yapılmış bi hikaye kitabı almıştık içindeki sesçıkaran düğme ve tellerini çıkardık bizim kitaba monte ettik,sen de öyle bişey bulup çiftliğine yerleştirebilirsin hayvanların üzerine yapıştırır telleri de samanların falan altına gizlersin

slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve çok beğendim lise 3 öğrencisiyim eğitici oyuncaklara ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

güzel fikir ama bana şey dediler ayrı ayrı peluş hayvan al içlerindeki aletleri çıkar. tabii buda bana pahalıya patlıcak gibi gözüküo..:(

bizim aldığımız kitap da 2 yıl önce 17 milyondu hiç unutmam ve bu sadece sesleri için diğer masraflarını saymiyim hiç,içime oturmuştu,hangisi ucuza mal olacaksa onu tercih et sözde artık materyallerden bişeyler yaptırmaya çalışıyo hocalar ama orjinallerden çooookkk daha pahalı oluyo nasıl bi mantıktır anlamıyorum ama işte köprüyü geçene kadar katlanıyo insan napalım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri