Çukurovalılar Buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan güner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
herkese merabalar.. ben bu sene cukurovayı kazandım. busne kazanan arkadaslar varmı acaba aranızda ?veya mezun olanlara sorıym okuması kolaymı veya mezun olunca iş bulması maaaşı falan.yani kısacası biraz bilgi verebilirmisiniz bu bölüm hakkında:)

sLm ben aranıza yeni katıLcak oLan bi tıfıLm D: bu sene kazandm cukurowa okul oncesini gordgm kadaryLa hepnz memnnsunuz üni.den umarm bende begenrm boLumumu ve üniwersiteyi ayrıca adanaLıym bende.Eger bana yardmcı oLabLcek biri warsa msj gonderbiLir mi_?okul ve boLum hakknda merak ettgm soruLarm war..

zeynep tavatır bizim sınıfa yatay geçişle geldi.sakryadan gel sanırım..

zeynep tavatır bizim sınıftaydı evet.bu arada güner ben seda antakyalı olan nasılsın canım..

bölümü yeni kazanan arkadaşlar öncelikle tebrik ediyorum sizleri eğer çocukları ve öğretmenliği seviyorsanız çok doğru bir meslek derim:)dışardan bakıldığında okuması belki de en kolay bölümlerden biridir hatta diğer bölümdekiler dalga geçmeyi çok severler bizim bölümle :)derslermiz öle ağır değil rahat bıtırecegıze eminim başarılar....

bu arada bölüm ve çukurova üniv.le ilgili sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışırıım biliginize...

cok tesekürler bilgi verdiğin için:)

rica ederim..:)

mrb ben de çuk.üni de okuorum..haklısınız biz de bi şeyler yapalım

Burak biz de seninle aynı snıftayız ne tesadüf:D Ç.Ü Okul Öncesi Öğretmenliği 2. sınıf 2. öğretim:D

aynı sınıfta olabiliriz. ama ben seni burada tanımıyorum ki.. ismini neden yazmadın. dvd den isim çıkartamam..

merhaba ben 2006 çukurova mezunuyum. çukurovalı olmak büyük bir ayrıcalıktır. hocalarımıza çok kızıyordum ödevlerden dolayı. ama şimdi tekrar 1 sınıfta başlayarak onların öğrettiği bilgileri dinlemek istiyorum. süper ve kailteli bir eğitim. umarım hocalarımız da bu siteye girerler ve bizlerle yazışırlar.

slm bende 2004 mezunuyum

ben de 2005 yılında çukurovadan mezun oldum. gerçekten çok güzel bir üniversite olduğuna inanıyorum... eğitim kalitesi yüksek...:36_3_12::36_7_8:

rojame bende 2005 mezunuyum 1. öğretimmi 2.mi

bende 2005 çü mezunuyum.hala okumakta olan.arkadaşlar lütfen kıymetini bilin oranın ve yaşadığınız zamanın tadını çıkarın.inanın bidaha o zamanlar geri gelmiyor.
hocalarımıza slmlar.yaşare aktaş,ayperi,şule hepsine...:)

Herkese selam arkadaşlar, ben de 2005 1. öğretim mezunuyum :)

S.A. selçuk 2005 mezunu haberi olan var mı aceba?
selam ve dua ile

Slm arkadaŞlar bende 2008 Çukurova Ünİversİtesİ mezunuyum bu sİteye yenİ Üye oldum. ..İnŞallah sinif arkadaŞlarimida bulabİlrİm.

selammmm bende bu sene girdim ikinci öğretim bilgi verir misiniz biraz giriş çıkış saatleri hocalar fln nasıl :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri