Çukurovalılar Buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan güner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
hepiniz hoşgeldiniz...

ayşecim hoşgeldin aramıza aynı sınıftan sonra şimdi de aynı siteyi paylaşıyoruz :D:D diğer arkadaşlar sizler de hoşgeldiniizz:):)

sağol canım hoşbulduk.tamamen tesadüf oldu ama iyi oldu.

çukurovalı'yım...

Merhaba ben 2004 mezunuyum.
şu anda aksaraydayım. 3. seneye başladık ama hala acemiyiz

hoşgeldin aramıza:) e artık geç acemiliği yaşare hoca duymasın kızar valla:D:D tanıyosun dimi kesin tanıyosundur:D

yaşare hoca buraya uğramıyor mu hiç? prof olmuş sanırım

evet prof oldu buraya uğruyormu bilmiyorum valla karşılaşmadım burda hiç ama gelmiştir mutlaka:D

aarıkan' Alıntı:
mrb ben ayşenur.çukurova 2005 mezunuyum.bir yıldır öğretmenim.forumda çukurova mezunu 2005 mezunu arkadaşlar var mı?...

evet var benim kardeşim 2005 mezunu

merhaba bende çukurovalı olmayı çok istiyordum ama kısmet olmadı şimdi pamukkaledeyim eğer burda sizlerle olursam kendimi çukurovalı hissedicem ve içmde kalmayacak nette bile olsa

çukurovalıyım
yeniyim
beğendim siteyi
artık burdayım

2003 mezunu kimse yok mu   Ben Seher  Nerde benim arkadaşlarım

Merhabalar bende çukurova üniversitesi 2005 mezunuyum üniversitemi çok özlüyorum şu an başka bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum fakat çukurova gibisi yok bu arada Ayşenur ben Zeynep burada tanıdık birileriyle karşılaşmak güzel...

2006 mezunu olan arkadaşlar burdamısınız

selam 2006 mezunuyum.bu site hoşuma gitti.nasıl bulduğumu hatırlamıyorum.ama iyiki buldum.herkese kolaylıklar.hoşçakalınnnn

slm ben de okul çukurova üniversitesi okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim.. okulumu çok seviyorum..

bende 2006 çukurova mezunuyum.sizleri burda görmek çok güzel:)

ben de 2006 mezunuyum ama bizim sınıftan kimse yok galiba, anladığım kadarıyla 2. öğretimlerden bazı kişiler var, ama beni tanırsınız ben sırma cemil'in ablası

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri