Çukurovalılar Buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan güner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
merhaba arkadaşlar. bende günerle aynı sınıftayım. çukurovada çok güzel 4 yıl geçirdik. herşeyi doya doya yaşadık. şuanda mersindeyim. ve adanayı , okulumuzu çok özlüyorum. okuyan arkadaşlar çukurovanın tadını çıkarın . bol bol gezilere katılın. barışın düzenlediği turlar çok güzel oluyor ve verdiğiniz paraya değiyor. bu sitede olmak gerçekten çok güzel . bende elimden geldiğince bu siteye faydalı olmaya çalışacağım . hepinize başarılar diliyorum

merhabalar ben de çü okulöncesi 2006 mezunuyum şuan mardinde öğretmenlik yapıyorum bir çukurova mezunu olmak gerçekten ayrıcalık eğer arnızda daha mezun olmayan varsa kampüsün tadını çıkarın. ben de kendi alanımda sizlerle yarsımlaşmaya hazırım üniversitede okuyan arkadaşlar eğer yaşare hoca ile konuşup bizim okulumuzu kardeş okul yaparsanız ve şule hocadan araç yapımı dersinden kalan fazla oyuncakları gönderirseniz çok seviniriz çünkü çalışma hayatı bize anlatılan kadar bolluk içinde değil sevgiler

merhaba arkadaşlar.bende çukurovadan 2005 yılında mezun oldum.şimdi artvinde görev yapıyorum.siteye yeni üye oldum.

arkadaşlaaaar!!ben de geldim inşalah 2007 mezunu olcam baktım bizim dönemden pek kimse yok yaff heralde herkes kpss derdinde,,,hepmizi tam kpsszede olduk bi an önce yapıla atamamız...neyse herkese MERHABA deyim görüşmek üzere!!:thumbsup:

:36_3_3:MERHABA
Ben de 2004 okulöncesi öğrt.mezunuyum.o güzel kampüsü çok özlüyorum,tadını doyasıya çıkarın.Ayrıca 2004 mezunu bir arkadaşımla karşılaşmayı çok isterim.Sizi seviyorum[/color]

servetsalman' Alıntı:
merhaba arkadaşlar.bende çukurovadan 2005 yılında mezun oldum.şimdi artvinde görev yapıyorum.siteye yeni üye oldum.

mrb servet ben ayşenur hatırlarsın umarım seni burda görmek güzel nasıl gidiyor öğretmenlik?

arkadaşlar 2005 mezunu fazilet vardı tanıyanınız var mı.... bende 2005 mersin mezunuyum şu an ceylanpınardayım duyguya komşu şehirde hemen hemen her hafta sonu da mardine gidiyorum.......

slm ben de 2004 çukurova mezunuyum şuan şemdinlide görev yapıyorum.küçük ama şirin 1 yer.

MERHABA BEN FUNDA 2005 ÇUKUROVA MEZUNUYUM ŞİMDİ SİNOP EGİTİM FAK OKUYORUM... ÇUKUROVAMI HİÇBİR ŞEYE DEGİŞMEM ÇUKUROVADAKİ ARKADAŞLARIMIZDA HER İKİSİNİDE ÇOK ÖZLEDİM DERYA ARKADAŞIM ESKİ MUSATAFA ARKADAŞIM YENİ ÜNİVERSİTE ARKADAŞLARIM İKİSİNİDE BU SİTEDE GÖRDÜM ŞAŞIRDIM BU SİTEYE ÜYE OLDUKLARINI BİLMİYORDUM.DERYACIMMMM SENİ ÇOOOK ÖZLEDİMMM...DERSLER NASIL... ÖPÜLDÜN... BÜTÜN ÇUKUROVALALILAR ÖPÜLDÜNÜZ...

merhabalar bende 3. sınıf oldum bir an önce öğretmen olmak istiyorum bende ya...bende yaşadığım yerde okuyorum ve artık bunalıyorumm!

irem01' Alıntı:
:36_3_3:MERHABA
Ben de 2004 okulöncesi öğrt.mezunuyum.o güzel kampüsü çok özlüyorum,tadını doyasıya çıkarın.Ayrıca 2004 mezunu bir arkadaşımla karşılaşmayı çok isterim.Sizi seviyorum[/color]

leylaus' Alıntı:
slm ben de 2004 çukurova mezunuyum şuan şemdinlide görev yapıyorum.küçük ama şirin 1 yer.

merhaba kızlar :) ...
ben rukiye ... atandığınızın haberlerini almıştım ...kolay gelsin hepinize ...
ben de hataydayım ...
görüşürüz inşallah ;) ...

merhaba arkadaşlar.bu siteyi bulduğum için çok mutluyum istediğim herşeye ulaşabiliyorum.bende çukurova 2005 mezunuyum.maraş andırında görev yapıyorum.okulumu çok özledim.sizlerle birlikte olmak güzel olacak.görüşmek üzere

Mrblar.. Galiba en küçüğünüz benim:) Daha yeni 2. sınıf oldum.. Hepiniz bi yerlere atanmış yada atanma telaşındasınız gördüğüm kadarıyla.. Başarılar..

slm arkagdaşlar, ben de 2006 çukurova mezunuyum. böyle bi kısmın çukurovalılarca oluşturulması çok hoş. bence daha etkin olmalıyız. sevgilerle

Merhaba ben de 2007 çukurova mezunuyum..Artık burdayım bu sitedeyim...

bende çukurova üniversitesi okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum.bu siteyi erkenden keşfetmiş olmaktan çok memnunum.çok mükemmel bir site.herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum..

slm arkadaşlar ben de çü lerdenim 2003 mezunuyum ismim yeşim umarım dönemimden arkadaşlarla buluşabiliriz

:474cu::slm arkadaşlar ben de çü lerdenim 2003 mezunuyum ismim yeşim umarım dönemimden arkadaşlarla buluşabiliriz

slm arkadaşlar bende 4.sınıftayım ve arkadaşlar mrak ediyorum meslğinizi yapabiliyormusunuz ve maaşlar çok mu az:)))))))))kolay gelsin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri