merhaba arkadaşlar. bende günerle aynı sınıftayım. çukurovada çok güzel 4 yıl geçirdik. herşeyi doya doya yaşadık. şuanda mersindeyim. ve adanayı , okulumuzu çok özlüyorum. okuyan arkadaşlar çukurovanın tadını çıkarın . bol bol gezilere katılın. barışın düzenlediği turlar çok güzel oluyor ve verdiğiniz paraya değiyor. bu sitede olmak gerçekten çok güzel . bende elimden geldiğince bu siteye faydalı olmaya çalışacağım . hepinize başarılar diliyorum
merhabalar ben de çü okulöncesi 2006 mezunuyum şuan mardinde öğretmenlik yapıyorum bir çukurova mezunu olmak gerçekten ayrıcalık eğer arnızda daha mezun olmayan varsa kampüsün tadını çıkarın. ben de kendi alanımda sizlerle yarsımlaşmaya hazırım üniversitede okuyan arkadaşlar eğer yaşare hoca ile konuşup bizim okulumuzu kardeş okul yaparsanız ve şule hocadan araç yapımı dersinden kalan fazla oyuncakları gönderirseniz çok seviniriz çünkü çalışma hayatı bize anlatılan kadar bolluk içinde değil sevgiler
MERHABA BEN FUNDA 2005 ÇUKUROVA MEZUNUYUM ŞİMDİ SİNOP EGİTİM FAK OKUYORUM... ÇUKUROVAMI HİÇBİR ŞEYE DEGİŞMEM ÇUKUROVADAKİ ARKADAŞLARIMIZDA HER İKİSİNİDE ÇOK ÖZLEDİM DERYA ARKADAŞIM ESKİ MUSATAFA ARKADAŞIM YENİ ÜNİVERSİTE ARKADAŞLARIM İKİSİNİDE BU SİTEDE GÖRDÜM ŞAŞIRDIM BU SİTEYE ÜYE OLDUKLARINI BİLMİYORDUM.DERYACIMMMM SENİ ÇOOOK ÖZLEDİMMM...DERSLER NASIL... ÖPÜLDÜN... BÜTÜN ÇUKUROVALALILAR ÖPÜLDÜNÜZ...
irem01 şunu yazdı::36_3_3:MERHABA
Ben de 2004 okulöncesi öğrt.mezunuyum.o güzel kampüsü çok özlüyorum,tadını doyasıya çıkarın.Ayrıca 2004 mezunu bir arkadaşımla karşılaşmayı çok isterim.Sizi seviyorum[/color]
merhaba kızlar 🙂 ...leylaus şunu yazdı:slm ben de 2004 çukurova mezunuyum şuan şemdinlide görev yapıyorum.küçük ama şirin 1 yer.
ben rukiye ... atandığınızın haberlerini almıştım ...kolay gelsin hepinize ...
ben de hataydayım ...
görüşürüz inşallah 😉 ...