(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
ve oğluda (((; ayıp olmsn dmi...iki elmzn parmklrndn fazlyz yani...süperrrr (((; kalbm pır pır...

Hocam neden bu kadar cok heyecanlanıyorsunuz? Hiç mi anasınıf öğretmeni görmediniz? Sizin hiç mi zümreniz olmadı :))

aşkolsn serkn hocam..benm heyecnm tanşma isteğnden kimseyi görmdğmden değl..ama gerçktn buysa düşncnz,tamam sustm...

Şaka yaptığım âşikar. Neyse...

dedğnz gbi olsn öğretmnm...yinede kalbm pır pr ama...(((;

arkadaslar ben selviye nedenini söyledim çok istiyorum gelmeyi ama sıcaklar beni mahvetmeye basladııı, 2 canlı olaraktan :))) Gönlüm sizden yanaaaa,benim yerimede gezin eglenin bol bol foto istiyorum amaaaaaaa :)))))))))

yani gelemiyormsnz esra öğretmenmm...ama nedeninz geçerli..haklısnz..yinede gönül isterdki sizde bizmle olun...kısmet diyeblyrm sadece ve birde kendnze ve bebeğe çok dikkat edn ltfen,belki birgn onu sevmk ve ikinizi birlkte tanmk nasip olr kimbilirrr (((;

tuba hocamla aynı yerden geleceğiz sanırım ben o tarihte gebzede olacağım :) birlikte geliriz

gelen arkadaşlarımız
1.nihal hoca
2.özlem hoca
3.tuba hoca
4.elif hoca
5.serkan hoca
6.özal hoca
7.egeli yağmur
8.ben:)
şimdilik 8 kişiyiz

bunada şükür selvi sultan...belki sürprz yapanlarda olur...olamazmı olabilirrr ((((;

yani gelemiyormsnz esra öğretmenmm...ama nedeninz geçerli..haklısnz..yinede gönül isterdki sizde bizmle olun...kısmet diyeblyrm sadece ve birde kendnze ve bebeğe çok dikkat edn ltfen,belki birgn onu sevmk ve ikinizi birlkte tanmk nasip olr kimbilirrr (((;
sağol Elif ögretmenimmm,insallah bir dahakineee yaaa aklım kalacak sizde ama haberiniz olsunn :)))) Hayırlısıyla sonunu görelim insallah :)))))

tüm kalbmle inşallh öğretmenm (((;...

bunada şükür selvi sultan...belki sürprz yapanlarda olur...olamazmı olabilirrr ((((;

valla bilemiyorum canım..bizi sultanahmette yakalarlar belki:)) başka bi yerde bulamazlar çünkü.

benim sana msn de sundğm cami fikri hala geçerli...hani düz girp eğri çıktğmz ((((; ne dersn balım...

elif öğretmenim bende merak ettim şimdi bak...Bu ilginç fikri

o selvi sultnla armzda tayln öğretmnm...üzgnm söyleyemem (((; ama istnbla gelrsenz...belki bi şansnz olablrrr...ve selviiii çok tatlsnnnnn....teşkkrler...

o selvi sultnla armzda tayln öğretmnm...üzgnm söyleyemem (((; ama istnbla gelrsenz...belki bi şansnz olablrrr...ve selviiii çok tatlsnnnnn....teşkkrler...

ayyy bu muhabbeti kimse duymasın bence hahahah:)))

valla bence yüzük parmğnın sahibi duymsnnn...bak...tebessmn yernde yine...tek amacmda buydu zaten...sen tebessm et yeter..bana dünyaya değer...cami konusu bahane...

valla bence yüzük parmğnın sahibi duymsnnn...bak...tebessmn yernde yine...tek amacmda buydu zaten...sen tebessm et yeter..bana dünyaya değer...cami konusu bahane...

ayy canım benim sağolasın:)))yavaş yavaş herşey rayına oturuyo hamd olsun:))

elif öğretmenim(hemşerim) inan şimdi iyice meraklandım...:emot159:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri